Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Για το BBC HD ουτε λογος ειναι στον δυσκολο transonder 2D που για τη χωρα μας αναλογα με τη θεση θελει απαραιτητα απο 3μετρο μεχρι και 5μετρο πιατο.
Για τα αλλα τωρα καναλια αν και δεν τα εχω στη λιστα που βλεπω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος μετα μεγαλης βεβαιοτητας πρεπει να κατεβαινουν κανονικα. Θα το ελεγξω τωρα το μεσημερι και αν δεν εχω δικιο θα διωρθωσω αμεσως.
Νικος

Λοιπον συμπληρωνω απο το μεσημερι τωρα τα ελεγξα.
Παιζουν ολα σε μενα κανιονικα με ποιοτητα σηματος 80% και τα 3. Φυσικα για το BBCHD ουτε κουβεντα.
Giberdini 1.25 kai skyHD δεκτης Thomson με νεο upgraded τροφοδοτικο kai new 1T samsung hard disk
Nikos

Δεν ξέρω, μάλλον χρειάζομαι καλύτερη ρύθμιση στο wave!
Είμαι βόρεια προάστια Αθήνας κ δυστυχώς έχω μεγάλο πρόβλημα κ σε άλλα κανάλια όπως πχ το Hallmark HD το SKY 3D μετά της 8-9 το βράδυ! Χάνω εντελώς το σήμα!
Ilise σε ποια περιοχή βρίσκεσαι αν επιτρέπεται?

Είμαι βόρεια προάστια Αθήνας κ δυστυχώς έχω μεγάλο πρόβλημα κ σε άλλα κανάλια όπως πχ το Hallmark HD το SKY 3D μετά της 8-9 το βράδυ! Χάνω εντελώς το σήμα!

και εγώ τα ίδια έχω. η λύση μάλλον είναι μεγαλύτερο κάτοπτρο οπότε μάλλον παω για ενα gibertini 1,50 μέτρο για να το λύσω το πρόβλημα και μάλλον θα το βάλω κινητό

Θεσσαλονικη κεντρο,
Παιδια μονο με μεγαλυτερο πιατο σωθηκα. Πριν με 1,05 ειχα pixeliarismata και μετα απο τις 7 το βραδυ εχανα αρκετα καναλια με αποκορυφωμα το sky movies premiere οποτε αναγκαστηκα να παρω δραστικη αποφαση για 1,25.
Και κατι ακομα. Το sky box πρεπει να ειναι συνεχως στραμενο στον astra αλλιως χανει τα listings. Γνωμη μου ειναι σταθερο για sky και κινητο για ολο το υπολοιπο τοξο.
Νικος

Ilise sorry αλλα να ρωτήσω κάτι ακόμα? Μπορεις να δεις αν με το 1.25 κατεβάζεις κ το Horse & Country στο 280 κανάλι? Thanks!

Ilise sorry αλλα να ρωτήσω κάτι ακόμα? Μπορεις να δεις αν με το 1.25 κατεβάζεις κ το Horse & Country στο 280 κανάλι? Thanks!

Καλησπερα,
Ναι κατεβαινει κανονικα ουτε το ειχα δει ποτε :slapface:
Νικος

Ε τότε πρεπει να πάω σε σταθερό σίγουρα! Να δω τι θα κάνω ομως με nova! Thanks Ilise!

Ε τότε πρεπει να πάω σε σταθερό σίγουρα! Να δω τι θα κάνω ομως με nova! Thanks Ilise!

Παρακαλω,
Η γνωμη μου ειναι σταθερο για sky και κινητο για ολο το υπολοιπο τοξο (οποτε βολευεται και η Nova)
Νικος

Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

Παρακαλω,
Η γνωμη μου ειναι σταθερο για sky και κινητο για ολο το υπολοιπο τοξο (οποτε βολευεται και η Nova)
Νικος
Συμφωνω και επαυξανω .Εγω που εχω 2 πιατα η ληψη απο το σταθερό ειναι πολυ καλυτερη απο την αλλη που ειναι τοξο-bye-

Παιδια το Got to Dance το εχει πετυχει κανεις σας σε ΗD στο SKY1HD.

'Εχω διαβάσει αρκετές σελίδες του νήματος αλλά δεν βρίσκω αναλυτικά απαντήσεις σε αυτά που έχω απορία.

Τα παραθέτω παρακάτω και όποιος μπορείς ας απαντήσει έστω με PM αν δεν θέλει να τα γράψει στο νήμα.

Είμαι κάτοχος DM800 και συνδρομητής NOVA, σκέφτομαι να γίνω συνδρομητής στο SKY UK γιατί θα αλλάξω τηλεόραση μάλλον Samsung UE55C8000.

Οπότε οι απορίες μου είναι οι παρακάτω:

1) Στον DM800 διαβάζεται η κάρτα του SKY UK; και αν ναι, με τι CAM;
2) Τι ακριβώς χρειάζομαι για να δω τα HD & 3D κανάλια του πακέτου, με ενδιαφέρει πολύ το ποδόσφαιρο και γενικά αθλητισμός. Έχω πιάτο 80άρι μάλλον θα πρέπει να το αλλάξω σε 1,25 ε; Μετά παράκεντρα θα πιάνω τον Hotbird με το 1,25 για να βλεπω και την "τρομερή" Super League μας;
3) Πάγια & Εφ' άπαξ κόστη για το SKY UK για HD, 3D αθλητισμό;
4) Από που μπορώ να προμηθευτώ και με τι τρόπο;
5) Μπορώ να πληρώνω με Ελληνική πιστωτική κάθε μήνα;
6) Παίζει CH L σε 3D; έχει δει κανείς; αν ναι, είναι όντως ικανοποιητικό;

Συγγνώμη να κάποια έχουν απαντηθεί στο νήμα, απλά θα τα ήθελα μαζεμένα κάπως.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ITV2 HD, ITV3 HD, ITV4 HD έρχονται όλα τον Οκτώβρη. Το θέμα είναι αν θα τα πιάνουμε:) fingers crossed

http://corporate.sky.com/media/pres...h_high_defination_digital_channels_on_SKY.htm

Φοβαμαι οτι θα ειναι στον δυσκολο 2D transponder οπως και τα δυο νεα καναλια που προστεθηκαν πριν λιγο καιρο.
Στα δικα μας και παλι,
Απο χτες εχουμε ακομη δυο καναλια το Comedy central HD & sky classics HD.
Και επεται συνεχεια....
Νικος

Φοβαμαι οτι θα ειναι στον δυσκολο 2D transponder οπως και τα δυο νεα καναλια που προστεθηκαν πριν λιγο καιρο.
Στα δικα μας και παλι,
Απο χτες εχουμε ακομη δυο καναλια το Comedy central HD & sky classics HD.
Και επεται συνεχεια....
Νικος
Όχι γιατί να είναι στο δύσκολο?:(. Αφού και το ITV1HD μας το έδωσε απλόχερα, έτσι θα μας δώσει και αυτά. Μη μου το χαλάς και θέλω να βλέπω x-factor

Όχι γιατί να είναι στο δύσκολο?:(. Αφού και το ITV1HD μας το έδωσε απλόχερα, έτσι θα μας δώσει και αυτά. Μη μου το χαλάς και θέλω να βλέπω x-factor

Μακαρι να εχεις δικιο σαμπως εγω δεν θελω να τα βλεπω?
Αλλα να σου πω και κατι, αφενως δεν εχω ξαναδει καναλι SD της πλατφορμας αφαιτερου ειναι τιγκα το anytime παντα με φρεσκο υλικο (ταινιες και ντοκυμοντερ) που χλωμο το βλεπω να ασχοληθω με οτιδηποτε εξτρα του τυπου ITV.
Με καιει ωστοσο η απουσια του animal planet HD το οποιο δεν εχει ακομα μπει στην πλατφορμα ανω εκπεμπει απο uk και το βλεπουν σε ευρωπαικο εδαφος Σκανδιναυια και Τουρκια απο τους αντιστοιχους δορυφορους. Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει μ αυτο το καναλι και δεν βλεπω και χρονοδιαγραμμα ενταξης...
Νικος

Μπαίνει και το UK TV στα HD. Ζήτημα πλέον είναι το native HD υλικό και όχι τα καλά upscale. Σεπτέβρη θα μιλάμε για 50+ HD κανάλια νομίζω. Είδωμεν.

Μπαίνει και το UK TV στα HD. Ζήτημα πλέον είναι το native HD υλικό και όχι τα καλά upscale. Σεπτέβρη θα μιλάμε για 50+ HD κανάλια νομίζω. Είδωμεν.

Και να μην ξεχναμε και τα 3 τουλαχιστον θεματικα τρισδιαστατα που ερχονται το Φθινοπωρο,
Απο τα demos του sky3D ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι καταπληκτικα και δεν βλεπω εδω που τα λεμε και διαφορα απο το native 3D υλικο. Ανυπομονω να δω κυριως ντοκυμοντερ,
Νικος

.."So from your September bill, your Sky TV subscription will go up by
£2.50 a month.."

So what??

Τουλάχιστον, εμείς στην Ελλαδάρα κάτι τέτοιες μικρο-αυξήσεις τις παίζουμε στα..δάχτυλα!