Τα πάντα για το SKY HD

Re: Απάντηση: Re: Τα πάντα για το SKY HD

Κάποιος είχε αναφέρει για το ESPN HD ότι χάθηκε αλλά το οποίο λαμβάνω κανονικότατα στην Αθήνα .

Έγινε πιο δύσκολη η λήψη του βασικά επειδή πήγε στην fixed δέσμη του Eutelsat.

Αν έχεις κέντρο 28,5 είσαι ΟΚ, αν έχεισ κέντρο 28,2 θες αρκετά μεγάλο πιάτο για να το έχεις σταθερά.

SKY ARTS 2 CLOSES ON 9 JUNE
One of Sky's two arts channels, Sky Arts2, will close next month, after failing to win a big enough audience. As few as 10,000 people tune in to its primetime offerings of classical, opera and rock music, though its Playhouse Presents first-run drama strand at times managed up to 100,000, aided by Daniel Radcliffe and Mad Men's Jon Hamm, who starred in the 2012 A Young Doctor’s Notebook.
Sky Art2 will be merged into its sister channel, Sky Arts1, giving up its programme guide slot to the new "super channel", which will have its programme budget raised by 10%.
On the same day, Sky 3D wil also close, following falling viewer numbers for the technology. 3D will in future be on-demand only. The BBC decided to drop 3D in 2013, blaming a “lack of public appetite”.

δηλαδή κάτι history και nat geo λεχουν περισσότερο ακροατήριο; τόσο κακό είναι να υπάρχει ένα κανάλι 3d;

Δεν γνωριζω για το SKY, αλλα για τα εγχωρια μας, το 3D θα λάβει εκτίμησης αν υπάρχει και περιεχομενο. Στα τοσα χρονια συνδρομητης εχω πετυχει μονο μια φορα ενα ντοκυμαντερ σε 3D (δεν ειμαι συνδρομητης novacinema). Αν ισχυει κατι αντιστοιχο και στο Ην.Βασιλειο, λογικό το κλεισιμο. Ιδια καταληξη θα εχει (αντικατασταθηκε ηδη δηλαδη..) και το δικο μας.

δηλαδή κάτι history και nat geo λεχουν περισσότερο ακροατήριο; τόσο κακό είναι να υπάρχει ένα κανάλι 3d;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά αφού το 3D περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο on demand.

Μη σου πω οτι το προτιμω κιολας αφου εδω Θεσσαλονικη το χασαμε μετα τις τελευταιες αλλαγες

Καλό είναι γενικά να είναι τα πάντα διαθέσιμα on demand, άσχετα με τα κανάλια.

Οι 3D versions των ταινιών νομίζω πριν δεν υπήρχαν στο on demand. Μπορεί να κάνω και λάθος επειδή το on demand κυρίως για σειρές το χρησιμοποιώ.

Jim θα προτιμουσα να υπηρχε ενα καναλι χτο on demand ακριβως οπως για τα υπολοιιπα καναλια και να εχει εκει οτι περιεχομνενο ειναι διαθεσιμο σε 3D.
Γιατι για παραδειγμα να εχω μονο τις 3D versions των ταινιων αλλα να μην εχω τις versions των documentaries?

Πλέον μπορείς να αφαιρέσεις και τα sky sports στο sky.com

Αν πας να το κάνεις, σου κάνουν προσφορά Sky Sports + Sky Movies για 25 λίρες/μήνα για 12 μήνες, δηλαδή σχεδόν 10 λίρες φθηνότερα από το κανονικό.

Το κέρδος είναι 115 λίρες τον χρόνο.
Αν βγάλεις τα Sky Sports για 3 μήνες γλιτώνεις 17,5 επί 3, περίπου 50 λίρες(μετράω και την παύση της έκπτωση στα Movies αν βγάλεις τα Sports).
Οπότε συμφέρει η προσφορά αυτή και την πήρα.

Thanks for keeping Sky Sports as part of your package. We hope you continue to enjoy it

This confirms your request to keep Sky Sports and Sky Movies with our 12 months at £9.50 off offer

Last edited:
Επίσης, μου είπαν πως δεν θα γίνει άλλη αύξηση για τους επόμενους 12 μήνες.
Έγινε τον τελευταίο μήνα ότι ήταν να γίνει.

ήδη στο family με 36 λίρες έρχεται 50 το μήνα, είναι λίγο ακριβό αν σκεφτείς ότι πλέον προλαβαίνω να δω μόνο το game of thrones και όλη την υπόλοιπη ώρα ο δέκτης είναι κλειστός! (Την στιγμή που στη fothnet το βλέπω με ελληνικούς υπότιτλους στα 45 και έχω και απεριόριστα αστικά υπεραστικά και ίντερνετ!!)

Υπό τέτοιες συνθήκες δεν αξίζει να το κρατάς, εκτός αν έχεις περισσότερο χρόνο στο μέλλον.

είναι συναισθηματικός ο δεσμός και εξάλλου αν το κόψεις
1) πολύ δύσκολο να καταφέρεις επανασύνδεση
2) δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδείς sky παρά μόνο με 2μ πιάτο και να δεν έχει κλειδώσει εντελώς μέχρι τότε.

Ναι σωστά είναι αυτά.
Να κλειδώσει εντελώς εννοείς να μην μπορείς να δεις ούτε τα SD σε δέκτη εμπορίου?

Θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή.

Οι δέκτες οι καινούριοi του Sky βέβαια είναι αρκετά ποιοτικοί και δεν νομίζω ότι αξίζει να χάνεις τα HD μόνο για να χρησιμοποιείς δέκτη εμπορίου.

Προσωπικά δεν έχω δει καλύτερη ποιότητα εικόνας HD σε άλλο δέκτη.

Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια τα HD του Sky στον Vu Solo 2 που έχω, γιατί όταν τον πήρα είχαν σταματήσει να παίζουν σε δέκτες εμπορίου και στράφηκα σε Amstrad Sky box.

μερικές φορές αμφιβάλλω για την ποιότητα των HD στο sky box και έχω φάει αρκετές ώρες να ρυθμίσω την samsung να δείχνει καλή εικόνα σε σκοτεινές σκηνές σαν αυτές του game of thrones αλλά ίσως και να φταίει η παραγωγή της συγκεκριμένης σειράς.