Τα πάντα για τα Dremel

Re: Τα πάντα για τα DREMEL

Κυριοι απο σημερα ειμαι και εγω ευτυχης κατοχος ενος 4000 και εχω μια ερωτηση,πολλες δηλαδη αλλα αυτη ειναι η πρωτη:Η γυναικα μου υπηρξε επαγγελματιας της ονυχοπλαστικης,και χρησιμοποιουσε ενα rotary tool.Εχει λοιπον καμποσα φρεζακια τα οποια τα αγοραζε σε εξωφρενικες τιμες,κατι 40ρια για το καθε ενα εδινε.Να της τα βουτηξω;;

Κυριοι απο σημερα ειμαι και εγω ευτυχης κατοχος ενος 4000 και εχω μια ερωτηση,πολλες δηλαδη αλλα αυτη ειναι η πρωτη:Η γυναικα μου υπηρξε επαγγελματιας της ονυχοπλαστικης,και χρησιμοποιουσε ενα rotary tool.Εχει λοιπον καμποσα φρεζακια τα οποια τα αγοραζε σε εξωφρενικες τιμες,κατι 40ρια για το καθε ενα εδινε.Να της τα βουτηξω;;

Αν ζήσεις μετά το βούτηγμα, προσπάθησε!

Χαχαχαχαχα!Δεν τα χρησιμοποιει πια βρε,ολα ειναι στην αποθηκη!Ασε που το rotary απο μονο του κανει κανενα τρακοσαρι!

Είπαμε να μην σε πάρει μυρωδιά. Κάνε με προσοχή τα πειραματάκια σου!

δοκίμασετα αλλά με προσοχή γιατί το dremel έχει πολλές στροφές και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν. (αρκετοί για λεπτοδουλειές πήγαιναν και ζήταγαν φθαρμένα bits από οδοντίατρους τα οποία μπορεί να τα έβρισκαν σκούρα πλέον στο σμάλτο των δοντιών αλλά σε οτιδήποτε άλλο ήταν πάρα πολύ καλά.)

Re: Απάντηση: Τα πάντα για τα DREMEL

Μολις πουλησω το l-boxx παω για το επομενο...εκπληξη!

Τελος offtopic!
Νεκτάριε σου έχω απαντήσει στο θέμα με τις ανταλλαγές για το lboxx!

Aν δεν θα τα ξαναχρειαστει, τοτε ανετα. Ειναι καλα φρεζακια και κανουν για τις στροφες του dremel.

Φίλε Νίκο καλορίζικο καί καλοδούλευτο νά είναι,πολύ καλή αγορά

Δεν θυμάμαι το νήμα ακριβώς, αλλά είχαμε κάνει μια συζήτηση σχετικά με τις μπαταρίες του 8200, και το γεγονός ότι στο σαιτ αναφέρονται διαφορετικά χαρακτηριστικά ανά "πακέτο":

http://www.dremeleurope.com/gr/el/dremel®8200-6017-ocs-c/

Το πακέτο με τις μπαταρίες στα 2Ah (το 8200-20 - το μόνο με αναφορά σε 2Ah) το παρέλαβα πρόσφατα. Ο κωδικός που αναφέρουν οι μπαταρίες είναι 880.
Δεν είναι ο 875, που υπάρχει σαν εξάρτημα: http://www.dremeleurope.com/gr/el/πακέτομπαταριών-6085-ocs-c/

Αυτή την στιγμή, δεν τις βλέπω διαθέσιμες σαν εξάρτημα.

Iσως βγαινει αποκλειστικα μονο μαζι με το συγκεκριμενο πακετο που πηρες, σαν promotion. Αλλα μου κανει εντυπωση. Μπορεις να ρωτησεις το κεντρο βιδας.

Να ξερεις οτι μπορεις να αγορασεις την ιδια μπαταρια 2 Αω που παιρνει η πρασινη σειρα της bosch. Eιναι ακριβως η ιδια μονο που γραφει bosch αντι dremel.

Παντως αφου εχεις μια 2Αω, δεν θα εχεις θεμα η δευτερη να ειναι 1.5αω.

Λοιποοοοον...Εχω εκνευριστει λιγο με τη dremel και τα περιβοητα ποιοτικα εργαλεια της..Καθαρισα απο την πατινα μια μπρουτζινη πυξιδα,προσπαθησα τουλαχιστον,σε μεγεθος ας πουμε πεπονιου.Δυαλυθηκαν δυο τετοια βουρτσακια
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5396
δουλεμενα σε χαμηλοτερες στροφες απο οτι αναφερουν τα specs τους.Ο καθαρισμος εμεινε στη μεση αφου τα βουρτσακια εγιναν φυλλο και φτερο.Και ρωτω:Χρειαζομαι αλλα δυο για να τελειωσω,δηλαδη ο καθαρισμος του αντικειμενου θα μου κοστισει...10 ;;Δε μου φαινεται λογικο παιδια.Λυπαμαι αλλα αν αυτο ειναι το hype των dremelεκανα κακη αγορα.Ποια η γνωμη σας;

Iσως βγαινει αποκλειστικα μονο μαζι με το συγκεκριμενο πακετο που πηρες, σαν promotion. Αλλα μου κανει εντυπωση. Μπορεις να ρωτησεις το κεντρο βιδας.

Να ξερεις οτι μπορεις να αγορασεις την ιδια μπαταρια 2 Αω που παιρνει η πρασινη σειρα της bosch. Eιναι ακριβως η ιδια μονο που γραφει bosch αντι dremel.

Παντως αφου εχεις μια 2Αω, δεν θα εχεις θεμα η δευτερη να ειναι 1.5αω.

To 8200-20 που αγόρασα έχει μέσα 2 μπαταρίες 880 (2Ah). Και δεν είναι εύκολο να το βρεις Ελλάδα, το έχει μόνο ένα κατάστημα (το e-shop). Είναι λίγο πιο "τσιμπημένο".
Πάντως ο φορτιστής μου φαίνεται ίδιος με την μπλε σειρά της μπος, στα 10,8. Νομίζω έχει και τον ίδιο κωδικό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λοιποοοοον...Εχω εκνευριστει λιγο με τη dremel και τα περιβοητα ποιοτικα εργαλεια της..Καθαρισα απο την πατινα μια μπρουτζινη πυξιδα,προσπαθησα τουλαχιστον,σε μεγεθος ας πουμε πεπονιου.Δυαλυθηκαν δυο τετοια βουρτσακια
δουλεμενα σε χαμηλοτερες στροφες απο οτι αναφερουν τα specs τους.Ο καθαρισμος εμεινε στη μεση αφου τα βουρτσακια εγιναν φυλλο και φτερο.Και ρωτω:Χρειαζομαι αλλα δυο για να τελειωσω,δηλαδη ο καθαρισμος του αντικειμενου θα μου κοστισει...10 ;;Δε μου φαινεται λογικο παιδια.Λυπαμαι αλλα αν αυτο ειναι το hype των dremelεκανα κακη αγορα.Ποια η γνωμη σας;

Μια φωτογραφία από ότι απόμεινε από τα βουρτσάκια και την πυξίδα; Εγώ τα έχω αγοράσει κάποτε, αλλά δεν τα δοκίμασα ποτέ, δεν ξέρω τι κάνουν.
Πάντως φαίνονται "λεπτεπίλεπτα" τα συγκεκριμένα.

H γνωμη μου ειναι οτι εχει διαλεξει εντελως λαθος bit και οτι δεν φταιει το αναλωσιμο :)) Aυτα τα βουρτσακια ειναι για γωνιες και γενικα για δυσπροσιτες επιφανειες, εκει που δεν χωρανε αλλα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μιχαλη δεν εβαλα τα bits του βιντεο,αυτα ειναι για γυαλισμα μονο.Η διαδικασια του βιντεο επροκειτο να ακολουθησει μετα την αφαιρεση της πατινας.Πριν δεν κανουν τιποτα,το δοκιμασα..

To 8200-20 που αγόρασα έχει μέσα 2 μπαταρίες 880 (2Ah). Και δεν είναι εύκολο να το βρεις Ελλάδα, το έχει μόνο ένα κατάστημα (το e-shop). Είναι λίγο πιο "τσιμπημένο".
Πάντως ο φορτιστής μου φαίνεται ίδιος με την μπλε σειρά της μπος, στα 10,8. Νομίζω έχει και τον ίδιο κωδικό.

Μια φωτογραφία από ότι απόμεινε από τα βουρτσάκια και την πυξίδα; Εγώ τα έχω αγοράσει κάποτε, αλλά δεν τα δοκίμασα ποτέ, δεν ξέρω τι κάνουν.
Πάντως φαίνονται "λεπτεπίλεπτα" τα συγκεκριμένα.

Γιωργη αν δεν τα πεταξα απο τα νευρα μου θα βαλω πιο βραδυ.

Προσπαθώ να καταλάβω τι είναι η "πατίνα". Έχει οξειδωθεί η επιφάνεια; Είναι χάλκινο το περίβλημα;

Μιχαλη δεν εβαλα τα bits του βιντεο,αυτα ειναι για γυαλισμα μονο.Η διαδικασια του βιντεο επροκειτο να ακολουθησει μετα την αφαιρεση της πατινας.Πριν δεν κανουν τιποτα,το δοκιμασα..

Οπως και να εχει το θεμα, τα βουρτσακια αυτα δεν ειναι για μεγαλες επιφανειες. Ειναι για δυσπροσιτα σημεια, γιαυτο ειναι 'μαλλιαρα' για να χωρανε, ειτε για τελικο φινιρισμα. Μην ξεχνας οτι εχουν grit 320, το μεγαλυτερο που βγαζει η dremel. Δεν θελουν πιεση.

Θα πρεπει τοτε να χρησιμοποιησεις τα πιο σκληρα bits η/και τα βουρτσακια απο χαλκοσυρματα. Και μετα προχωρας στα βαμβακερα η τα παραπανω βουρτσακια.