Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Θα κοιτάξω το απόγευμα που θα τελειώσω τη δουλειά. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχω samsung και όχι pace. Παρόλα αυτά θα είχε αναφερθεί το ίδιο πρόβλημα και στο αγγλικό avforum αν ήταν θέμα firmware. Δε βλέπω κάποια τέτοια αναφορά πουθενά όμως.

Θεωρείς πως υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται ρύθμιση το πιάτο μου, ή τσάμπα θα πληρώσω το 50άρικο για τον τεχνικό? Το itv του epg είναι στον Astra 2b 28.2?

Εξαρταται απο το ποσο καλο ειναι το quality σε αλλες συχνοτητες η αν χανεις σημα σε δυσκολες καιρικες συνθηκες συννεφιας και βροχης. Ακομα και πιξελιαρισματα μπορει να εχουν σχεση με κακη στοχευση.
Εαν δεν εχεις τα παραπανω θα πηγαινε το μυαλο μου σε firmware και πουθενα αλλου οποτε ενα forced firmware update ισως διορθωνε το προβλημα χωρις να κανει ζημια.
Νικος

Παιδια για χαρα εχω ενα sky hd δεκτη που τον πηρα απο ενα φιλο αλλα μολις κανω add καποια καναλια και παω στο others να τα δω μου ζηταει pin τι να κανω μπορω να κανω καπου reset.

Μα εμένα είναι Αγγλική η κάρτα και ενώ μου το εμφανίζει στο epg μου βγάζει Νο signal σε συχνότητα που κανονικά θα έπρεπε να πιάνω καμπάνα. Τα υπόλοιπα 3 ITVHD τα πιάνω μιά χαρά αλλά του epg όχι.

Τελικά έμαθα ότι το εάν βγαίνει το ITV HD στο EPG εξαρτάται από το εάν το κανάλι προβλέπεται από την κάρτα, δηλαδή από το εάν η διεύθυνση στην Αγγλία είναι σε περιοχή που το κανάλι έχει λήψη.

Η κάρτα μου έχει διεύθυνση στο st.johns wood = πρώτη ζώνη λονδίνου. Το κανάλι εμφανίζεται στο epg μου, αλλά μου λέει no signal όταν πάω να το δω.

Η κάρτα μου έχει διεύθυνση στο st.johns wood = πρώτη ζώνη λονδίνου. Το κανάλι εμφανίζεται στο epg μου, αλλά μου λέει no signal όταν πάω να το δω.

Παρόμοια προβλήματα που είχα εγώ με άλλα κανάλια ορατά στην Ελλαδα οφείλονταν:

1) Σε μετακίνηση του πιάτου λόγω αέρα
2) Σε φθαρμένο τροφοδοτικό (ημιχαλασμένοι πυκνωτές) λόγω προβληματικού ρεύματος της ΔΕΗ

Παιδια για χαρα εχω ενα sky hd δεκτη που τον πηρα απο ενα φιλο αλλα μολις κανω add καποια καναλια και παω στο others να τα δω μου ζηταει pin τι να κανω μπορω να κανω καπου reset.

Τα 4 ψηφια του pin ειναι τα 4 τελευταια ψηφια της καρτας σου. Πηγαινε στα details και βρες τον αριθμο της καρτας σου και παρε τα 4 τελευταια ψηφια η βγαλε την καρτα και διαβασε τα.
reset δεν μπορεις να κανεις. Μπορεις μονο να αλλαξεις το pin με οποια νουμερα θελεις αλλα για να το κανεις αυτο πρεπει το κουτι να δει οτι εχει κλειδωσει τηλεφωνικη γραμμη στο πισω μερος. Δεν ειναι απαραιτητο να λειτουργει.
Εαν δεν το κανεις δεν θα σε αφησει ποτε να κανεις αλλαγη στο pin.
Nikos

kalimera xeri kaneis pos mporoume na balo to new epg hd ston dekti mou exo ena tomspon.

kalimera xeri kaneis pos mporoume na balo to new epg hd ston dekti mou exo ena tomspon.

Καλημερα,
Εαν δεν εχεις ακομα το νεο EPG κανε forced update.
1. Βγαλε το κουτι απο την πριζα (φροντισε να την φτανεις η βγαλε το φισ πισω απο το κουτι)
2. Πατησε και κρατα πατημενο το backup πληκτρο στην ραχη του κουτιου.
3. Με πατημενο το backup βαλε ξανα το κουτι στο ρευμα.
4. Κρατησε το πατημενο μεχρι το κουτι να ζωντανεψει και τοτε ακολουθησε τις οδηγιες στην οθονη.
Μετα το περας της διαδικασιας το κουτι θα κανει reboot και μετα κανονικα πρεπει να εχεις το νεο EPGHD
Nikos

Επειδη η υπηρεσια 3D ξανακλειδωσε απο την Τριτη που μας περασε και επειδη με ετρωγε ο κ.... μου πηρα σημερα το πρωι να ζητησω ενεργοποιηση στο τηλεφωνο που μας δινει το banner.
Ειπα λοιπον στην κοπελα οτι δεν εχω ακομα 3D tv αλλα θελω προς το παρων να δοκιμασω samsung 3D ready μονιτορ φιλου.
Οκ μου ειπε η κοπελα και η διαδικασια τελειωσε σε λιγοτερο απο 2 λεπτα. Οσο μιλουσαμε ειδα και την ενεργοποηση live.
Αν παρετε τηλλεφωνο να εχετε ολα τα στοιχεια της συνδρομης με κυριοτερα τον αριθμο συμβολαιου, αριθμο καρτας, και απαντηση στην κρυφη ερωτηση που δωσατε οταν κανατε registration στο my account.
Αυτο που εμαθα απο την κοπελα ομως (και δικαιολογει την εικονα side by side) ειναι οτι ο sky προσανατολιζεται τελικα στην υιοθετηση του προτυπου active shutter glasses.
Θα ξαναπαρω και θα ξαναρωτησω γιατι δεν το βλεπω λογικο να μειωνει στο 50% την πιθανοτητα αγορας των polarized 3D ready τηλεορασεων.
Απο την αλλη παλι polarized & side by side image δεν πανε μαζι...:nounder:
Νικος

paidia ekana force download alla tipota pali to palio epg exi

πες μας τι έκδοση epg εχεις; πιθανόν το πρόβλημα σου δεν έχει να κάνει με το epg αλλά με parental lock. δες στην επιλογή parental το υπομενού other και γύρισε τα όλα στο off ή πάτα το μπλε κουμπί να σου κάνει turn off PIN restrictions.

Καλησπέρα,

SKY News HD στο νουμεράκι 517 απο σήμερα, με αντίστροφη μέτρηση για το debate των εκλογών τους..

prepi na balo to pin prota prin patiso to mple koubi giati den kanim tipota
αυτο που σου είπε ο illise το έκανες; έβαλες τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας σου; δεν μας είπες τι epg version εχεις

epidi exi lixi i karta den dexete ta 4 teleutea psifia einia i ble to agorasa apo ena filo to epg einai 5.01

epidi exi lixi i karta den dexete ta 4 teleutea psifia einia i ble to agorasa apo ena filo to epg einai 5.01

Εχεις το παλιο EPG,
Μπορεις να συνδεσεις τηλεφωνικη γραμμη για λιγο και να προσπαθησεις να αλλαξεις τον κωδικο σου να βαλεις για παραδειγμα 4 μηδενικα. Μολις κανεις την αλλαγη βγαζεις ξανα την τηλεφωνικη γραμμη.
Ακομα μπορεις να απενεργοποιησεις το pin (δεν γινεται σε οριεμενες ταινιες σε ορισμενες ωρες) τελειως απο το parental control
Νικος

kala afou eimai apo ellada den nomizo na syndethi i grammi

Την τηλεφωνικη γραμμη δεν την συνδεουμε για να την χρησιμοποιησουμε αλλα για να ξεγελασουμε το μηχανημα. Μονο τοτε μπορεις να κανεις αλλαγη pin. (Εκτος της περιπτωσης που εχεις sky account και το κανεις online).
Και για να γινω πιο σαφης εννοω απλα ενα καλωδιο τηλεφωνικο με φισακι που δεν ειναι αναγκαστικα η αλλη του ακρη στην τηλεφωνικη πριζα.
Nikos