Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Εγω θα είμαι στο άλλο δωμάτιο με την Κιμ..Εσύ κάτσε φάε πατατάκια με τον Μίκι. 😔
Χαρισμά σου...
Εγώ με το Μίκι θα πιούμε το Μισισιπή και θα μου πεί πως ήταν να παίζει στο Rumble Fish παρέα με τον Κόππολα και τον Dennis Hopper....(λέω τώρα εγώ,μπας και χρυσώσω το χαπι)..

• Like
  • Haha
Reactions: vlad66 and Haagenti
το σκέφτεσαι ακόμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κατσε γιατί μπηκα στο offtherecord.com.gr το έχει αλλα είδα κατι αλλο που βγαίνει μια τζαζια φοβερή απο blue note που εχει μέσα καθαρές, μπασο, ντραμς σαξόφωνο, πιάνο της κακομοίρας και είμαι σε δίλημμα.
Μαλλον θα τον ακουσω τον judas στο youtube αυριο να δω αμα μου αρεσει. Διοτι σαν τον sad wings of destiny και το sin after sins δεν νομιζω να ειναι που τα θεωρώ για εμενα τα καλυτερα δισκακια τους

Κατσε γιατί μπηκα στο offtherecord.com.gr το έχει αλλα είδα κατι αλλο που βγαίνει μια τζαζια φοβερή απο blue note που εχει μέσα καθαρές, μπασο, ντραμς σαξόφωνο, πιάνο της κακομοίρας και είμαι σε δίλημμα.
Μαλλον θα τον ακουσω τον judas στο youtube αυριο να δω αμα μου αρεσει. Διοτι σαν τον sad wings of destiny και το sin after sins δεν νομιζω να ειναι που τα θεωρώ για εμενα τα καλυτερα δισκακια τους
Ποια τζαζιά λες?

ρε πάρτα όλα και μην τραβάς ζόρι !!!!!!

και μια καλλιτεχνική φωτογραφία για πάρτη σου..

IMG_20220209_010835[1].jpg

Last edited:
Ποια τζαζιά λες?

• Like
Reactions: superfly
ρε πάρτα όλα και μην τραβάς ζόρι !!!!!!

και μια καλλιτεχνική φωτογραφία για πάρτη σου..

View attachment 192934
Κατσε βρε χαχα στο παζαρι βυνιλιου έσκασα 90ευρω και ακομα δεν εχω πληρωθεί απο την δουλειά τι να τα πάρω ολα; δεν θα εχουμε σωβρακο μετά να φορέσουμε 🤣🤣

• Haha
Reactions: vlad66
Οπα ρε σεις! τώρα είδα την συζήτηση για priest!

@Haagenti Αιτούμαι ban ολίγων ημερών από την διοίκηση του site προς συμμόρφωση και ελεύθερου χρόνου να ακούσει δισκογραφία Priest και να αναθεωρήσει! χαχαχαχα!!

Βρε συ εγώ μάλλον ούτε δεκάδα δε το βάζω το κοκα κόλα! Καλό για ντεμπούτο, αλλά μέχρι εκεί. Σαν ντέμο είναι σε σχέση με άλλα 6,7 τουλάχιστον που πρόχειρα σκέφτομαι.

Οπα ρε σεις! τώρα είδα την συζήτηση για priest!

@Haagenti Αιτούμαι ban ολίγων ημερών από την διοίκηση του site προς συμμόρφωση και ελεύθερου χρόνου να ακούσει δισκογραφία Priest και να αναθεωρήσει! χαχαχαχα!!

Βρε συ εγώ μάλλον ούτε δεκάδα δε το βάζω το κοκα κόλα! Καλό για ντεμπούτο, αλλά μέχρι εκεί. Σαν ντέμο είναι σε σχέση με άλλα 6,7 τουλάχιστον που πρόχειρα σκέφτομαι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αναθεωρήσω..Δε με ενδιαφέρει κανένα άλμπουμ των Judas πέραν του πρώτου..Μπορεί να είναι καλά και χρυσά τα επόμενα,αλλά εγώ δεν είμαι πλέον δεκαπέντε χρονών..
Και στην ηλικία που είμαι,προτιμώ να έχω στην κατοχή μου το μοναδικό προσωπικό άλμπουμ του Mark Hollis,(ξέρετε αυτό που τα κενά ανάμεσα στις νότες παίζουν ίσως σημαντικότερο ρόλο από τις ίδιες τις νότες),από το να έχω δισκογραφία των Priest (καλύτερου κιθαριστικου διδύμου κλπ κλπ , μπλα μπλα μπλα. 😁 ).

Να τώρα έβαλα το Defenders of the faith και θυμήθηκα ότι έχω αφήσει το μαστίγιο στον τσαγκάρη. 🤣🤣🤣

• Haha
Reactions: mparaxir and vlad66
Και κάτι τεχνικό που με βασάνιζε χρόνια γιατί πρόκειται για αγαπημένο δίσκο...Όπως θα δείτε παρακάτω,η αλλοίωση στο peak της φωνής του Bill Callahan στο Blood Red Bird αλλά και σε άλλα κομμάτια,δεν υπάρχει μονάχα στο δικό μου βινύλιο αλλά είναι γενικό το κακό..

Δεν έχω στην κατοχή μου το cd,είδα όμως ότι στο youtube το έχουν ανεβάσει (Blood Red Bird) χωρίς το συγκεκριμένο πρόβλημα ,οπότε υποθέτω πως εκεί δεν υφίσταται..

IMG_20220209_124908.jpg

Attachments

• Screenshot_2022-02-05-22-35-09-063_com.android.chrome-01.jpeg
    Screenshot_2022-02-05-22-35-09-063_com.android.chrome-01.jpeg
    381.2 KB · Views: 11
Καλά παιδιά κουβέντα και χιούμορ κάνουμε. Είναι τόσο υποκειμενικό το ζήτημα αυτό που δεν επιδέχεται κριτικής ή αμφισβήτησης.

Υ.γ. είστε λάθος πάντως χαχαχαα

Υ.γ. 2 επίσης αν μάθετε που αναφέρονται οι στίχοι στο κομμάτι jawbreaker θα πάθετε λαλά! αλλά αγαπάμε, λατρεύουμε και προσκυνάμε Metal God \m/

Υ.γ. 3 παραδόξως όταν ακούω τα παλιά maiden συνειδητοποιώ οτι πλέον δεν είμαι 15 χρονών και λυπάμαι λίγο...ενώ αντιθέτως τα priest σαν το παλιό καλό κρασί ρε παιδίμ, για μένα τουλάχιστον. δε τα βαριέμαι ποτέ.

Και κάτι τεχνικό που με βασάνιζε χρόνια γιατί πρόκειται για αγαπημένο δίσκο...Όπως θα δείτε παρακάτω,η αλλοίωση στο peak της φωνής του Bill Callahan στο Blood Red Bird αλλά και σε άλλα κομμάτια,δεν υπάρχει μονάχα στο δικό μου βινύλιο αλλά είναι γενικό το κακό..

Δεν έχω στην κατοχή μου το cd,είδα όμως ότι στο youtube το έχουν ανεβάσει (Blood Red Bird) χωρίς το συγκεκριμένο πρόβλημα ,οπότε υποθέτω πως εκεί δεν υφίσταται..

View attachment 192964
έχω παρόμοιο πρόβλημα με αυτόν, στην μία του πλευρά μόνο όμως.
τα συριστικά δεν ακούγονται κυριολεκτικά!
η άλλη πλευρά, άψογη.
IMG_20220209_132556[1].jpg

• Like
Reactions: mparaxir
έχω παρόμοιο πρόβλημα με αυτόν, στην μία του πλευρά μόνο όμως.
τα συριστικά δεν ακούγονται κυριολεκτικά!
η άλλη πλευρά, άψογη.
View attachment 192968
Στην περίπτωση την δική μου δεν μιλάμε για συριστικα,αλλά για εξωπραγματική παραμόρφωση..Απορώ με την εταιρεία δλδ,πως έδωσε το οκ για να βγει αυτό το πράγμα..

Στην περίπτωση την δική μου δεν μιλάμε για συριστικα,αλλά για εξωπραγματική παραμόρφωση..Απορώ με την εταιρεία δλδ,πως έδωσε το οκ για να βγει αυτό το πράγμα..
και γω για εξωπραγματική παραμόρφωση (στα συριστικά όμως) λέω.
δεν μπορείς να το ακούσεις χωρίς να ενοχληθείς