Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Σωστα το αναφερουν εκει ομως δεν εχω δει κανενα καταστημα να τις πουλαει. Θεωρει κανεις τιμες κατω των 150 ρεαλιστικες για 125ρα Gibertini ?

Δεν γνωρίζω και πολλά, οπότε δεν ξέρω ποιες είναι οι σωστές τιμές. Πάντως, πριν από ένα εξάμηνο που το σκεφτόμουν και εγώ οι τιμές που μου δώσανε ήταν Gibertini αλουμινίου 125x135 110 ευρώ, χωρίς τη βάση. Ήταν από κατάλογο και δεν μου φάνηκε για μαϊμού. Η βάση πάντως μπορεί να κοστίζει αρκετά. Μια βάση Gibertini που είχε ο κατάλογος ήταν 76 ευρώ μόνη της!

Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Οχι Χρήστο. Προφανώς εννοεί βάση στήριξης. Τα Gibertini τιμολογούνται χωρίς την βάση, η οποία αγγίζει τη μισή τιμή του πιάτου.
Ετσι βάση + πιάτο ξεπερνούν τα 160-170 .

Αρα, λοιπόν τι προτείνετε;
Πάντως για τα tecatel έχω ακούσει καλά λόγια. Και νομίζω με το 1,25 x 1,45 θα είμαι καλυμμένος. Το tecatel έχει βάση στήριξης ή ούτε αυτό;
Το βρήκα εδώ σε καλή τιμή. Εχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα σε Θεσσαλονίκη ή Αθήνα που να στέλνει στην επαρχία και να είναι εγγύηση;
Αν γνωρίζετε, γράψτε εδώ ή στείλτε μου ένα pm.
Ευχαριστώ.

Ξέρει κανείς πότε το Animal Planet HD θα ενταχθεί στο Sky ???

Κανεις ακομα δεν ξερει τιποτα αν και σε λιγες μερες ερχεται το National Geographic Wild HD.
To Animal Planet HD εκπεμπει απο Βρετανια και το βλεπουν αυτη τη στιγμη στη Σκανδιναβια μεσω Thor(0.8W). Δεν φανταζομαι να ειναι μακρια η ενταξη του στο Sky μιας και η πλατφορμα εχει αποδειξει οτι αγκαλιάζει σχετικα γρηγορα νεα HD καναλια ποσο μαλλον οταν αυτα εκπεμπουν και απο το εδαφος της.
Νικος

Σχετικά με το θέμα επιλογής match στα HD κανάλια του Sky. Και σε μένα βγάζει technical fault όταν πατήσω το κόκκινο κουμπί. Παρόλα αυτά, χθές στο tennis από τα Indian Wells, η υπηρεσία δούλευε κανονικά !!

Αυτό το κουφό το εχουμε όλι απ οτι κατάλαβα. Οταν παίζει CL βγάζει το tech fault ενώ στα άλλα όλα καλά ... τι να πω.....

Καλημέρα,

Είμαι καινούργιος στο forum και μολις προχτες εβαλα καινουργιο πιατο σε καινουργιο διαμερισμα, απο 1.20 που ειχα παλια σε 1.00, στην περιοχή της Βέροιας, Κ.Μακεδονια (ειχα επι χρονια το 1.2 με Sky απλο δεκτη και μετα το Sky HD). Αποφάσισα σε 1.00 λόγω του ότι θα έμπαινε σε μπαλκόνι και δεν ήθελα να ξεφύγω. Απο λήψη έχω τα ίδια ακριβώς κανάλια (εκτος 2D) με διπλο LNB.

Ο δέκτης ήταν κλειστός για περίπου 4 μήνες οπότε η κάρτα είχε χάσει το sync και δεν έδειχνε κανένα κανάλι. Απο ότι διάβασα αν άφηνα την καρτα στο δέκτη μερικές μερες το sync θα ερχόταν απο μόνο του Αντι για αυτο πηρα τηλ και ζητησα να μου ανοιξουν τα HD καναλια οπότε έτσι εστειλαν σημα και εγινε sync.

Απο δέκτη έχω τον Thomson με 4E3004 οπου οριακα ισως να εχει παρει το καινουργιο EPG αλλα ισως και να περιμενω στη δευτερη φουρνια επειδη ηταν εκτος για τοσους μηνες και η αναβαθμιση αυτης της σειρας γινοταν την προηγουμενη εβδομαδα.

Σχετικα με τα καναλια, το CH4 απο τοτε που μετακομισε στον 2D εχει χαθει μαζι και με τα Ε4, More4 κλπ. To εχει κατεβασει κανεις απο τον 2Α ??
Το CH4HD δειχνει κανονικα αλλα δε θελω να χρησιμοποιω το HD αν θελω να γραφω σειρες κλπ χωρις να ποιανουν τοσο χωρο στο δισκο.

Αυτα προς το παρων

Βαγγελης

Λοιπόν. Το chanel 4 μπορείς να το προσθέσεις μόνος σου από 12480V του Astra 2A North Beam. Αν θυμάμαι καλά εκεί θα βρείς και τα more4/more4+1 e4/e4+1. Αν όχι όταν βρίσκομαι στο δέκτη μου θα σου πω τις συχνότητες. Μερος των τοπικων ITV βγαινει απο την 12402V του Astra 2B North Beam. Αυτά τα itv έχουν ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με το itv london αλλά διαφοροποιούνται λίγο στις ειδήσεις τους, καθώς απευθύνονται σε συγκεκριμένες περιοχές της Αγγλίας. Αν αποκτήσεις το καινούργιο epg θα μπορέσεις να κατεβάσεις και το ITV HD. Τα itv2/3/4 δυστυχώς δε πιάνονται αλλά αν θυμάμαι καλά μπορείς να πιάσεις το itv2+1.

Όλες αυτές οι συχνότητες πιάνονται αρκετά εύκολα και το μόνο μειονέκτημα είναι πως θα έχεις τα κανάλια στα other chanel και όχι στις λίστες του sky οπότε δε θα μπορείς να γράψεις τίποτα απο αυτά αυτόματα αλλά θα μπορείς να το κάνεις manual απο τις επιλογές του sky+ ορίζοντας μόνος σου τη συχνότητα.

Last edited:

Γεια σου kover και ευχαριστω για την απαντηση, πολυ ευχαριστα νεα, δεν εψαξα ποτε να δω αν μπορουν να βγουν απο αλλες δεσμες!

Αν ειναι οπως τα λες γιατι δε μπορω να δω τη λιστα στο
http://www.lyngsat.com/astra2a.html
παρα μονο το Channel 4 ? Υπαρχουν τα freq καπου αλλου ?

Θα ψαξω σημερα το βραδυ να δω τι μπορω να βγαλω... ΟΚ δε θα μπουν στις συνηθισμενες θεσεις και κριμα που δε μπορεις να κανεις override τα καναλια που σου δινει, αλλα μικρο το κακο

Τα itv2/3/4 δεν με ενδιαφερουν και πολυ αλλα σιγουρα το ΙΤV, οποια εκδοση και αν ειναι εχει το κυριο κομματι του προγραμματος.

Δε γνωρίζω γιατί δεν υπάρχουν σε καμία λίστα. Εγώ έμαθα για αυτά μέσα απο ένα άλλο forum και τα ονομάσαν feeds. Είμαι πανάσχετος με το θέμα και καταπιάστηκα τους τελευταίους 3 μήνες, οπότε μη ρωτάς πολλά:). Οι συχνότητες που σου είπα είναι σίγουρες γιατί τις έχω εγώ και τις παρακολουθώ καθημερινά με πιάτο 1.35 απο Αθήνα. Για το itv μη σε αγχώνει το γεγονός πως δε μπορείς να πιάσεις το ITV London, αφού όλα έχουν το ίδιο πρόγραμμά. Δυστηχώς η ποιότητα του ITV θυμίζει Ελλάδα αφού είναι πολύ κάτω του μετρίου και θα σου κακοφανεί όταν απο HD γυρνάς να δεις ITV και ειδικά στο ποδόσφαιρο.
Καλές θεάσεις.

Τελικα κατεβηκαν τα ch4, more4, e4 kai itv local απο το συγκεκριμένο feed.
Η προσβαση γινεται μεσω του Services και μετα Other Channels. Οσο για τις εγγραφες θα δοκιμασω αργοτερα.

Προς ενημερωση για οσους σκοπευουν να κανουν αναβαθμιση στο πακετο τους και να συμπεριλαβουν τα HD καναλια.
Σε ταξιδι μου στο Λονδινο κινησα τη διαδικασια αναβαθμισης του πακετου μου με τα HD καναλια. Αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα.
Δηλαδη δεν ειναι απλα η ενεργοποιηση τα καναλια στην καρτα και η αποστολη του HD δεκτη με courier αλλα θα πρεπει να ερθει ο τεχνικος τους οπωσδηποτε για να τον τοποθετησει ακομα και αν υπαρχει ηδη η προυγουμενη εγκατασταση με τη συνδρομη να τρεχει κανονικα.
Πιθανοτατα το κανουν για να εισπραξουν το εξτρα τελος εγκαταστασης αλλα το αποτελεσμα για εμας εδω που εχουμε την καρτα στην Ελλαδα ειναι να υπαρχει προβλημα.
Ετσι αναγκάστικα να αφησω την καρτα εκει μεχρι να τελειωσει η αναβαθμιση και να την παρω μετα.

Αυτό που γράφεις αφορά μάλλον μόνο όσους πάρουν από το sky επιδοτούμενο HD Box.
Όποιος έχει την κάρτα στην Ελλάδα θα απευθυνθεί σε κάποιον που κάνει αυτή τη δουλειά στην Αγγλία και θα το κάνει εκείνος για σας...

Αναφερομαι για την περιπτωση που κάποιος εχει παρει καρτα μεσω καποιου στην Αγγλία. Όσο για τον δεκτη δεν εχει σημασια αν ειναι επιδοτουμενος ή μη. Ετσι και αλλις πρεπει να τον παρει αυτος που θελει να βαλει και τα HD καναλια στην καρτα του.

Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

Αναφερομαι για την περιπτωση που κάποιος εχει παρει καρτα μεσω καποιου στην Αγγλία. Όσο για τον δεκτη δεν εχει σημασια αν ειναι επιδοτουμενος ή μη. Ετσι και αλλις πρεπει να τον παρει αυτος που θελει να βαλει και τα HD καναλια στην καρτα του.

Ξέρεις πόσο καιρό κάνει η ιστορία;
Στα μέσα Μαΐου θα είμαι Λονδίνο και σκέφτομαι να πάρω δέκτη και συνδρομή sky hd.
Θα προλάβω την ενεργοποίηση όσο θα είμαι εκεί ή όχι;
Επίσης πρέπει να προσέξω κάτι, ώστε να μη γίνει καμιά πατάτα;

Re: Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

Ξέρεις πόσο καιρό κάνει η ιστορία;
Στα μέσα Μαΐου θα είμαι Λονδίνο και σκέφτομαι να πάρω δέκτη και συνδρομή sky hd.
Θα προλάβω την ενεργοποίηση όσο θα είμαι εκεί ή όχι;
Επίσης πρέπει να προσέξω κάτι, ώστε να μη γίνει καμιά πατάτα;
Αν εχεις καποιον γνωστο στο ονομα του οποιου θα παρεις την καρτα απλα του λες να ξεκινησει τη διαδικασια νωρίτερα. Εσυ απλα θα παρεις δεκτη και καρτα μετα και θα εισαι οκ. Τη διαδικασια θα την κανει online και ετσι θα εχει και ενα μηνα δωρεαν. Μπορει να γινει και τηλεφωνικά βεβαια αλλα χωρις τον παραπανω μηνα στην προσφορά.

Ναι, είναι φίλος που μένει μόνιμα στο Λονδίνο.
Μπορεί να αρχίσει τη διαδικασία νωρίτερα, αλλά η χρέωση πως θα γίνει με τη δική μου πιστωτική;