Pcmax σε ποια περιοχή εχεις τετοια σηματα ; Εγώ πάτρα εχω χάσει παντελώς sky sports 1,2 .Δεν τα σκαναρει καν.
Με τι πιατο ;
![]()
Γιατί σου φαίνεται περίεργο. Στον 2Ε είναι αυτή όποτε είναι οκ.
Βεβαιώς Με πολλή χαρά. Στο Βόλο και Λάρισα έχουμε πρόβλημα με τον 2f. Ακόμα δεν έχουμε βρει κάποιον με πάνω απο 180 πιάτο που να μπορεί να βοηθήσει
Aφού υπάρχουν προβλήματα σε Θεσσαλία,Θεσσαλονίκη και Πάτρα σε σχέση με την Αθήνα, νομίζω είναι σχεδόν σίγουρο πλέον πως μιλάμε για spot beam που πιάνει την Αθήνα.
Ενδεχομένως να έχουν μετακινήσει προς την Αθήνα το spot beam της Kωνσταντινούπολης.
….Όσο και να κοιτάζουμε τα footprints του 2Ε άκρη δεν βγαίνει, αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι ότι από την κεντρική Ελλάδα και πάνω δεν υπάρχει λήψη σε πολλές συχνότητες.
Το μυαλό μου πάει σε κρυφό spot το οποίο δεν το έχουν ανακοινώσει ή υπάρχει παραλοβός τον οποίο δεν μπορούν να μαζέψουν από Λαμία και κάτω, Αττική, Κυκλάδες μέχρι δυτικά της Κρήτης Χανιά, το Ηράκλειο Κρήτης λαμβάνει δυσκολότερα.
Μόνο από συγκεκριμένες αναφορές φίλων ανά την Ελλάδα μπορούμε να καταλάβουμε στο περίπου τα ίχνη του σήματος στις 28 μοίρες.

Δεν είναι για να βασίζεται κάποιος στα ιχνοδιαγράμματα.
Στην λάρισα ,περιοχή νίκαια την 11836 από την ώρα που άλλαξε fec 5/6 με gibertini op120 δεν την λαμβάνω.ενώ καποιος στην περιοχή του βόλου την λαμβάνει με πολύ καλή λήψη,έχει βέβαια op150.To έχω και εγώ αλλα βαριεμαι την διαδικασία αλλαξε την εκατασταση παλι... θα έχω αποτελέσματα??η τσάμπα κόπος ο 2G πότε μπαίνει σε λειτουργία?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.