AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,413
O βραχιονας σου δεν ειναι carbon ?Μοιάζει να ειναι το ίδιο, αλλα μεγαλωσα λιγο την φωτο εκει στο hs εχει κατι διαφορές που πιάνεις το hs
Μηπως είναι το experience 1 το δικο μου είναι το 2
O βραχιονας σου δεν ειναι carbon ?Μοιάζει να ειναι το ίδιο, αλλα μεγαλωσα λιγο την φωτο εκει στο hs εχει κατι διαφορές που πιάνεις το hs
Μηπως είναι το experience 1 το δικο μου είναι το 2
Χιούμορ φιλέ μου χιούμορ. Να δικαιωθούν οι καλλιτέχνες πάνω απο ολα. Με το βυνιλιο ακόμη και αν το αγορασες χωρις να γνωρίζεις τον καλλιτεχνη, σε φερνει κοντά του σε αντιθεση με το ψηφιακο που πολυ συχνά δεν ξέρεις ποιον ακούς, αρα πρωτη δικαίωση στην ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. Οπως πολυ σωστά γράφεις στα περισσότερα ψηφιακά μπορει να μη βγαζουν και τίποτα οι καλλιτέχνες αρα δικαίωση και στο ΚΕΡΔΟΣ με το βινυλιο.Φιλε θα δικαιωθουν κυριως οι καλλιτεχνες. Γιατι αν ξερατε τι κερδιζουν πλεον απο το.... "αϋλο" πραγματικα δεν αξιζει να σπαει κανεις το κεφαλι του να συνθεσει ενα εργο. Μονο αν κανει δηθενια και τα βγαζει απο διαφημησεις.
Δεν εχω αριθμους προχειρους (γιατι εξαρταται απο την καθε πλατφορμα, η χειροτερη ειναι η σποτιφαϊ, αλλα εχω ενα παραδειγμα προσφατο που εμαθα απο αυτον που ηταν πρωτος σε πωλησεις, η μαλον για να το λεμε καλυτερα πλεον σε κατεβασματα στην Γαλλια. Το νο 1 του τσαρτ που λεγαμε καποτε.
Τα κερδη του ανερχονταν σε 25.000 ευρω ! Οποτε φανταστειτε αυτοι που πουλανε 10, 20, 30 χιλιαδες δισκους. Δεν βγαζουν σχεδον τιποτα.
Πριν με την κανονικη πωληση αγαθων ειτε βινυλιο ειτε CD οι μουσικοι κερδιζαν τη ζωη τους και ταν σε πρωτες θεσεις ηταν ηδη πλουσιοι.
Πανο ο δικος μου ειναι αφου το ξέρεις.O βραχιονας σου δεν ειναι carbon ?
Σήμερα είχε πολύ καλή μέρα. Βρήκα την ευκαιρία και πετάχτηκα στο παρακάτω μαγαζί στο μοναστηράκι.
Μικρό αλλά με πολύ υλικό για όλα τα γούστα, και τα μεταχειρισμένα του είναι πολύ προσεγμένα. Από τιμές πολύ καλές επίσης λαμβάνοντας υπόψη ότι τα βινύλια έχουν πάρει την ανηφόρα ξανά.
θα ακούσω αυτά που πήρα και θα ανεβάσω τα καλυτερα.
Γενικα διαφημισεις απο Facebook μακριά την εχω πατήσει που ήθελα να αγοράσω ενα φωτοσπαθο παλι καλα ειχα κανει την αγορά μεσω paypal αλλα τράβηξα τα πανδηνα για να παρω τα λεφτα μου πισω.Καλημέρα παιδιά ήθελα να μοιραστώ μία απορία μου απλά δε ξέρω αν το νήμα είναι το σωστό μιας και δεν βρήκα κάτι κοντινότερο. Σε ένα πέρασμά μου από το Facebook πέρασε από την οθόνη του κινητού μου διαφήμιση σχετική με το αντικείμενο που ψάχνω στο διαδίκτυο και είναι η metal μουσική το παρακάτω site.
Η τιμή του προϊόντος δεν υπάρχει πουθενά. Το έβαλα στο καλάθι και με την διεύθυνσή μου μου έβγαλε μεταφορικά 10 δολλάρια. Όσο και αν είναι οι φόροι τελωνείου παραμένει τρελή ευκαιρία (στο discogs έχει 2000 ευρώ πλέον!!!)![]()
Metallica Master Of Puppets Numbered Deluxe Limited Edition 10CD, 2DVD, 3LP, & 1 Cassette Tape Box Set 2
Features: Numbered, Limited Edition 10CD, 2 DVD, 3LP, 1 Cassette Tape Deluxe Box Set Original album remastered on CD 180g Vinyl Double live LP 2 interview CDs 3 CDs of demos rough mixes 4 live CDs Live cassette Live interview DVDs 108-page hardcover book filled with never-before-seen photos...www.alaskan-catcher.com
Κώλωσα να παραγγείλω γιατί λέω "πολύ βρώμα η δουλειά" που λέει και ο Λεζές. Πείτε μου ρε παιδιά ότι έχω δίκιο γιατί με έχει στοιχειώσει...
Ευχαριστώ πολύ
Αυτό είναι νόμος στην Ελλάδα, είτε σε δισκάδικο είτε σε HiFi έκθεση είτε σε παζάρι ευκαιρία σπάνια θα βρεις. Εγώ τα παζάρια τα έκοψα νωρίς, κάθε χρόνο η ίδια κατάσταση είναι. Ζηλεύω όταν διαβάζω αναφορές Αμερικάνων που ακόμα και σήμερα αγοράζουν δίσκους με λίγα δολάρια....Γενικα τσιμπημένες τιμές...
Παντα δημητρη ειναι 3 ημερες που ξεκιναει από Παρασκευή απόγευμα και τελειώνει την κυριακη βράδυΜια ερώτηση, πόσες μέρες κρατάει το παζάρι.
Κοιτα επειδή και εγω χρόνια πάω φέτος ναι μπορω να πω ηταν αρκετά τσιμπημενες οι τιμές, διότι εχει γίνει μόδα και σκανε τα πιτσιρίκια που είναι νεοεισερχομενοι και τους δαγκώνουν.Αυτό είναι νόμος στην Ελλάδα, είτε σε δισκάδικο είτε σε HiFi έκθεση είτε σε παζάρι ευκαιρία σπάνια θα βρεις. Εγώ τα παζάρια τα έκοψα νωρίς, κάθε χρόνο η ίδια κατάσταση είναι. Ζηλεύω όταν διαβάζω αναφορές Αμερικάνων που ακόμα και σήμερα αγοράζουν δίσκους με λίγα δολάρια.
Κοιτα επειδή και εγω χρόνια πάω φέτος ναι μπορω να πω ηταν αρκετά τσιμπημενες οι τιμές, διότι εχει γίνει μόδα και σκανε τα πιτσιρίκια που είναι νεοεισερχομενοι και τους δαγκώνουν.
Βέβαια εφόσον πήγαινες χρόνια όπως παω και εγω πρέπει να τους είχες μάθει τους πωλητές είναι μερικοί που ειναι πανακριβοι οι λεγομενοι δαγκωνιαριδες και υπάρχουν και οι σωστοί επαγγελματίες που έχουν τον στανταρ πελάτη που προσπαθούν οσο μπορούν να έχουν καλές τιμές να σε κρατήσουν.
Παντος γενικά φέτος ήταν λίγο μια απογοήτευση γιατί δεν βρήκα κα τιποτα σπάνια πράγματα που αλλες φορες έβρισκα, εκτος το bauhaus που πηρα στο 15 ευρω πολύ καλη κατάσταση μεταχειρα ενώ και καινουργιο το βρισκεις σχεδον ενα 30αρι.
Τα υπόλοιπα που πηρα τα έβρισκα και μεσω discogs
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.