Τα πάντα για το SKY HD

δεν έθεσα σωστά τον προβληματισμό μου, αν διακόψω θα μπορέσω εύκολα να ενεργοποιηθώ ξανά ?? μήπως να έριχνα τη συνδρομή στο μίνιμουμ πακέτο ??

Έτσι το έχω κάνει εγώ από το Φεβρουάριο. Στο τηλέφωνο μου είπανε ξεκάθαρα πως θα μου το ξανά ανοίγανε ακόμα και αν το διέκποτα εντελώς αλλά εγώ φοβήθηκα και το κράτησα στις 20 λύρες το μήνα.

Έτσι το έχω κάνει εγώ από το Φεβρουάριο. Στο τηλέφωνο μου είπανε ξεκάθαρα πως θα μου το ξανά ανοίγανε ακόμα και αν το διέκποτα εντελώς αλλά εγώ φοβήθηκα και το κράτησα στις 20 λύρες το μήνα.

μου φαίνεται καλή ιδέα! ευχαριστώ!

τζίφος τους πήρα τηλ. και μου είπανε ότι στη διεύθυνση που έχω δεν αντιστοιχεί το όνομά μου !!! ευτυχώς δε έδωσα άλλες πληροφορίες !

wtf. Έχεις πρόσφατο λογαριασμό του sky με το ονομά σου και κάποια διέυθυνση και στο τηλέφωνο σου λένε πως βλέπουν άλλα πράγματα στη database τους?

wtf. Έχεις πρόσφατο λογαριασμό του sky με το ονομά σου και κάποια διέυθυνση και στο τηλέφωνο σου λένε πως βλέπουν άλλα πράγματα στη database τους?

ακριβώς, και αν το ψάξουν τότε....:bigcry:

Χμμμ. Μπορείς να επικοινωνήσεις με αυτόν που σου παρείχε το sky?

ναι αυτό έκανα και περιμένω απάντηση, αλλά είναι προφανές ότι έχει βάλει πολλά ονόματα στη ίδια διεύθυνση !

Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Εγώ το sky το έχω σε διέυθυνση ιδιόκτητου σπιτιού και στους ενοικιαστές που έχω μέσα τους ζήτησα να δηλώσουν ως διέυθυνση την ίδια αλλά με διαφορετικό flat number. Το flat στη πραγματικότητα είναι flat 3 και αυτοί έχουν βάλει flat 3a και έχουμε και οι δύο sky :). Σε αυτή τη λογική μπορώ να βάλω καμιά 500αριά sky και όλα μέλι γάλα. Απλά μάθε την ακριβή διέυθυνση.

Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Εγώ το sky το έχω σε διεύθυνση ιδιόκτητου σπιτιού και στους ενοικιαστές που έχω μέσα τους ζήτησα να δηλώσουν ως διεύθυνση την ίδια αλλά με διαφορετικό flat number. Το flat στη πραγματικότητα είναι flat 3 και αυτοί έχουν βάλει flat 3a και έχουμε και οι δύο sky :). Σε αυτή τη λογική μπορώ να βάλω καμιά 500αριά sky και όλα μέλι γάλα. Απλά μάθε την ακριβή διέυθυνση.

χμμμ ναι η αλήθεια είναι ότι δεν ανέφερα το flat number γιατί άρχισα να τα βρίσκω σκούρα και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια !!

άσε που περίμενα καναν ινδό και μου βγήκε σκωτσέζα, ελπίζω να ήταν πολύ ξανθιά !

Το sky περιέργως κρατάει τα call centre στην Αγγλία. Ίσως έχιε κάνει κάποια συμφωνία με την Αγγλική κυβέρνηση δε ξέρω.

Μάθε την ακριβή διέυθυνση. Είναι πολύ σημαντικό.

Το sky περιέργως κρατάει τα call centre στην Αγγλία. Ίσως έχιε κάνει κάποια συμφωνία με την Αγγλική κυβέρνηση δε ξέρω.

Μάθε την ακριβή διέυθυνση. Είναι πολύ σημαντικό.

βλέπω αυτά που γράφει το web interface και ο λογαριασμός που παίρνω κάθε μήνα.

Μου ακούγεται εντελώς κουλό να τους λες αυτά που βλέπεις στο λογαριασμό σου και να σου λένε πως δεν ισχύουν. Άπο την ίδια βάση δεδομένων ενημερώνεται και το call centre και η έκδοση λογαριασμών. Περίμενε την απάντηση του "μεσίτη" να δούμε τι θα σου πει

Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Προσπαθουσα για μερες να πετυχω VPN για anytime+ και αφου μαρτυρησα στην κυριολεξια τελικα τα καταφερα και τωρα που σας γραφω με βλεπω με αγγλικη ip.
Γινεται και στο δικτο της HOL κανινικοτατα. Καλα με ελεγε ο πατερας μου Λαρισινο μουλαρι (ειναι τα πιο επιμονα).
Χρειαζονται ορισμενα συγκεκριμενα βηματα τα οποια με χαρα θα μοιρατω μαζι σας αν καποιος θελησει να δοκιμασει σπιτι του.
Νικος

επιτέλους τα κατάφερα να κάνω αλλαγή πακέτου, ελπίζω να μην έχει γίνει κάποια στραβή !

φυσικά με ρωτήσανε και πάλι όλα μα όλα τα στοιχεία!

Παλι μας αυξησαν την συνδρομη. Μου εστειλαν mail και λενε απο Σεπτεμβρη 3,5 λιριτσες παραπανω,
Νικος

Παλι μας αυξησαν την συνδρομη. Μου εστειλαν mail και λενε απο Σεπτεμβρη 3,5 λιριτσες παραπανω,
Νικος
Όντως

Μου αρέσει πως τι δικαιολογούν αν κάποιος είναι στο 12μηνο που υποτίθεται δεν θα έχει αύξηση
Στους όρους λένε γράφει πως δεν μπορεί να έχει αύξηση πάνω απο 10%!

επίσης από σήμερα θα γίνεται σταδιακά update το αναμενόμενο new tv guide
http://www.sky.com/mysky/latestnews/article/my-sky-updates/2012-05/updated-sky-guideabc/index.html

επίσης αρχίζω και βλέπω υπότιτλους σε κάποιες ταινίες στο sky anytime κάτι πολύ καλό και το περιμέναμε πάρα πολύ καιρό

Απο σήμερα έχω το νέο tv guide, νομίζω ότι αρκετά καθαρό σε σχέση με πριν και αρκετα γρήγορο σε σχέση με πριν
Θετική η αλλαγη και κανένα προβλημα μέχρι τώρα, σταδιακά μπαίνουν στο καθένα ανάλογα με τη διεύθυνση που ΈΧΕΙ ο καθένας register τη συνδρομή του