Τα πάντα για το SKY HD

Όλες οι online συναλλαγες με παραληπτη εκτος Ελλάδος εχουν κοπεί (οπου και αν βρισκεται η καρτα). Η μονη περιπτωση στην οποια επιτρεπεται συναλλαγη, ειναι να βρισκεται η κάρτα στο εξωτερικό και να γίνει επί τούτοις συναλλαγή σε κατάστημα (πληρωμη ξενοδοχειου, εστιατοριου, σουπερμαρκετ, κτλ).

Επίσημη όχι.
Αλλά σε έγκυρο(έτσι νόμιζα) site είχαν μία τέτοια είδηση.
Τελοσπάντων, το θέμα είναι ότι ισχύει αυτό που είπες Σεραφείμ.

Ευτυχώς που υπάρχουν και ξένες κάρτες.

Τώρα που έχει ανοίξει το σύστημα για τις πιστωτικές προλαβαινετε να κάνετε πληρωμή

να ρωτησω κατι βρε παιδια και απευθυνομαι σ αυτους που εχουν ιδιοκτησιακα κουτια,
Μεχρι πριν λιγες εβδομαδες οταν πατουσα το ondemand και τις προσφατες ταινιες καθε Παρασκευη ειχε παντα πρωτες της ταινιες της εβδομαδας (4) και σε καθε ταινια ειτε ειχε και trailer αλλα το κυριοτερο εβγαζε και το σηματακι του play οποτε πατουσα play και τις εβλεπα απο το κομματι του δισκου που ελεγχει ο sky και ολα καλα. Αυτο μεχρι πριν 2-3 εβδομαδες οπου ναι μεν παλι στις ταινιες εχει πρωτες τις ταινιες της εβδομαδας που ακολουθει αλλα χωρις πια το σηματακι του play. Οποτε πλεον ειτε πρεπει να μπω στο skypremiere και να προγραμματισω τις εγγραφες των ταινων ειτε απο το ondemad να πατησω επανω στην ταινια που θελω και να κατεβει στο δισκο. Η τελευταια επιλογη και χρονοβορα ειναι γιατι κατεβαζει μια HD ταινια σχετικα αργα αφου ειναι περιπου 4-6G κατα μεσο ορο αλλα επιπλεον δεν υπαρχουν και υποτιτλοι.
Εχει διαπιστωσει κανεις κατι αντιστοιχο? Το πηρατε χαμπαρι?

PS Οσον αφορα τις καρτες για πληρωμη της συνδριομης προσπαθησα να ξεγελασω το συστημα θετοντας το συστημα σε uk ip δηλαδη να υποθεσει το τραπεζικο software οτι η καρτα βρισκεται στο εξωτερικο αλλα σκατουλες. Απερριψε τη συναλαγη. Αντε να δουμε αυτη τη φορα που υποτιθεται οτι για μερικες πληρωμες γινεται δεκτη η ελληνικη καρτα μας.

Οι Ελληνικές κάρτες γίνονται δεκτές στο εξωτερικό όταν υπάρχει φυσική παρουσία εκεί (μη ρωτάς πως γίνεται αυτό δε ξέρω). Όταν πρόκειται για ηλεκτρονική συναλαγή τότε βλέπε ΠΝΠ

να ρωτησω κατι βρε παιδια και απευθυνομαι σ αυτους που εχουν ιδιοκτησιακα κουτια,
Μεχρι πριν λιγες εβδομαδες οταν πατουσα το ondemand και τις προσφατες ταινιες καθε Παρασκευη ειχε παντα πρωτες της ταινιες της εβδομαδας (4) και σε καθε ταινια ειτε ειχε και trailer αλλα το κυριοτερο εβγαζε και το σηματακι του play οποτε πατουσα play και τις εβλεπα απο το κομματι του δισκου που ελεγχει ο sky και ολα καλα. Αυτο μεχρι πριν 2-3 εβδομαδες οπου ναι μεν παλι στις ταινιες εχει πρωτες τις ταινιες της εβδομαδας που ακολουθει αλλα χωρις πια το σηματακι του play. Οποτε πλεον ειτε πρεπει να μπω στο skypremiere και να προγραμματισω τις εγγραφες των ταινων ειτε απο το ondemad να πατησω επανω στην ταινια που θελω και να κατεβει στο δισκο. Η τελευταια επιλογη και χρονοβορα ειναι γιατι κατεβαζει μια HD ταινια σχετικα αργα αφου ειναι περιπου 4-6G κατα μεσο ορο αλλα επιπλεον δεν υπαρχουν και υποτιτλοι.
Εχει διαπιστωσει κανεις κατι αντιστοιχο? Το πηρατε χαμπαρι?

PS Οσον αφορα τις καρτες για πληρωμη της συνδριομης προσπαθησα να ξεγελασω το συστημα θετοντας το συστημα σε uk ip δηλαδη να υποθεσει το τραπεζικο software οτι η καρτα βρισκεται στο εξωτερικο αλλα σκατουλες. Απερριψε τη συναλαγη. Αντε να δουμε αυτη τη φορα που υποτιθεται οτι για μερικες πληρωμες γινεται δεκτη η ελληνικη καρτα μας.

Νίκο αν δεν κάνω λάθος αυτό υπάρχει εδώ και καιρό.
Κάποια στιγμή πριν μήνες που το είχα κοιτάξει ήταν όπως λες.
Μπορεί να μην θυμάμαι καλά βέβαια.

Θα το κοιτάξω όταν επιστρέψω Αθήνα, για σίγουρα.

Ευχαριστω jim.
Το αλλο που παρατηρησα και με εκανε να ανεβω στην ταρατσα να αλλαξω LNB ειναι οτι συνεχως το ενα απο τα δυο tuner ειναι not locked. Κανω planner rebuilt hard reset επανερχεται και το δευτερο tuner κανονικα se ligotero apo misavro pali ta idia. Βεβαια οταν του ζητω ταυτοχρονη εγγραφη σε δυο tuners το σημα ερχεται κανονικα αλλα δεν θυμαμαι να γινοταν ετσι εκτος κι αν ειναι καποιο bug του νεου λογισμικου.
Λεω εγω τωρα. Να ειναι θεμα του κξουτιου δεν το κοβω καθοτι δεν εχει προβλημα το κουτι κατασκευαστικα με bad capacitors οπως παλια τα thomson

Σε αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί χρησιμοποιώ πλέον μόνο το ένα tuner(το άλλο καλώδιο πάει στον δέκτη του ΟΤΕ TV).
Έτσι και αλλιώς πολύ σπάνια θα τύχει να θέλω να δω κάτι και να κάνω εγγραφή σε κάτι άλλο ταυτόχρονα.

Όταν συμβαίνει αυτό, απλά βλέπω αυτό που θέλω live και κατεβάζω το άλλο από το on demand, ή το γράφω όταν το έχει επανάληψη.

Το on demand δεν έχει υπότιτλους αλλά το έχω συνηθίσει σχεδόν 100% πλέον μόνο με ήχο.
Εξαιρούνται ελάχιστες σειρές π.χ. Hannibal που ο πρωταγωνιστής έχει απίστευτα περίεργη προφορά, που εκεί δεν ξέρω αν τον καταλαβαίνει ούτε κάποιος με μητρική γλώσσα τα αγγλικά.

Βtw, μήπως ξέρει κάποιος αν την σειρά Gotham την έχει δείξει το Sky? Επειδή δεν την έβρισκα στην αναζήτηση.
Όλες τις υπόλοιπες παρόμοιες σειρές τις έδειχνε το Sky 1 HD( Flash,Arrow κτλ).

jim ψαξε στο never miss. Αν υπηρξε ποτε θα τη βρεις εκει μεσα.
Φανταστικη βιβλιοθηκη ταινων και σειρων παλαιων και νεων

Αλλαξε η ΠΝΠ προστεθηκε για τις Ελληνικες πιστωτικες η αγορα ψηφιακου περιεχοπμενου + app (o καυμος του Βαρβιτσιωτη) αλλα το δορυφορικο πακετο δεν ειναι ψηφιακη παροχη και δεν νσυμπεριλαμβανεται στις πληρωμες των ελληνικων πιστωτικων καρτων για υπηρεσιες εκτος χωρας.
Δευτερος συνεχομενος μηνας η καρτα μου αρνηθηκε να πληρωσει.
Για να δουμε μεχρι που θα ποει αυτο το βιολι

έχω προπληρώσει 4 μήνες ΑΛΛΑ μη με ζηλεύετε διότι έχω να δω sky από το 2ο επεισόδιο banshee/true detective και έκτοτε έχω χάσει όλα τα υπόλοιπα λόγω δουλειάς
τώρα ο δέκτης είναι εκτός ρεύματος και θα τον ξαναπιάσω στα χέρια μου τον Σεπτέμβριο

άντε και να δω λίγο sky go αλλά χλωμό το βλέπω διότι από popcorntime τα βλέπω με καλύτερη ποιότητα και ελληνικούς υπότιτλους

γενικώς μετά το οικονομικό μπαμ μου την έχουν βιδώσει άπαντες και οι άγγλοι και ειδικά οι γερμανοί!

Αλλαξε η ΠΝΠ προστεθηκε για τις Ελληνικες πιστωτικες η αγορα ψηφιακου περιεχοπμενου + app (o καυμος του Βαρβιτσιωτη) αλλα το δορυφορικο πακετο δεν ειναι ψηφιακη παροχη και δεν νσυμπεριλαμβανεται στις πληρωμες των ελληνικων πιστωτικων καρτων για υπηρεσιες εκτος χωρας.
Δευτερος συνεχομενος μηνας η καρτα μου αρνηθηκε να πληρωσει.
Για να δουμε μεχρι που θα ποει αυτο το βιολι

Με χρεωστική ελληνικής τράπεζας μπορείς να πληρώσεις?

Τα ιδια εχω τραβηξει και γω που προσπαθω να πληρωσω το NFL Pass χωρις αποτέλεσμα μεχρι στιγμης.Ειχα την εντυπωση παντως ότι μπορουσες να κανεις πληρωμες σε site του εξωτερικου μεχρι το ποσο που οριζει η κάθε τραπεζα συνολικα ασχέτως του τι θες να κανεις,αλλα μαλλον δεν ισχυει
Οι συνομιλιες καταγράφονται μεν αλλα δεν τις ακουει κανεις εκτος και αν υπαρχει διενεξη με τον πελατη,οποτε στον αερα τα πες.Τουλάχιστον ξαλάφρωσες :D :D

Και εγω jim αλλα κι αυτη θα πρεπει να ...αναγομωθει καποια στιγμη και τα capital controls καλα κρατουν!

Νίκο φτιάξε ένα account skrill, συνδεσέ τον με την ελληνική σου κάρτα και παρήγγειλε μία κάρτα skrill.

Έτσι πρακτικά θα μπορείς να μεταφέρεις χρήματα από την μία κάρτα στην άλλη και να πληρώνεις χωρίς πρόβλημα, αν έχεις κάποια στιγμή θέματα με την κάρτα που χρησιμοποιείς τώρα.