Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

To nhk δεν εχει σημα σημερα.
Regards dbfan

Στην standart έκδοση το NHK κατεβαίνει με full quality στο sky box. Στην HD έκδοση όμως...τρώμε φόλα! Τουλάχιστον εγώ από Βόλο με 1.30 δεν το βλέπω:(
Το ITV HD :SFGSFGSF: κατεβαίνει στην συχνότητα που έδωσε ο dbfan με την ονομασία 7480.

Στην HD έκδοση όμως...τρώμε φόλα! Τουλάχιστον εγώ από Βόλο με 1.30 δεν το βλέπω:(

Ωπα Δημητρό κάτι τρέχει γιατι εγώ το βλέπω μια χαρά με το OP 150 και δεν νομιζω να φταίει η διαφορά μας στην διάμετρο...θα ριξω μια ματιά και στο σήμα και θα επανελθω..
εχει κανείς πρόχειρη την συχνότητα???

Last edited:

Ωπα Δημητρό κάτι τρέχει γιατι εγώ το βλέπω μια χαρά με το OP 150 και δεν νομιζω να φταίει η διαφορά μας στην διάμετρο...θα ριξω μια ματιά και στο σήμα και θα επανελθω..
εχει κανείς πρόχειρη την συχνότητα???

11224V 27500 2/3

Thanks leo
Λοιπόν εγώ τωρα βγάζω 7.60dB. Αρα πρέπει να το πιάνεις και εσύ Δημήτρη, δες μηπως χρειάζεσαι μικρορύθμιση στο πιάτο.

Thanks leo
Λοιπόν εγώ τωρα βγάζω 7.60dB. Αρα πρέπει να το πιάνεις και εσύ Δημήτρη, δες μηπως χρειάζεσαι μικρορύθμιση στο πιάτο.

Καλησπέρα Αντώνη,
στο HD μου βγάζει το γνωστό "no satellite signal is being received".
Περίεργο...ίσως όντως να θέλω μικρορύθμιση στο πιάτο, αλλά μόνο γι αυτό το κανάλι? Τα υπόλοιπα κατεβαίνουν κανονικά - εκτός βέβαια από τα BBC.

δεν έπρεπε να πειράξετε τις συχνότητες !!

μου βγαίνει κανονικά με το 80ρι μου με SNR 35%

Καλησπέρα Αντώνη,
στο HD μου βγάζει το γνωστό "no satellite signal is being received".
Περίεργο...ίσως όντως να θέλω μικρορύθμιση στο πιάτο, αλλά μόνο γι αυτό το κανάλι? Τα υπόλοιπα κατεβαίνουν κανονικά - εκτός βέβαια από τα BBC.

Προσπαθησα και τωρα το βραδυ, Απο το no satelite signal αρχιζει το πιξελιαρισμα μεχρι που περιπου στις 11 το βραδυ ειναι τελειο μεχρι και το πρωι. Μετα εξαφανιζεται παλι. Τελικα πρεπει να ειναι θεμα ληψης = διαστασης πιατου. Δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.
Νικος

καλησπερα παιδια..θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα

α)το 3d καναλι τι δειχνει?

β)ολα τα προγραμματα εχουν προαιρετικους αγγλικους υποτιτλους οπως οι ταινιες και τα παιδικα?

γ)Ελλαδα δεν πιανουμε στον astra μονο τον 2d?

καλησπερα παιδια..θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα

α)το 3d καναλι τι δειχνει?

β)ολα τα προγραμματα εχουν προαιρετικους αγγλικους υποτιτλους οπως οι ταινιες και τα παιδικα?

γ)Ελλαδα δεν πιανουμε στον astra μονο τον 2d?

Κατ αρχη ρωτας τρια πραγματα οποτε δεν θα σου απαντησουμε στο ενα...
Αστειευομαι φυσικα καλωσορισες,
1. Απο ολα εχει ο μπαξες, Και ντοκυμοντερ και ταινιες αλλα και αθλητικα γεγονοτα οπως ποδοσφαιρο γκολφ βελακια you name it,. Βεβαια με πολλες επαναληψεις. Ορισμενες ταινιες ειναι στο boxoffice πραγμα που δεν μου αρεσει μιας και εχουν εξτρα χρεωση και λογω του περιοριεμενου υλικου θα επρεπε να ειναι free aλλα το λεμε για να γκρινιαζουμε μια χαρα ειναι το καναλι.
2. Η συντριπτικη πλειοψηφια εχει αγγλικους υποτιτλους προαιρετικα παντα. Τα ντοκυμοντερ συνηθως δεν εχουν
3. Ναι Ελλαδα οσο πιο βοριεα τοσο καλυτερα. Ενα πιατο στην Θεσσαλονικη 1,20 ειναι σχεδον 3 μετρο στην Κρητη για ικανοποιητικη ληψη. Συνεπως προσδιορισε σε ποιο μερος εισαι για αν σου πουμε. Για τον 2D δεν γeνναται θεμα. Αν εχεις χωρο για προσγειωση ελικοπτερου θα σου πουμε τι πιατο χρειαζεσαι....
Νικος

μενω κοζανη και εχω ενα πιατο 1,2 μετρα..κυριως με ενδιαφερει να εχουν τα προγραμματα υποτιτλους και ας ειναι μονο για ταινιες και παιδικα..

υ.γ1Απο που μπορω να το παραγγειλω κ ποσο θα κοστισει για 1 χρονο ολοκληρο το πακετο + το 3d?

υ.γ2 θα μου δωσουν και το Sky+HD box μαζι?

υ.γ3 και τελος πολυ σημαντικο μπορω να εχω 3 δορυφορους στο συγκεκριμενο πιατο 28&13 ανατολικα και 7 δυτικα ?

μενω κοζανη και εχω ενα πιατο 1,2 μετρα..κυριως με ενδιαφερει να εχουν τα προγραμματα υποτιτλους και ας ειναι μονο για ταινιες και παιδικα..

υ.γ1Απο που μπορω να το παραγγειλω κ ποσο θα κοστισει για 1 χρονο ολοκληρο το πακετο + το 3d?

υ.γ2 θα μου δωσουν και το Sky+HD box μαζι?

υ.γ3 και τελος πολυ σημαντικο μπορω να εχω 3 δορυφορους στο συγκεκριμενο πιατο 28&13 ανατολικα και 7 δυτικα ?

Για ταινιες δεν θα εχεις προβλημα. Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις οπου ταινιες δεν εχουν υποτιτλους σπανιες ομως. Για παιδικα δεν ειμαι ο καταλληλοτερος να σου πω γιατι δεν βλεπω.
1. Πιατο μπορεις να βρεις σε ολα τα καταστηματα δορυφορικων αν και νομιζω οτι με το 1,2 εισαι καλυμενος.
Για να εχεις 3D πρεπει να εχεις το sky world package. >Αυτο κοστιζει 52 λιρες το χρονο + 10,50 λιρες αν θυμαμαι καλα το service HD παμε στις 63 λιρες περιπου το μηνα πολλαπλασιασε το Χ 12 αι εχεις το κοστος ανα ετος.
2. Θα πρεπει να παραγγειλεις skyHD box μαζι με την καρτα σου στο www.satinternational.com. Δεν εχουν annual fees και ειναι αψογοι.
3. Δυστυχως με τα sky boxes δεν μπορεις να εχεις κανενα αλλο δορυφορο μαζι. Αν θελεις και αλλους δορυφορους σου προτεινω ενα ακομα δεκτη. Το θεμα ειναι τι θα κανεις με πιατο καθως το skybox θελει dedicated satelite dish.
Nikos

ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις απαντησεις..

Στην 11224V και το NHK World TV HD δεν έχω κάποιο πρόβλημα στη λήψη όλο το 24ωρο , σε κάποιες άλλες όμως της Βόρειας δέσμης χάνω τη λήψη για μερικές ώρες .

δεν έπρεπε να πειράξετε τις συχνότητες !!

μου βγαίνει κανονικά με το 80ρι μου με SNR 35%

να διευκρινίσω ότι μιλάω για το ITV1 HD το NHK δε μου κατεβαίνει με το 80ρι, αντίθετα με το 1m στα 30% SNR

Last edited:

Τωρα το εχω το NHK HD, φαινεται ειναι με τις ωρες του.
Regards dbfan

Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

Προσπαθησα και τωρα το βραδυ, Απο το no satelite signal αρχιζει το πιξελιαρισμα μεχρι που περιπου στις 11 το βραδυ ειναι τελειο μεχρι και το πρωι. Μετα εξαφανιζεται παλι. Τελικα πρεπει να ειναι θεμα ληψης = διαστασης πιατου. Δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.
Νικος
Νίκο, 1,2 μ. είναι το κάτοπτρό σου;

Re: Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

Νίκο, 1,2 μ. είναι το κάτοπτρό σου;

Καλημερα ,
Ναι 1,2 Giberdini σταθερο για sky.
Πρεπει να εχουμε προβλημα εδω στην περιοχη. Ισως ειναι και θεμα megeuoyw πιατου η και τα δυο μαζι. Φιλος απο την απεναντι οικοδομη με πιατο 1,05 giberdini κατεβαζει μεν την συχνοτητα (11422 V, 27500 2/3) αλλα με ποιοτητα σηματος οχι πανω απο 17% με αποτελεσμα να πιξελιαρει. Βεβαια σε standard definition και οχι το HD καναλι που μιλαμε αλλα παλι ο δεκτης κατεβαζει τουλαχιστο την συχνοτητα.
Οι 3 δικοι μου δεν βρισκουν τιποτα. Εκανα και μια μαμουνια ακομα. Δοκiμασα το LNB και καλωδιο απο το μεγαλο πιατο του sky (οπως εχω πει οι 3 αλλοι δεκτες παιρνουν απο κινητο Giberdini 1,05) αλλα και παλι τιποτα.
Πολυ κουφα πραγματα!
PS Χτες βραδυ που ειχαμε και συννεφια δεν επιανα ουτε με πιξελιαρισματα No satelite signal.
Να σημειωσω επισης οτι ειναι το πρωτο καναλι που με δυσκολευει καθως ισχυς σηματος ειναι 100% και στα δυο tuners ενω η ποιοτητα σηματος και στα 2 tuners πανω απο 95%.
Νικος

Last edited: