Haagenti
AVClub Fanatic
Και ύστερα σου λένε κάποιοι (ονόματα δεν λέμε) μην αγοράζετε cd,το βινύλιο είναι κλάσεις ανώτερο.και γω για εξωπραγματική παραμόρφωση (στα συριστικά όμως) λέω.
δεν μπορείς να το ακούσεις χωρίς να ενοχληθείς

Και ύστερα σου λένε κάποιοι (ονόματα δεν λέμε) μην αγοράζετε cd,το βινύλιο είναι κλάσεις ανώτερο.και γω για εξωπραγματική παραμόρφωση (στα συριστικά όμως) λέω.
δεν μπορείς να το ακούσεις χωρίς να ενοχληθείς
εδώ δεν έχεις άδικο.. έχω και άλλα άλμπουμ με αστοχίες στην ηχογράφηση.. και audiophile παρακαλώ!!Και ύστερα σου λένε κάποιοι (ονόματα δεν λέμε) μην αγοράζετε cd,το βινύλιο είναι κλάσεις ανώτερο.![]()
Εγώ πάντως ακούω τα πάντα όλα Maiden αέρα πατέρα....Υ.γ. 3 παραδόξως όταν ακούω τα παλιά maiden συνειδητοποιώ οτι πλέον δεν είμαι 15 χρονών και λυπάμαι λίγο...ενώ αντιθέτως τα priest σαν το παλιό καλό κρασί ρε παιδίμ, για μένα τουλάχιστον. δε τα βαριέμαι ποτέ.
Love bites φαπ (ήχος από μαστίγιο).Εγώ πάντως ακούω τα πάντα όλα Maiden αέρα πατέρα....
Priest μόνο τα 70'ς με ολίγο απο Screaming και Painkiller....
Πήγες ρε σύ Σπύρο και συ και άκουσες Defenders....Mέτριο...
Δεν εννοούσα αυτό ρε φίλε.Εσύ δλδ θεωρείς ότι δεν έχω ακούσει τα υπόλοιπα; Μέχρι και το διπλό live με τον ripper έχω . .
Σε τι χάνει;Δεν εννοούσα αυτό ρε φίλε.
Το να συγκρίνεις το Rocka Rolla με το Defenders είναι σαν να ληστεύεις εκκλησία.
Αλλά με ότι άλλο έβγαλαν το 70 το Rocka Rolla χάνει...
Ίσα ίσα,εγώ πιστεύω ότι ήταν λιγότερο φλύαρο...Και λιγότερο μεταλλικό..Σε όλα...
Παρεξήγησες αγόρι,δεν θεωρώ ότι έχεις λάθος πουθενά.Ίσα ίσα,εγώ πιστεύω ότι ήταν λιγότερο φλύαρο...Και λιγότερο μεταλλικό..
Για τον καθένα μετράνε διαφορετικά πράγματα..Εγώ θέλω εσωστρέφεια,εσύ εξωστρέφεια...Κάνεις δεν κάνει λάθος..
Από το Sad Wings Of Destiny κιόλας το ποζεριλικι κάνει την εμφάνισή του και αυτό αποτυπώνεται παντού..
Εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει αυτό το πράγμα..Και όσο περνάνε τα χρόνια ακόμα περισσότερο..Επίσης έχω πει πολλές φορές ότι δεν κάνω κέφι τους τεχνοκράτες..Με κουράζουν..Μην με βάλεις να ακούσω Malmsteen πχ,το θεωρώ βασανιστήριο.
Ολο το μαμήσι στο νήμα ήταν εξαιτίας του δίσκου μου;;Το μαμήσαμε το νήμα-μήπως να το συνεχίσουμε σε πιο κατάλληλα μέρη?
45€...;;Μπορει να το πλήρωσα 45 ευρω μαζι με τα μεταφορικά αλλα ειναι δισκάρα και παίζει εκπληκτικά διότι δεν ειναι επανέκδοση πρωτη φορα βγαινει σε βυνιλιο.
Σε cd τα βγαζανε και τωρα εχουν βαλθεί και βγάζουν την δισκογραφια τους σε βυνιλιαView attachment 192989View attachment 192990
Μπορει να το πλήρωσα 45 ευρω μαζι με τα μεταφορικά αλλα ειναι δισκάρα και παίζει εκπληκτικά διότι δεν ειναι επανέκδοση πρωτη φορα βγαινει σε βυνιλιο.
Σε cd τα βγαζανε και τωρα εχουν βαλθεί και βγάζουν την δισκογραφια τους σε βυνιλιαView attachment 192989View attachment 192990
Πριν βγει σε cd υπάρχουν τα master tapes απο εκει περνουν τις εγγραφέςΝα ρωτήσω κάτι εδώ (και ίσως λέω κοτσάνες), τι νόημα έχει να παίρνεις σε βινύλιο κάτι που εξαρχής ήταν ψηφιακό; Δε χάνεις έτσι κάθε προτέρημα του δίσκου (πέραν φυσικά από τα διάφορα φετιχιστικής φύσεως);
Ναι τζουζει δεν ειπα το αντίθετο αλλα βλαδιμηρε οταν κάποιο μου αρεσει θα τα σκάσω εδω σκαμε για αλλες βλακειες χρήμα. Οταν όμως το βαζεις να παιξει σε ανταμοιβει45€...;;
τσούζει φίλε....
αν έχει νορμάλ τιμή το cd, το προτιμώ..
είπαμε.. αγαπάμε πικάπ, αλλά όχι να μας ..τον ακουμπάνε σε τέτοιο βαθμό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.