Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Kαι στη δική μου εγκατάσταση (Αθήνα) με σταθερό Gibertini OP125 κατεβαίνει κανονικά το κανάλι.....

Kαι στη δική μου εγκατάσταση (Αθήνα) με σταθερό Gibertini OP125 κατεβαίνει κανονικά το κανάλι.....

Τοτε τι συμβαινει ρε παιδια εδω?
Και δεν ειναι μονο το δικο μου συστημα αλλα και του φιλου στην απεναντι οικοδομη που βγαζει 17% ποιοτητα στη συχνοτητα.
Εγω δεν το κατεβαζω καθολου.
Τι μπορει να συμβαινει?
Τι ιδιοτροπια ειναι παλι τουτη?
Νικος

Εγω δεν το κατεβαζω καθολου.
Τι μπορει να συμβαινει?
Τι ιδιοτροπια ειναι παλι τουτη?
Νικος

Και σε μένα τα ίδια Νικ. Σήμα γιόκ στο HD. Στο SD όμως καμπάνα!
Λες να θέλει κανα update το sky box?

Και σε μένα τα ίδια Νικ. Σήμα γιόκ στο HD. Στο SD όμως καμπάνα!
Λες να θέλει κανα update το sky box?

Μα μονο για το συγκεκριμενο καναλι? Απο την αλλη γιατι οι αλλοι 3 δεκτες δεν κατεβαζουν επισης την συχνοτητα με δικο τους πιατο?
Πως ειναι δυνατον 90αρι πιατο να κατεβαζει την συχνοτητα και 1,20 και μαλιστα Giberdini με μεγαλη απολαβη να μην το κατεβαζει?
Οσο για το update Δημητρη αυτα γινονται αυτοματα και εξαρταται και απο τον κατασκευαστη. Εγω εχω Thomson απο τα πρωτα. Εσυ? Εχουμκε το ιδιο κουτι?
Νικος

Μα μονο για το συγκεκριμενο καναλι? Απο την αλλη γιατι οι αλλοι 3 δεκτες δεν κατεβαζουν επισης την συχνοτητα με δικο τους πιατο?
Πως ειναι δυνατον 90αρι πιατο να κατεβαζει την συχνοτητα και 1,20 και μαλιστα Giberdini με μεγαλη απολαβη να μην το κατεβαζει?
Οσο για το update Δημητρη αυτα γινονται αυτοματα και εξαρταται και απο τον κατασκευαστη. Εγω εχω Thomson απο τα πρωτα. Εσυ? Εχουμκε το ιδιο κουτι?
Νικος

Πρωτον το 90αρι ειναι στην Θεσσαλονικη, δευτερον απο οσο ξερω δεν εχουνε ολοι οι δεκτες την ιδια ακριβως ευαισθησια. (εαν κανω λαθος διορθωστε με)

Το πιάτο μου για την ακρίβεια των λεγομένων είναι 1.00 μέτρου κεντραρισμένο στις 23.5.
Να ρωτήσω αν κατεβάζετε την 11222Η που είναι πιο δύσκολη συχνότητα;
Το κανάλι αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε πριν κανά δίμηνο, το πιάνατε τότε;
Πάντως είναι γνωστό το φαινόμενο την μείωσης του σήματος από την θέση αυτή με την έναρξη της θερινής περιόδου και έχει αναφερθεί εδώ πολλές φορές.

Πρωτον το 90αρι ειναι στην Θεσσαλονικη, δευτερον απο οσο ξερω δεν εχουνε ολοι οι δεκτες την ιδια ακριβως ευαισθησια. (εαν κανω λαθος διορθωστε με)

Μα και το 1,20 στην Θεσσαλονικη ειναι.
Σαφως και υπαρχει θεμα ευαισθησιας δεκτων. Και καλα ο skyHD ειναι αναισθητος δεκτης με 1,20 πιατο. Αλλα και οι αλλοι 3 δεκτες που παιρνουν σημα απο αλλο πιατο 1,05 αναισθητοι και οι 3?
Νικος

Last edited:

Το πιάτο μου για την ακρίβεια των λεγομένων είναι 1.00 μέτρου κεντραρισμένο στις 23.5.
Να ρωτήσω αν κατεβάζετε την 11222Η που είναι πιο δύσκολη συχνότητα;
Το κανάλι αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε πριν κανά δίμηνο, το πιάνατε τότε;
Πάντως είναι γνωστό το φαινόμενο την μείωσης του σήματος από την θέση αυτή με την έναρξη της θερινής περιόδου και έχει αναφερθεί εδώ πολλές φορές.

Το καναλι ξεκινησε 9 Μαιου. Το πηρα χαμπαρι προχτες που το ειδα στο EPG στη θεση 507. Το αντιστοιχο καναλι σε standard ευκρινεια στη θεση 518 ειναι καμπανα.
Νικος

Το καναλι ξεκινησε 9 Μαιου. Το πηρα χαμπαρι προχτες που το ειδα στο EPG στη θεση 507. Το αντιστοιχο καναλι σε standard ευκρινεια στη θεση 518 ειναι καμπανα.
Νικος

Νίκο η sd έκδοση του καναλιού εκπέμπει στην συχνότητα 11681V και έρχεται "τούμπανο" εδώ.
Όσο για την ευαισθησία των δεκτών δεν νομίζω ότι ο dm800 μου φημίζεται για αυτήν.

Το κατεβάζω κανονικά και μεσημέρι από Αθήνα με gibertini op120. Έγραψα random τις ειδήσεις του για να δω αν παίζει μεσημέρι και χωρίς σπασίματα και πιξελιάσματα κατεβαίνει κανονικά. Κουλό αυτό που σου συμβαίνει.

Εγω εχω Thomson απο τα πρωτα. Εσυ? Εχουμκε το ιδιο κουτι?
Νικος

Pace είναι το δικό μου. Μπορεί να είναι κάποιο bug και να το διορθώσουν κάποια στιγμή...πάντως το συγκεκριμένο κανάλι δεν μου λέει και τίποτα.."κίτρινη απειλή" με αγγλική γλώσσα :)
Για το ITV HD με "έκαιγε" περισσότερο..

Pace είναι το δικό μου. Μπορεί να είναι κάποιο bug και να το διορθώσουν κάποια στιγμή...πάντως το συγκεκριμένο κανάλι δεν μου λέει και τίποτα.."κίτρινη απειλή" με αγγλική γλώσσα :)
Για το ITV HD με "έκαιγε" περισσότερο..

Δημητρη δεν καιγομαι ουτε και γω η αληθεια ειναι. Αλλα ειναι το γαμωτο και το κυριοτερο το σαρακι που μας τρωει γιατι συμβαινει αυτο οταν δεν θα επρεπε να συμβαινει.
Απο τον Ιουλιο θα ειμαι και γω στην παρεα της Uk card. Εγλαταλειπω τη ROI.

Νικος

Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Η 11224, V είναι από τις σχετικά εύκολες συχνότητες της fixed δέσμης του eurobird. Κανονικά με 1,2 μ. κάτοπτρο πρέπει να υπάρχει λήψη όλο το εικοσιτετράωρο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

To ΙΤVHD έπαιξε για 3-4 μέρες και τώρα μου βγάζει μια καρτέλα που λέει να κάνω contact your service provider to upgrade this chanel και δε δείχνει τίποτα. WTF? Με το κουτί του sky είμαι στο other chanel

To ΙΤVHD έπαιξε για 3-4 μέρες και τώρα μου βγάζει μια καρτέλα που λέει να κάνω contact your service provider to upgrade this chanel και δε δείχνει τίποτα. WTF? Με το κουτί του sky είμαι στο other chanel

..και σε μένα το ίδιο:(

Εχω συνδρομη στο World Package απο περισυ τον Σεπτεβριο , αλλα θελω να βγαλω το sports package .
Exω τους κωδικους για να μπαινω στο site και να βλεπω τον λογαριασμο μου αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να αφαιρεσω ενα πακετο .
Την βοηθεια σας παρακαλω .

Εχω συνδρομη στο World Package απο περισυ τον Σεπτεβριο , αλλα θελω να βγαλω το sports package .
Exω τους κωδικους για να μπαινω στο site και να βλεπω τον λογαριασμο μου αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να αφαιρεσω ενα πακετο .
Την βοηθεια σας παρακαλω .

Κατ αρχη αφαιρωντας το sports package χανεις το 3D,
Αν δεν σε ενδιαφερει βεβαια ψαχνοντας λιγο τον δικοι μου λογαριασμο βλεπω οτι μπορω να κανω μονο upgrade online.
Φανταζομαι οτι για να κανεις remove καποιο πακετο πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο η να τους στειλεις mail. Μαλλον το πρωτο πρεπει να ειναι γιατι θα σου ζητησουν προσωπικες πληοφοριες οπως (συνηθως) mother's maiden name
Nick

Ωραιο και αυτο ...για να προσθεσεις πακετο το κανεις online , για να αφαιρεσεις ομως???

Και για να κανω διακοπη αν χρειαστει? ?