Re: τα παντα για το SKY HD
Καλημέρα,
Είμαι καινούργιος στο forum και μολις προχτες εβαλα καινουργιο πιατο σε καινουργιο διαμερισμα, απο 1.20 που ειχα παλια σε 1.00, στην περιοχή της Βέροιας, Κ.Μακεδονια (ειχα επι χρονια το 1.2 με Sky απλο δεκτη και μετα το Sky HD). Αποφάσισα σε 1.00 λόγω του ότι θα έμπαινε σε μπαλκόνι και δεν ήθελα να ξεφύγω. Απο λήψη έχω τα ίδια ακριβώς κανάλια (εκτος 2D) με διπλο LNB.
Ο δέκτης ήταν κλειστός για περίπου 4 μήνες οπότε η κάρτα είχε χάσει το sync και δεν έδειχνε κανένα κανάλι. Απο ότι διάβασα αν άφηνα την καρτα στο δέκτη μερικές μερες το sync θα ερχόταν απο μόνο του Αντι για αυτο πηρα τηλ και ζητησα να μου ανοιξουν τα HD καναλια οπότε έτσι εστειλαν σημα και εγινε sync.
Απο δέκτη έχω τον Thomson με 4E3004 οπου οριακα ισως να εχει παρει το καινουργιο EPG αλλα ισως και να περιμενω στη δευτερη φουρνια επειδη ηταν εκτος για τοσους μηνες και η αναβαθμιση αυτης της σειρας γινοταν την προηγουμενη εβδομαδα.
Σχετικα με τα καναλια, το CH4 απο τοτε που μετακομισε στον 2D εχει χαθει μαζι και με τα Ε4, More4 κλπ. To εχει κατεβασει κανεις απο τον 2Α ??
Το CH4HD δειχνει κανονικα αλλα δε θελω να χρησιμοποιω το HD αν θελω να γραφω σειρες κλπ χωρις να ποιανουν τοσο χωρο στο δισκο.
Αυτα προς το παρων
Βαγγελης