Τα πάντα για το SKY HD

Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

για να παρακολουθησω 3D καναλι στο sky digital πρεπει να εχω και broadband αγγλικο ;
όχι δεν θέλει brodband αγγλικό, to brodband το έχεις μόνο για sky anytime μέσω vpn
για 3d απλά κάνεις την ενεργοποίηση κατά την αγορά ή και μετά
ούτε σε ρωτάει τη τηλεόραση έχεις, ούτε τίποτα άλλο, είναι πολύ απλό

απλά μην περιμένεις το 3d που βλέπεις στα καταστήματα. είναι ένα οριζόντιο παράλληλο το οποίο απλά δίνει πολύ καλό βάθος και σχεδόν τίποτα εκτός οθόνης, ειδικά στα live όπως ποδόσφαιρο που έχει κάθε εβδομάδα,
για νέες ταινίες χρειάζεται αγορά extra το οποίο όμως δεν γίνεται μέσω Ελλάδα (χωρίς πατέντα) μιας και θέλει σύνδεση με τηλεφωνική γραμμή. Προσωπικά αν και έχω μια 51 ιντσών 3d plasma samsung δεν ενθουσιάζομαι ποια, ακόμα και το Σαββατοκύριακο που είχε live κάλυψη τον καλύτερο αγώνα golf (the masters) δεν άντεξα πάνω από 20 λεπτά (φοράω ταυτόχρονα και μυοπίας γυαλιά και δεν βολεύει ιδιαίτερα)

Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα αλλα επειδη εγω δεν βλεπω αθλητικα αλλα documentaries θα πω οτι σε 3D ειναι ολα τα λεφτα.
Και το βαθος ειναι ικανοποιητικο αλλα και τα εφε που θεωρητικα εκτοξευονται εκτος οθονης ειναι αρκουντως ικανοποιητικα επισης.
Βεβαια εξαρταται απο το υλικο καθως υπαρχουν διαφορες αρκετες.
Σε καθε περιπτωση ειναι μια αλλη διασταση αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν αντεχεις και πολυ καθως τα ματια κουραζονται σχετικα ευκολα
Νικος

New EPG is rolling out later this month,
Κακο πραγμα η συνηθεια, Νεο EPG σκαει μυτη λοιπον μαλλον τελος Μαιου για ολα τα HD boxes ισως ομως οχι για τα Thomson.
Δεν θα αλλαζει κατι δραματικα σε σχεση με το προηγουμενο αλλα θα ειναι πλεον πολυ ταχυτερο, HD και θα χωραει αναλογικα 8 γρσμμες εκει που σημερα λογω αναλυσης χωραει 6.
Αντε να το δουμε κιολας. Εχει αρκετα video sto youtube απο beta testers.
Εχει ακομα μερικα glitches αλλα ο sky αποφασισε να το δωσει ωστε τα feed back να βοηθησουν στη σταθεροτητα του.
Καλως να ορισει.
Νικος

Το bbc iplayer στο anytime αργουνε και με ανησυχεί .... Μάλλον είναι για τους υπ´οτιτλους μιας και το anytime είναι το μόνο χωρίς αυτούς .
Πάντως το νέο epg δείχνει όντως αρκετά γρήγορο, το θέμα για μένα είναι να θυμάται την προηγούμενη επιλογή, και να μην πηγαίνει απο την αρχή

Για να δούμε ...

Σύμφωνα με τη χθεσινή εκπομπή click του BBC το bbc I player για το skyanytime θα είναι στον αέρα το φθινόπωρο . Αργεί λιγάκι αλλα μικρο το κακο μιας και με VPN το έχεις με πολλούς άλλους τρόπους . Για να δούμε και το epg, δεν ήρθε ακόμη το update

καλησπέρα,
τις τελευταίες ημέρες δεν εχω καθόλου σήμα στο sky sport hd 1 ενώ το 2 παίζει κανονικά με πολύ καλό σήμα, όπως και το υπόλοιπο πακέτο. εχει αλλάξει transpoder? εκανα rescan αλλα δεν το βρήκε στην λίστα? εχετε ακούσει κάτι?

Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

καλησπέρα,
τις τελευταίες ημέρες δεν εχω καθόλου σήμα στο sky sport hd 1 ενώ το 2 παίζει κανονικά με πολύ καλό σήμα, όπως και το υπόλοιπο πακέτο. εχει αλλάξει transpoder? εκανα rescan αλλα δεν το βρήκε στην λίστα? εχετε ακούσει κάτι?

Καλημερα μαλλον εχεις μη ιδιοκτησιακο δεξτη.,
Το sky sport hd 1 βρισκεται στον ιδιο transponder με το living HD οποτε για δες κι αυτο το καναλι. Θεωρητικα δεν θα πρεπει να εχει επισης καθολου σημα αλλα λες οτι το υπολοιπο πακετο παιζει μια χαρα.
Θα δω το μεσημερι που θα παω σπιτι και θα γραψω ξανα. Παντως αλλαγη δεν φαινεται στον πiνακα συχνοτητων του kingofsat.
Aν ειχες ιδιοκτησιακο κουτι θα σου ελεγα να κανεις τα γνωστα καθως τετοια κουλα κανουν τα sky boxes.
Νικος

Κοιταξα το μεσημερι. Το skysports HD 1 λειτουργει κανονικα.
Κατι αλλο πρεπει να συμβαινει σε σενα.
Νικος

καλησπέρα,
Μήπως εννοείς το γερμανικό πακέτο; Αν ναι, η συχνότητα του sky sport hd1 έχει μεταφερθεί στον astra 2C (δύσκολης λήψης). Διάβασε και εδώ.

Καλησπερα σε ολα τα παιδια,
Εχει κανεις απο εσας Thomson Box?
Ερωτω για δυο λογους.
1. Ειναι σιγουρο οτι το νεο EPG δεν θα σταλει στα Thomson αλλα μονο στα νεα HD boxes Amstrad, Pace & Samsung
2. Μου κανει κατι κουλα τελευταια αν και η εικονα του ειναι αστερι (μετα απο αλλαγη PSU & δισκου 1Τ samsung) και λεω να το σουταρω για νεο κουτι αν συνεχιζει να με ταλαιπωρει.
3. Τι γινεται με τις εγγραφες στο Τhomson? Αν βγει η καρτα το κουτι ειναι αχρηστο και οι εγγραφες δεν ειναι δυνατον να μεταφερθουν σε υψηλη ευκρινεια εκτος κι αν μεταφερθουν με scart.
Καμμια ιδεα?
Ευχαριστω
Νικος

Μήπως εννοείς το γερμανικό πακέτο; Αν ναι, η συχνότητα του sky sport hd1 έχει μεταφερθεί στον astra 2C (δύσκολης λήψης). Διάβασε και εδώ.

Σε ευχαριστω για την ενημερωση!

Καλημερα,
Θα ηθελα να ρωτησω πως λειτουργει το VPN οταν κανουμε τη συνδεση και για να ειμαι πιο συγκεκριμενος,
Αφου κανω τη συνδεση σημαινει οτι το router εχει αλλαξει ip κι οχι ο υπολογιστης που τρεχει τη συνδεση σωστα?
Αν εχω δικιο και αφου συνδεσω το sky HD box με ethernet στο δικτυο δεν ειμαι υποχρεωμενος να εχω τον υπολογιστη ανοικτο σωστα?
Λειτουργωντας το VPN το browsing λειτουργει κανονικα οπως και πριν γινει συνδεση VPN?
Και το ρωτω αυτο για να ειμαι σιγουρος οτι δεν χρειαζεται καθε φορα που χρειαζεται να δω anytime+ περιεχομενο να προηγειται η συνδεση VPN αφου αν ολα λειτουργουν κανονικα με την συνδεση VPN ενεργη δεν θα χρειαζεται να κανω αποσυνδεση καθόλου.
ΝΙκος

Καλημερα,
Θα ηθελα να ρωτησω πως λειτουργει το VPN οταν κανουμε τη συνδεση και για να ειμαι πιο συγκεκριμενος,
Αφου κανω τη συνδεση σημαινει οτι το router εχει αλλαξει ip κι οχι ο υπολογιστης που τρεχει τη συνδεση σωστα?
Αν εχω δικιο και αφου συνδεσω το sky HD box με ethernet στο δικτυο δεν ειμαι υποχρεωμενος να εχω τον υπολογιστη ανοικτο σωστα?
Λειτουργωντας το VPN το browsing λειτουργει κανονικα οπως και πριν γινει συνδεση VPN?
Και το ρωτω αυτο για να ειμαι σιγουρος οτι δεν χρειαζεται καθε φορα που χρειαζεται να δω anytime+ περιεχομενο να προηγειται η συνδεση VPN αφου αν ολα λειτουργουν κανονικα με την συνδεση VPN ενεργη δεν θα χρειαζεται να κανω αποσυνδεση καθόλου.
ΝΙκος
υπάρχει ένα βασικό στο παραπάνω

έχει router που κάνεις vpn ή το vpn το κάνεις στον υπολογιστή?

εγώ το έχω σε router οπότε ο υπολογιστής δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το sky anytime

έχω γράψει και πίσω τη διαδικασία, είναι μερικές σελίδες δεν θυμάμαι που
αν θέλει στείλε μου pm ένα τηλέφωνο να μην αναπτύξουμε εδώ κάτι όχι τόσο άμεσα σχετικό

επίσης από σήμερα θα γίνεται σταδιακά update το αναμενόμενο new tv guide
http://www.sky.com/mysky/latestnews/article/my-sky-updates/2012-05/updated-sky-guideabc/index.html

επίσης αρχίζω και βλέπω υπότιτλους σε κάποιες ταινίες στο sky anytime κάτι πολύ καλό και το περιμέναμε πάρα πολύ καιρό

πάντως έχει ανέβει η λίρα και ζορίζομαι!! πολύ θα'θελα να διακόψω για κανα τρίμηνο αλλά το φοβάμαι !! βέβαια θα έχω εξοικονομήσει 3χ80=240 ευρώ και μπορώ με αυτά να ξαναπληρώσω σύνδεση αν αυτό χρειαστεί!!

Απάντηση: Re: Τα πάντα για το SKY HD

πάντως έχει ανέβει η λίρα και ζορίζομαι!! πολύ θα'θελα να διακόψω για κανα τρίμηνο αλλά το φοβάμαι !! βέβαια θα έχω εξοικονομήσει 3χ80=240 ευρώ και μπορώ με αυτά να ξαναπληρώσω σύνδεση αν αυτό χρειαστεί!!

Το Ταραφ με τα τσιφτετελια και τις κοριτσαρες που βλεπουμε ειναι απο το sky HD καλυτερο-bye-

Re: Απάντηση: Re: Τα πάντα για το SKY HD

Το Ταραφ με τα τσιφτετελια και τις κοριτσαρες που βλεπουμε ειναι απο το sky HD καλυτερο-bye-

sorry για το off topic αλλά πιο extreme κανάλι δεν έχω ξαναδεί και FTA, με ειδικά προγράμματα τα βράδια, τηλεπαρουσιαστές persones, και απίστευτη εναλλαγή βιντεοκλιπ (απλά κόβουμε στη ψύχρα το κομμάτι και βάζουμε το επόμενο!!!!!!)

δεν έθεσα σωστά τον προβληματισμό μου, αν διακόψω θα μπορέσω εύκολα να ενεργοποιηθώ ξανά ?? μήπως να έριχνα τη συνδρομή στο μίνιμουμ πακέτο ??