Τα πάντα για Surefire

Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

Εγώ καλώς κακώς έχω 3εις. Δεν το έχω μετανιώσει. πύραυλος 

εγω εχω ενα ντουμανιασμενο C2 και εναν 6Ρ......τον δευτερο μεχρι να τον ανοιξω θα μετανιωνω που τον πηρα......οχι τιποτα αλλο αλλα γιατι δνε μπορω να βγαλω τα γουστα μου

ε ναι surefire ειναι απαραιτητος για τον καθε ενα απο εμας που σεβεται τον εαυτο του αφου ασχολειται με φακους. Δεν ξερω εγω παντος τον εμπιστευομαι. Βεβαια εχω και αλλους μαζι οταν παω καπου. Συνηθως για να πω την αληθεια τον surefire τον χρησημοποιω μονο σε ωρα αναγκης, και οχι για πρωτο φακο.

Re: Τα πάντα για SUREFIRE

παιδια συγνωμη αλλα την επαθα χονδρα!

δεν συνειδητοποιησα οτι αλλαξε η χρονια και χαρηκα οτι ειχαμε και τα πρωτα βιντεο!

αντε καιρο ειχαμε να δουμε την surefire. αλλα τον LX1 ακομα να τον δουμε.

Δεν μπορω να καταλαβω τι κανουν. Και αυτα τα μοντελα που εβγαλαν θα τα δουμε μετα απο 2 χρονια?

Surefire θα βλεπουμε μονο στα παραμυθια.

Δε φαίνεται ότι θα δούμε LX1 φέτος. Έχω ξενερώσει απίστευτα... :rolleyes:

και εγω για τον lx1 περιμενω αλλα δεν το βλεπω. Το δευτερο εξαμηνο του 2010 δεν εδωσα τιποτα για φακο. αυτο ειναι το μεγαλυτερο ρεκορ που εχω κανει.

Και το λεω γιατι δεν ειδαμε τιποτα νεοτερο και καλυτερο απο οτι ειχαμε. Εαν παρω κατι θα ειναι ο LX1 ή απο nitecore πια που εμπιστευομαι παρα πολυ.

Δεν βγαινει led-εξυπνο με χαμηλη καταναλωση και μεγαλη αποδοση δεν αγοραζω. Τελος.

Απάντηση: Τα πάντα για SUREFIRE

δεν το νομιζω προς το παρον, φιλε μου. αλλα φακοι με xm-l ειναι σαφως καλυτερη απο φακους με sst-50 ( μεκροτερη καταναλωση ). τωρα πιστευω στο " led-εξυπνο " η τεχνολογια θα φτασει σιγα-σιγα χωρις να κανει μεγαλα αλματα και να το εχουμε π.χ. του χρονου. ομως κανενας δεν ειναι συγουρος για τιποτα...

Τουλάχιστον αν ποτέ βγει ο LX1, να φροντίσουν να βγάζει κοντά στα 200 λούμενς (έστω ανεπίσημα) γιατί με 80 και 110 προσωπικά θα αισθανθώ ότι με δουλεύουν λίγο.
(Βασικά δε νομίζω να γίνει γιατί αν φοράει XR-E δεν πρόκειται να πιέσουν το led για να αντέξει και 30 χρόνια... :rolleyes:)
Μπορεί να αγοράζουμε Surefire για πολλούς λόγους εκτός από τα λούμενς, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι θέλουμε να αποδίδουν τουλάχιστον στο μέσο όρο της εποχής. ;)

Απάντηση: Τα πάντα για SUREFIRE

και γιατι οχι, εχω δυο e2dl και ο πιο προσφατα αγορασμενος βγαζει πανω απο 250 λουμεν OTF με xr-e r2 led ( εγω μετρισα 270 λουμεν με το δικο μου λουξομετρο στο κουτι που εχω κανει ), ενω το πιο παλιο μοντελο ( 8 μηνες διαφορα ) εχει 230 λουμεν . και οι δυο 2 ωρες runtime, kai ρωτω γιατι να μη βγενει ο lx1 με 1 ωρα runtime και 230-240 OTF lumen???

O LX1 (αν ποτέ υπάρξει) θα είναι 1xCR123. Είναι πιο δύσκολο να αποδόσει τόσο καλά και θα μειωθεί και ο ωφέλιμος χρόνος. Έτσι κι αλλιώς τη SF δε τη νοιάζει να είναι στην αιχμή της τεχνολογίας, βγάζει κυρίως πράγματα που αφού τα χρησιμοποιήσεις θα τα δώσεις στα παιδιά σου και αυτά στα δικά τους παιδιά... :p

O teomav εχει δικιο θα επρεπε να σου δινουν την επιλογη φωτηνοτητας και ας
μειωνεται ο ωφέλιμος χρόνος..

Απο flashlightconnection για οσους ενδιαφερονται:

Dereelight has supercharged the famous DBS for 2011!
We had Dereelight custom make these for us.
The Cree XR-E R2 LED is back in the DBS,
and the drive current has been increased to 1.5 Amps!
This, along with a newly designed reflector (the same as used for the XM-L and SST-50 versions)
results in an incredible 33,000 lux!

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα πάντα για SUREFIRE

O teomav εχει δικιο θα επρεπε να σου δινουν την επιλογη φωτηνοτητας και ας
μειωνεται ο ωφέλιμος χρόνος..

Απο flashlightconnection για οσους ενδιαφερονται:

Dereelight has supercharged the famous DBS for 2011!
We had Dereelight custom make these for us.
The Cree XR-E R2 LED is back in the DBS,
and the drive current has been increased to 1.5 Amps!
This, along with a newly designed reflector (the same as used for the XM-L and SST-50 versions)
results in an incredible 33,000 lux!
πολυ καλη ειδηση!

Δεν νομίζω ότι έχετε καταλάβει τη φιλοσοφία της Surefire. Δεν την απασχολεί η μάζα, ούτε το να πουλήσει τα περισσότερα κομμάτια στην αγορά. Βγάζει ό,τι θέλει, όταν το θέλει και αυτό είναι.

Θέλεις να πάρεις κάτι που είναι ποιοτικό, έχει άψογη (συνήθως εφ όρου ζωής) υποστήρξη και μπορείς να βασιστείς πάνω του ότι θα δουλεύει όταν και αν το χρειαστείς; Παίρνεις αναμφισβήτητα SF.

Θέλεις κάτι στην αιχμή της τεχνολογίας με τα modes που θέλεις ή κάτι πιο οικονομικό ή πιο χρηστικό για σένα; Παίρνεις κάτι άλλο.

Η Surefire δε θέλει να μπλέξει με τον κάθε χρήστη που θα επικοινωνεί μαζί της και θα της τα πρήζει για το οτιδήποτε. Θέλει συνειδητοποιημένους χρήστες που ξέρουν τι αγοράζουν και γιατί.

Tα συμβόλαια που έχει με τους στρατούς και τις μονάδες ασφαλείας τόσων χωρών, της είναι υπέραρκετα. Απλά βγάζει και κάποια μοντέλα πιο ελκυστικά στον απλό χρήστη για τη διαφήμηση, για να ακούγεται γενικότερα.