Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Sky Anytime+

Μέσα στο χρόνο θα αρχίσει και θα έχει 500 ταινίες αλλά χρειάζεται να συνδεθεί το κουτί με το router και να έχεις και sky broadband.

http://www.sky.com/shop/tv/anytimeplus-register/

Ακομα και να ειχαμε skybroadband εμας ολους θα μας τσακωναν απο την ip μας.
Ασε που και ετσι οπως ειμαστε κανουμε μια χαρα τη δουλεια μας.
Το anytime το σκιζω...χεχε
Νικος

Ναι και εγώ το σκίζω. Πιό πολύ βλέπω anytime παρά κανονική ροή προγράμματος. Για αυτό και ξενέρωσα λίγο που δε θα μπορώ να έχω το anytime+ but oh well...

Ναι και εγώ το σκίζω. Πιό πολύ βλέπω anytime παρά κανονική ροή προγράμματος. Για αυτό και ξενέρωσα λίγο που δε θα μπορώ να έχω το anytime+ but oh well...

Δεν πειραζει βρε αφου εχουμε το βασικο και βλεπουμε ειμαστε μια χαρα! Τωρα που το σκεπτομαι ισως υπαρχει τροπος να κρυψουμε την ip και να το συνδεσουμε και μεις. Ισως καποιος γνωστης μας βοηθησει να βρουμε τροπο αν γινεται (με καποιο προγραμματακι - συσκευη ισως) εφοσον δεν χρειαζομαστε sky broadband αλλιως το ξεχναμε τελειως.
Νικος

Γίνεται να κρύψεις την ip όμως δε γίνεται να συνδεθείς με skybroadband. Οι ταινίες θα κατεβαίνουν απευθείας από τους server του sky, σαν iptv δηλαδή, ή θα κατεβαίνουν από το πιάτο, αφού έχει δώσει την έγκριση ο server του sky, οπότε είναι αδύνατο αν δεν έχεις ως internet provider το SKY να τις πάρεις, άσχετα τι θα κάνεις με την ip.

Γίνεται να κρύψεις την ip όμως δε γίνεται να συνδεθείς με skybroadband. Οι ταινίες θα κατεβαίνουν απευθείας από τους server του sky, σαν iptv δηλαδή, ή θα κατεβαίνουν από το πιάτο, αφού έχει δώσει την έγκριση ο server του sky, οπότε είναι αδύνατο αν δεν έχεις ως internet provider το SKY να τις πάρεις, άσχετα τι θα κάνεις με την ip.

Σ αυτη την περιπτωση μενουμε με το anytime οπως το ξερουμε μεχρι σημερα. Μια χαρα μας βολευει. Και γω σαν και σενα το χρησιμοποιω παρα πολυ και περναω τα περισσοτερα events στο δικο μου κομματι του δισκου για να τα βλεπω οποτε θελω.
Αναμενω ωστοσο με μεγαλη ανυπομονησια τα νεα 3D καναλια και το Φθινοπωρο αναμενεται τρισδιαστατο....χεχε
Νικος

Σκεφτομαι την επομενη εβδομαδα ,μολις παραλαβω το digibox κ δω οτι δουλευει οκ με την καρτα ,να του αλλαξω τον δισκο με εναν μεγαλυτερο.

Ποιον δισκο προτεινετε να βαλω και υπαρχουν καπου οδηγιες?

Επισης αν καποιος θελει να βοηθησει στην εγχειρηση ευπροσδεκτος :-)

Σκεφτομαι την επομενη εβδομαδα ,μολις παραλαβω το digibox κ δω οτι δουλευει οκ με την καρτα ,να του αλλαξω τον δισκο με εναν μεγαλυτερο.

Ποιον δισκο προτεινετε να βαλω και υπαρχουν καπου οδηγιες?

Επισης αν καποιος θελει να βοηθησει στην εγχειρηση ευπροσδεκτος :-)

Ποιο κουτι πηρες και τι δισκο εχει?
Θα σου προτεινα να το λειτουργησεις ετσι ως εχει για να δεις τυχον παραξενιες και να ξερεις τα κουσουρια του γιατι ολα μα ολα τα sky box εχουν καποια προβληματακια τα οποια ισως ειναι συνδυασμος software & hardware. Λεω λοιπον λειτουργησε το ως εχει να δεις πως παει ωστε μετα αν αλλαξεις τον δισκο και βλεπεις ψιλοπροβληματακια να ξερεις την αιτια.
Ειναι σχετικα ευκολη η αλλαγη μην κολλας ο sky συστηνει δυο δισκους τουλαχιστον για τα Thomson αλλα φανταζομαι οτι το ιδιο ισχυει και για τα κουτια αλλων κατασκευαστων. Οταν ερθει η ωρα εδω ειμαστε.
Nikos

το κουτι που πηρα ειναι ο Amstrad DRX-890C με τον 500GB (250GB anytime -250GB personal use).

Το red button δεν δουλεύει να δούμε τον βάζελο; Το δοκίμασα αλλά τίποτα. Είναι μόνο για τους Άγγλους άραγε ;

Το red button δεν δουλεύει να δούμε τον βάζελο; Το δοκίμασα αλλά τίποτα. Είναι μόνο για τους Άγγλους άραγε ;

Νομίζω ότι στους ομίλους το red button δεν παίζει. αργότερα, στον επόμενο γύρω θα τα βλέπεις κανονικά.

Κι όμως πρώτη φορά το red button δούλεψε κανονικότατα. Για την ακρίβεια χτες δούλεψαν τα πάντα. Και red button και goal alert και τα πάντα όλα. Πως έγινε αυτό δε ξέρω, πάντως είχα να δω multiscreen στο SKY από το 2004, που είμουν στην Αγγλία, τουλάχιστον στη φάση των ομίλων.

Κι όμως πρώτη φορά το red button δούλεψε κανονικότατα....

Καλημέρα,

έβλεπα την Manchester και προσπαθούσα πατώντας red button αλλά τζίφος! Δοκίμασα στο επόμενο sky sport HD στο ματς της Tottenham και δούλεψε όντως και το red και το goal alert.
Ευτυχώς γιατί δεν άντεχα α) την εικόνα του Mega και β) τον Μένιο να παραληρεί! :a0210:

Το skysports HD4 είναι το παλιό skysports extra και εκεί δουλεύει το κουμπί που μέχρι πέρυσι δε δούλευε. Αν φτάσουν να δίνουν τα multiscreen σε HD τότε πραγματικά θα χαθεί η μπάλα.

Ναι η αναβάθμιση αυτή πρόκειται ουσιαστικά για τη προετοιμασία του Anytime+.

Ερωτηση,
Αφοτα αραγε ολα τα κουτια ανεξαρτητα κατασκευαστη? Δεν πηρα χαμπαρι αλλα το διαβασα στο αγγλικο forum οπου εντοπιζεται η διαθεση του sky μεσω του νεου λογισμικου να αποκλεsιει τα κουτια με συνδεση τα οποια θα δινουν ip εκτος UK
Ελπιζω να μην παθουμε καμμια πλακα (ασχετα αν τα κουτια μας δεν ειναι συνδεδεμενα σε δικτυο η τηλεφωνικη γραμμη)
Νικος

Ερωτηση,
Αφοτα αραγε ολα τα κουτια ανεξαρτητα κατασκευαστη? Δεν πηρα χαμπαρι αλλα το διαβασα στο αγγλικο forum οπου εντοπιζεται η διαθεση του sky μεσω του νεου λογισμικου να αποκλεsιει τα κουτια με συνδεση τα οποια θα δινουν ip εκτος UK
Ελπιζω να μην παθουμε καμμια πλακα (ασχετα αν τα κουτια μας δεν ειναι συνδεδεμενα σε δικτυο η τηλεφωνικη γραμμη)
Νικος
Αν το sky ήθελε να μη βγαίνει το πακέτο έξω από τη χώρα θα μπορούσε να υποχρεώσει τους πάντες να το έχουν πάνω στο τηλέφωνο. Αντίθετα αυτή η"υποχρέωση" είναι μόνο στα λόγια και έχει εφαρμογή μόνο στα pay per view και multiroom.
Δε νομίζω πως θα κυνηγήσει κάτι τέτοιο το sky γιατί δε το συμφέρει. Ακόμα και αν το κάνει όμως θα βρεθεί λύση όπως βρίσκεται μέχρι τώρα με τα proxy servers.

Μη τρελαίνεσαι:)

Εγώ θα αγχονώμουνα περισσότερο με το αν θα έχουμε λήψη στα καινούρια itv2/3/4 HD παρά με αυτό.

Αν το sky ήθελε να μη βγαίνει το πακέτο έξω από τη χώρα θα μπορούσε να υποχρεώσει τους πάντες να το έχουν πάνω στο τηλέφωνο. Αντίθετα αυτή η"υποχρέωση" είναι μόνο στα λόγια και έχει εφαρμογή μόνο στα pay per view και multiroom.
Δε νομίζω πως θα κυνηγήσει κάτι τέτοιο το sky γιατί δε το συμφέρει. Ακόμα και αν το κάνει όμως θα βρεθεί λύση όπως βρίσκεται μέχρι τώρα με τα proxy servers.

Μη τρελαίνεσαι:)

Εγώ θα αγχονώμουνα περισσότερο με το αν θα έχουμε λήψη στα καινούρια itv2/3/4 HD παρά με αυτό.

Μωρε φυλαγε τα ρουχαζ σου να εχεις τα μισα λεει η παροιμια, ετσι που εχουμε καλομαθει αντε να γυρισεις στην ελληνικη τηλεοπτικη κακομοιρια,
Ασε που εχω καλοσυνηθισει το anytime και ειιναι το δεξι μου χερι,
Οσο για τα καναλια που λες θα δειξει αν και σκεπτομαι οτι μαλλον θα μπορουμε να τα προσθεσοθμε μονοι μας αφου mallon θα δωσει symbol rate διαφορετικο απο το συνηθισμενο 22000 οπως εκανε και με το ITV1.
Nikos

Γιατι ομως το SKY αφηνει να λειτουργουν ολα εκεινα τα site που υποσχονται συνδρομη εκτος UK ?

Γιατι ομως το SKY αφηνει να λειτουργουν ολα εκεινα τα site που υποσχονται συνδρομη εκτος UK ?

....Γιατι ειναι πολλα τα λεφτα ....Αρη,
Χαζοι ειναι να κοψουν ενα τεραστιο εσοδο?
Απλα για τον τυπο γκρινιαζουν και λιγο και κανουν οτι τα μαντροσκυλα μεσα απο τη μαντρα , γαυγιζουν αλλα δεν δαγκωνουν...:flipout:
Νικος