Χατζησάββας Λευτέρης
AVClub Addicted Member
Re: τα παντα για το SKY HD
Εγώ πάντως από θεσ/νίκη το NHK HD WORLD 11224V το βγάζω 24/7 με 90άρι περίπου.
Εγώ πάντως από θεσ/νίκη το NHK HD WORLD 11224V το βγάζω 24/7 με 90άρι περίπου.
Kαι στη δική μου εγκατάσταση (Αθήνα) με σταθερό Gibertini OP125 κατεβαίνει κανονικά το κανάλι.....
Εγω δεν το κατεβαζω καθολου.
Τι μπορει να συμβαινει?
Τι ιδιοτροπια ειναι παλι τουτη?
Νικος
Και σε μένα τα ίδια Νικ. Σήμα γιόκ στο HD. Στο SD όμως καμπάνα!
Λες να θέλει κανα update το sky box?
Μα μονο για το συγκεκριμενο καναλι? Απο την αλλη γιατι οι αλλοι 3 δεκτες δεν κατεβαζουν επισης την συχνοτητα με δικο τους πιατο?
Πως ειναι δυνατον 90αρι πιατο να κατεβαζει την συχνοτητα και 1,20 και μαλιστα Giberdini με μεγαλη απολαβη να μην το κατεβαζει?
Οσο για το update Δημητρη αυτα γινονται αυτοματα και εξαρταται και απο τον κατασκευαστη. Εγω εχω Thomson απο τα πρωτα. Εσυ? Εχουμκε το ιδιο κουτι?
Νικος
Πρωτον το 90αρι ειναι στην Θεσσαλονικη, δευτερον απο οσο ξερω δεν εχουνε ολοι οι δεκτες την ιδια ακριβως ευαισθησια. (εαν κανω λαθος διορθωστε με)
Το πιάτο μου για την ακρίβεια των λεγομένων είναι 1.00 μέτρου κεντραρισμένο στις 23.5.
Να ρωτήσω αν κατεβάζετε την 11222Η που είναι πιο δύσκολη συχνότητα;
Το κανάλι αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε πριν κανά δίμηνο, το πιάνατε τότε;
Πάντως είναι γνωστό το φαινόμενο την μείωσης του σήματος από την θέση αυτή με την έναρξη της θερινής περιόδου και έχει αναφερθεί εδώ πολλές φορές.
Το καναλι ξεκινησε 9 Μαιου. Το πηρα χαμπαρι προχτες που το ειδα στο EPG στη θεση 507. Το αντιστοιχο καναλι σε standard ευκρινεια στη θεση 518 ειναι καμπανα.
Νικος
Εγω εχω Thomson απο τα πρωτα. Εσυ? Εχουμκε το ιδιο κουτι?
Νικος
Pace είναι το δικό μου. Μπορεί να είναι κάποιο bug και να το διορθώσουν κάποια στιγμή...πάντως το συγκεκριμένο κανάλι δεν μου λέει και τίποτα.."κίτρινη απειλή" με αγγλική γλώσσα
Για το ITV HD με "έκαιγε" περισσότερο..
To ΙΤVHD έπαιξε για 3-4 μέρες και τώρα μου βγάζει μια καρτέλα που λέει να κάνω contact your service provider to upgrade this chanel και δε δείχνει τίποτα. WTF? Με το κουτί του sky είμαι στο other chanel
Εχω συνδρομη στο World Package απο περισυ τον Σεπτεβριο , αλλα θελω να βγαλω το sports package .
Exω τους κωδικους για να μπαινω στο site και να βλεπω τον λογαριασμο μου αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να αφαιρεσω ενα πακετο .
Την βοηθεια σας παρακαλω .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.