Τα πάντα για το SKY HD

πάντως με απευθείας χρέωση πιστωτικής έφαγα πόρτα όπως ήταν αναμενόμενο.

Αρα ο μονος τροπος να φορτωσουμε την ξενη καρτα μας ειναι να παμε ενα ταξιδακι σφαιρα. Αλλη ενναλακτικη δε βλεπω.
Παρεπιπτοντως δεν ψαχνουν κανενα στο αεροδρομιο. Συνεπως τα 2000 ευρα ειναι μονο στα λογια!

και σα να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα η αγγλική ΙΡ που είχα έχει φάει ban από το σύστημα του sky μάλλον επειδή πήγα να δω από sky go

όταν πάω να κάνω login από αυτή την ΙΡ μου βγάζει: sky id error 288

και δε φεύγει με τίποτα !!

Το μήνυμα που περιείχε απρεπείς εκφράσεις και χαρακτηρισμούς σε πρόσωπα αφαιρέθηκε.Παρακαλώ πολύ να γράφουμε αυτό που θέλουμε χωρίς απρεπείς λέξεις και χωρίς να προσβάλουμε πρόσωπα.Η όποια κριτική ας είναι κόσμια.

Εναι δυνατον μονο μια ΙΡ? Πως εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο μια? Και γιατι να φας ban? Οταν συνδεομαι για παραδειγμα στο sky go και εχει πεσει το συστημα του hideipvpn (για ποαραδειγμα οταν κανει αλλαγη IP το ρουτερ της HOL) απλα δεν συνδεεται αλλα δεν βγαζει μυνημα λαθους απλα μια ειδοποιηση οτι δεν ειναι δυνατον νβα γινει συνδεση.
Καταλαβαινω τι παει στραβα και κανω τα σχετικα και μετα ξαναπροσπαθω και ολα οκ

διότι ταν μπαίνω είτε από ελληνική ΙΡ είτε από την ΙΡ ενός φίλου δεν έχω πρόβλημα.

όλα πήγαιναν κανονικά μέχρι που αποφάσισα να μπω στο sky go το οποίο μου έβγαζε πρόβλημα. δε με πείραξε όμως γιατί δεν είχα σκοπό να δω κάτι.

χθες προσπάθησα να μπω στο mysky και αμέσως μόλις πατήσω το login μου βγάζει το skyid error 288 το οποίο είναι ένα πολύ ύποπτο σφάλμα

φυσικά έχω σβήσει cookies κλπ

Πολυ παραξενο. Αρα το προβλημα δνε ειναι στην IP αλλα στο login και στην αναγνωριση χρηστη. Δεν τους παιρνεις τηλεφωνο με αποκρυψη να ρωτησεις τι ειναι στραβο?

έχουν μπλοκάρει την ΙΡ και δεν αφήνουν να κάνω ούτε login

μόλις πατήσω το login και πριν βάλω τα στοιχεία πετάει το σφάλμα.

δε μπορώ να πάρω τηλέφωνο γιατί θα "καρφωθώ" χειρότερα! θα πρέπει να κάνουν έλεγχο το πρόβλημα με´τα να κάνουν έλεγχο την ΙΡ και ψάξε βρες...

καλύτερα να πάρω μια άλλη ΙΡ αλλά αυτό με τα CC είναι λίγο δύσκολο...

επιτέλους άνοιξα πάλι το δέκτη! ευχάριστη έκπληξη είναι ότι λαμβάνω άνετα και πάλι τα syfy universal e! lifetime comedy

επιτέλους άνοιξα πάλι το δέκτη! ευχάριστη έκπληξη είναι ότι λαμβάνω άνετα και πάλι τα syfy universal e! lifetime comedy

Μα στην Αθηνα δεν χαθηκαν ποτε αυτα τα καναλια, εδω Θεσσαλονικη μας εχουν αποχαιρετησει! Και φανταζομαι μιλας για τις HD εκδοσεις τους

Μα στην Αθηνα δεν χαθηκαν ποτε αυτα τα καναλια, εδω Θεσσαλονικη μας εχουν αποχαιρετησει! Και φανταζομαι μιλας για τις HD εκδοσεις τους

ναι τα HD, δε το πίστευα και γω αλλά ελπίζω να κατάλαβαν τη βλακεία τους γιατί είχαν καταστρέψει όλο το entertainment pack

Μιλας πανα για Αθηνα ετσι? Θεσσαλονικη εξακολουθε η μαυριλα. Δεν βλεπω να εχει αλλαξει κατι στο kingofsat, Δεν νομιζω να καιγονται τοσο πολυ για μας αν και ξερουν οτι τσιμπανε χρημα.,

Μιλάω για Πάτρα και το σήμα είναι σε καλά επίπεδα αρκετά πάνω από τα όρια καλής λήψης

Σωστα,
Η Πατρα πρεπει να βρισκεται μεσα στο spot που ειναι και η Αθηνα. Εδω πανω μας εχουν τελειως χεσμενους