Naim cd5x.Με την Sumiko κάτι γινόταν..Τώρα δεν.
Ποίο cdp έχεις;
Ποιά κεφαλή έχεις τώρα?
Naim cd5x.Με την Sumiko κάτι γινόταν..Τώρα δεν.
Ποίο cdp έχεις;
Grado green 2...Naim cd5x.
Ποιά κεφαλή έχεις τώρα?
μου κάνεις μια χάρη;;Στο δικό μου σετ απ , μια περίπτωση υπάρχει να ακούσω καλύτερο ήχο από βινύλιο..
Να κατεβάσω άλμπουμ που έχουν γραφτεί με κεφαλές του χιλιάρικου ,να τις γράψω σε cd και να τις ακούσω στο cd player.![]()
Done.μου κάνεις μια χάρη;;
στείλε ένα πμ στον mparaxir και ρώτα τον, -γιατί ο vlad66 μου ζήτησε να σου στείλω πμ;;
μην με ρωτήσεις κάτι περισσότερο εδώ....
δεν του έχω πει τίποτα γιατί τέτοια ώρα κοιμάται και όταν αυτός ξυπνάει, εγώ πέφτω για ύπνο...Done.
Πώς γίνεται αυτό;δεν του έχω πει τίποτα γιατί τέτοια ώρα κοιμάται και όταν αυτός ξυπνάει, εγώ πέφτω για ύπνο...
ελπίζω να καταλάβει τι θέλω να σου πει...
όχι δεν μου ζήτησε τίποτα.Πώς γίνεται αυτό;
Σου ζήτησε να του στείλω πμ για να μου πει αυτό που θέλεις να μου πεις;
Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Έχεις πμ (σε λίγο).
Με βινύλιο έχω μικρή εμπειρία, είτε σε σπίτια άλλων είτε στο δικό μου σεταπ. επιφυλάσσομαι δηλαδή ΑΛΛΑ η βιβλιογραφία και γενικότερα οτι έχω διαβάσει κατά καιρούς υποστηρίζει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά, αποδεδειγμένα κιόλας. το ψηφιακό είναι τεχνικά ανώτερο. Είναι παγκόσμια σταθερά.Βασικά υπάρχει λόγος που πολλές φορές ψηφιακές ηχογραφήσεις ακούγονται καλύτερα στο βινύλιο παρά στο cd.
Στα cd κομπρεσάρουν τον ήχο μέχρι θανάτου πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν στο βινύλιο.
Αν έχει γίνει σωστή δουλειά τοτε τα cd ακούγονται μια χαρά.Και όπως είπε και ο Λεωνίδας θέλει άλλο μάστερινγκ το βινύλιο και άλλο το cd.
vsklav από την εμπειρία μου σου λέω ότι το βινύλιο δεν είναι καθόλου στρογγυλεμμένο στα άκρα όπως και ο αναλογικός ήχος γενικότερα.
Η όποια "στρογγυλάδα" οφείλεται περισσότερο στον χαρακτήρα της πηγής (και της κεφαλής ειδικότερα) παρά στο μέσο καθεαυτό.
Μπα,έχει ξεπεράσει το cd σε πωλήσεις..Πλέον ακούμε ψηφιακά με βινύλιο..Και το πληρώνουμε καλά.Analog vs Digital ......................... round 3.195,478
Analog is dead ....................![]()
Αυτά είναι clamps..Που πάτε και παίρνετε εκείνα με τα αλφάδια..Πες τωρα που θα βαλεις βατραχο σε ψηφιακο .......
Ασε που καποιος εδω ....... ονομα και μη χωριο εβαλε στο πικαπ του ,ουτε θυμαμαι ποσα τενεκεδακια μπυρες ...........
Δεν είναι σωστά στημένο το τελευταίο track δεν παίζει, βρίσκει ο βραχίωνας στο κεφάλι του βατράχου."Ένα καλά στημένο αναλογικό σύστημα"
Το σύστημά μου:
μια 6άδα ήταν, 1980γρ βάρος, χώρια το νάυλον..Πες τωρα που θα βαλεις βατραχο σε ψηφιακο .......
Ασε που καποιος εδω ....... ονομα και μη χωριο εβαλε στο πικαπ του ,ουτε θυμαμαι ποσα τενεκεδακια μπυρες ...........
τα νυχάκια στον δίσκο μου άρεσαν....Άπειρα τα προτερήματα του αναλογικού έναντι του ψηφιακού...
Οι Πριεστ λαιβ δεν παιζονται. Ειναι παντα μπομπα. Και με τον παππου τον Χαλφορντ ριχνουν στ αυτια σε πολλες νεες μπαντες.Να είστε καλά τα post για τους priest με έκαναν να βάλω πολλά από τα βινύλια τους εγώ έχω όλες τις πρώτες εκδόσεις και παίζουν αξιοπρεπέστατα.
Ακόμα θυμάμαι τη συγκίνηση από τον καταπληκτικό ήχο στη συναυλία τους στην πλατεία νερού. Φυσικά έχω ήδη εισιτήρια για την επόμενη.
Analog vs Digital .............round 3.195,480
Υψηλού επίπεδου σωστά στημένο αναλογικό σύστημα δεν έχει αντίπαλο.
Οπως τα λες. Παρανοια και φετιχισμος. Και εμεις οι μεταλλοκαυλαρες ειμαστε φουλ φετιχιστεςΜπα,έχει ξεπεράσει το cd σε πωλήσεις..Πλέον ακούμε ψηφιακά με βινύλιο..Και το πληρώνουμε καλά.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.