Τα πάντα για Surefire

Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

Καλησπερα. φιλε μου astanapane 10 O LX 1 που δειχνεις στο λινκ ειναι το παλαιο μοντελο. Η surefire ανακοινωσε τον καινουριο LX1 στο SHOT SHOW 2010 με τον οποιον "επαιξα" λιγακι rated στα 110 lumens. Ναι απο μια μπαταρια! Περιμενουμε να κυκλοφορησει... Και ειναι συνηθισμενο φαινομενο να καθυστερουν πολλα μοντελα να βγουν στην ευρεια κυκλοφορια γιατι δινουν προτεραιοτητα στα στρατιωτικα συμβολαια που εχουν και πολλα μοντελα τους πανε αρχικα μονο εκει γιατι ειναι το καλυτερο testing που μπορουν να κανουν

Last edited:

Καλησπερα. φιλε μου astanapane 10 O LX 1 που δειχνεις στο λινκ ειναι το παλαιο μοντελο. Η surefire ανακοινωσε τον καινουριο LX1 στο SHOT SHOW 2010 με τον οποιον "επαιξα" λιγακι rated στα 110 lumens. Ναι απο μια μπαταρια! Περιμενουμε να κυκλοφορησει... Και ειναι συνηθισμενο φαινομενο να καθυστερουν πολλα μοντελα να βγουν στην ευρεια κυκλοφορια γιατι δινουν προτεραιοτητα στα στρατιωτικα συμβολαια που εχουν και πολλα μοντελα τους πανε αρχικα μονο εκει γιατι ειναι το καλυτερο testing που μπορουν να κανουν

Εχει δωθει καποια ημερομηνια γνωριζεις? Εχουν πει περιπου ποτε θα ερθει και για τον απλο τον κοσμο :fahne90:

Στο SHOT SHOW τον Ιανουαριο μας ειπαν για καλοκαιρι του 2010. Ακομα ομως τιποτα. Ισως θεωρουν οτι θελει περισσοτερο testing σαν προιον γιαυτο και το καθυστερουν

Απάντηση: Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

πως σου φανηκε (επιδοσεις)?

το απογευμα ισως ανεβασω αν εχω χρονο review για τον E2DL. Αν οχι σημερα τοτε αυριο.

Επειδη εχω τον LX1 με τα 65 Lumens μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα. Ειναι εξαιρετικα δυνατος και μην ξεχναμε πολυ μικρος σε διαστασεις. Και αν λαβει υποψιν κανεις οτι το ελαχιστο οριο σε lumens για χρηση σε επιχειρησιακες εφαρμογες ειναι τα 50 lumens ο LX1 οπως και ο νεος Backup οπως και ο mini Scout (για προσαρμογη σε rifle) ειναι παρα πολυ δυνατος.

Αυτο σημαινει οτι θα ειναι και αρκετα ακριβος βεβαια

Λογικά τον L1 πρέπει να έχεις. ;)

λοιπον αποψε δεν προλαβαινω να κανω review για τον E2DL 200 lumens αλλα οταν προλαβω θα ανεβασω.

Να φανταστειτε οτι μαζι με τον φακο της εβαλαν και το products catalogue surefire 2010.

να πω την μαυρη μου αληθεια, ο Ε2DL ειναι λιγο πιο φωτεινος απο τον LX2. Φαινεται ο LX2 οτι εχει πιο warm φως ενω ο E2DL πιο cold.

Επισης να πω πως οταν βγει ο LX1 μετα απο οσα διαβασα στο Surefire catalogue 2010 θα τον παρω. Πρεπει να ειναι πολυ καλο κομματι.

Εδω μια φωτο απο το κουτι και απο κατω φαινεται ο Καταλογος για τα 30 χρονια της surefire 2010.

Attachments

• Picture1.jpg
    Picture1.jpg
    74.8 KB · Views: 23
Απάντηση: Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

να πω την μαυρη μου αληθεια, ο Ε2DL ειναι λιγο πιο φωτεινος απο τον LX2. Φαινεται ο LX2 οτι εχει πιο warm φως ενω ο E2DL πιο cold.

Επισης να πω πως οταν βγει ο LX1 μετα απο οσα διαβασα στο Surefire catalogue 2010 θα τον παρω. Πρεπει να ειναι πολυ καλο κομματι.
παραξενο, το δικο μου Ε2DL εχει warm αποχρωση. και στο CPF διαβασα οτι LX2 ειναι πιο cold απο Ε2DL:chinscratch:

Άσπρο προς warm. Πολύ ωραίο.
Aπ' όσο ξέρω πάντως, ο LX2 έχει πιο warmίζον(!??!) tint από τον E2DL.

astanapane σου είπα καλορίζικος; Καλορίζικος. Πολύ καλός φακός, από τα best seller της SF. ;)

Άσπρο προς warm. Πολύ ωραίο.
Aπ' όσο ξέρω πάντως, ο LX2 έχει πιο warmίζον(!??!) tint από τον E2DL.

astanapane σου είπα καλορίζικος; Καλορίζικος. Πολύ καλός φακός, από τα best seller της SF. ;)

ευχαριστω να χαιρομαι την δικια μου που μου τον εκανε δωρο. ασε απο εκει που τον αγορασε προσεξαν πολυ την συσκευασια. Αφου εβαλαν τσαντα Surefire και καταλογο 2010 surefire.

Θα κανω review μαλλον αυριο.

Ειδα τον LX1 στον καταλογο διαβασα και λεπτομεριες.... περιμενε αυτον δεν αξιζει αλλος.

να δουμε ομως ποτε θα βγει.

Απάντηση: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

astanapane, ποιος απο τα δυο στο χαμηλο μοδ πρασινιζει ( και αν πρασινιζει ) ?

Re: Απάντηση: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

astanapane, ποιος απο τα δυο στο χαμηλο μοδ πρασινιζει ( και αν πρασινιζει ) ?

το lx2 φανερα αλλα μου αρεσει ισως ειναι χρησιμο.

Πρασινίζει στο low ο LX2 σου; Δε το έχω ξανακούσει. Σε μένα η απόχρωση παραμένει ίδια (ή τουλάχιστον δεν μπορώ να δω διαφορά).