Haagenti
AVClub Fanatic
Εγω θα είμαι στο άλλο δωμάτιο με την Κιμ..Εσύ κάτσε φάε πατατάκια με τον Μίκι.

Εγω θα είμαι στο άλλο δωμάτιο με την Κιμ..Εσύ κάτσε φάε πατατάκια με τον Μίκι.
Χαρισμά σου...Εγω θα είμαι στο άλλο δωμάτιο με την Κιμ..Εσύ κάτσε φάε πατατάκια με τον Μίκι.![]()
Κατσε γιατί μπηκα στο offtherecord.com.gr το έχει αλλα είδα κατι αλλο που βγαίνει μια τζαζια φοβερή απο blue note που εχει μέσα καθαρές, μπασο, ντραμς σαξόφωνο, πιάνο της κακομοίρας και είμαι σε δίλημμα.το σκέφτεσαι ακόμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποια τζαζιά λες?Κατσε γιατί μπηκα στο offtherecord.com.gr το έχει αλλα είδα κατι αλλο που βγαίνει μια τζαζια φοβερή απο blue note που εχει μέσα καθαρές, μπασο, ντραμς σαξόφωνο, πιάνο της κακομοίρας και είμαι σε δίλημμα.
Μαλλον θα τον ακουσω τον judas στο youtube αυριο να δω αμα μου αρεσει. Διοτι σαν τον sad wings of destiny και το sin after sins δεν νομιζω να ειναι που τα θεωρώ για εμενα τα καλυτερα δισκακια τους
που το θυμήθηκες αυτό;;;;
ρε πάρτα όλα και μην τραβάς ζόρι !!!!!!Κατσε γιατί μπηκα στο offtherecord.com.gr το έχει αλλα είδα κατι αλλο που βγαίνει μια τζαζια φοβερή απο blue note που εχει μέσα καθαρές, μπασο, ντραμς σαξόφωνο, πιάνο της κακομοίρας και είμαι σε δίλημμα.
Μαλλον θα τον ακουσω τον judas στο youtube αυριο να δω αμα μου αρεσει. Διοτι σαν τον sad wings of destiny και το sin after sins δεν νομιζω να ειναι που τα θεωρώ για εμενα τα καλυτερα δισκακια τους
με την Κιμ όπως είναι σήμερα;;;; χμ...........Εγω θα είμαι στο άλλο δωμάτιο με την Κιμ..Εσύ κάτσε φάε πατατάκια με τον Μίκι.![]()
μπα... τόσο χάλι δεν μπορεί να είναι
Ποια τζαζιά λες?
Κατσε βρε χαχα στο παζαρι βυνιλιου έσκασα 90ευρω και ακομα δεν εχω πληρωθεί απο την δουλειά τι να τα πάρω ολα; δεν θα εχουμε σωβρακο μετά να φορέσουμερε πάρτα όλα και μην τραβάς ζόρι !!!!!!
και μια καλλιτεχνική φωτογραφία για πάρτη σου..
View attachment 192934
Δεν υπάρχει περίπτωση να αναθεωρήσω..Δε με ενδιαφέρει κανένα άλμπουμ των Judas πέραν του πρώτου..Μπορεί να είναι καλά και χρυσά τα επόμενα,αλλά εγώ δεν είμαι πλέον δεκαπέντε χρονών..Οπα ρε σεις! τώρα είδα την συζήτηση για priest!
@Haagenti Αιτούμαι ban ολίγων ημερών από την διοίκηση του site προς συμμόρφωση και ελεύθερου χρόνου να ακούσει δισκογραφία Priest και να αναθεωρήσει! χαχαχαχα!!
Βρε συ εγώ μάλλον ούτε δεκάδα δε το βάζω το κοκα κόλα! Καλό για ντεμπούτο, αλλά μέχρι εκεί. Σαν ντέμο είναι σε σχέση με άλλα 6,7 τουλάχιστον που πρόχειρα σκέφτομαι.
Δε συμφωνώ αλλά καταλαβαίνω. Κι εγώ όταν λέω ότι προτιμώ το ομώνυμο των Maiden από τα υπόλοιπα με κοιτάνε παράξενα.Ο καλύτερος δίσκος των Priest ..
Τελεία και παύλα...
Αυτό έλειπε,με Dead Moon άβαταρ και να μην με καταλαβαίνεις.Δε συμφωνώ αλλά καταλαβαίνω. Κι εγώ όταν λέω ότι προτιμώ το ομώνυμο των Maiden από τα υπόλοιπα με κοιτάνε παράξενα.
έχω παρόμοιο πρόβλημα με αυτόν, στην μία του πλευρά μόνο όμως.Και κάτι τεχνικό που με βασάνιζε χρόνια γιατί πρόκειται για αγαπημένο δίσκο...Όπως θα δείτε παρακάτω,η αλλοίωση στο peak της φωνής του Bill Callahan στο Blood Red Bird αλλά και σε άλλα κομμάτια,δεν υπάρχει μονάχα στο δικό μου βινύλιο αλλά είναι γενικό το κακό..
Δεν έχω στην κατοχή μου το cd,είδα όμως ότι στο youtube το έχουν ανεβάσει (Blood Red Bird) χωρίς το συγκεκριμένο πρόβλημα ,οπότε υποθέτω πως εκεί δεν υφίσταται..
View attachment 192964
Στην περίπτωση την δική μου δεν μιλάμε για συριστικα,αλλά για εξωπραγματική παραμόρφωση..Απορώ με την εταιρεία δλδ,πως έδωσε το οκ για να βγει αυτό το πράγμα..έχω παρόμοιο πρόβλημα με αυτόν, στην μία του πλευρά μόνο όμως.
τα συριστικά δεν ακούγονται κυριολεκτικά!
η άλλη πλευρά, άψογη.
View attachment 192968
και γω για εξωπραγματική παραμόρφωση (στα συριστικά όμως) λέω.Στην περίπτωση την δική μου δεν μιλάμε για συριστικα,αλλά για εξωπραγματική παραμόρφωση..Απορώ με την εταιρεία δλδ,πως έδωσε το οκ για να βγει αυτό το πράγμα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.