Τα πάντα για το SKY HD

Τότε με πολυ λιγότερα χρήματα μπορείς να έχεις και το now TV ( νέο προϊόν του SKY) με συσκευή roku.co.uk. Αυτή τη στιγμη αρκετοί χρήστες του sky ειναι beta testers για τα live sports , άρα σύντομα θα γνωρίζουμε την ποιότητα του HD και την τελική τιμη

Re: Απάντηση: Re: Τα πάντα για το SKY HD

Τι σημαινει αυτο ;
Για θεσ/κη τι διαμετρο πιατο θα χρειαζεται για να εχουμε ληψεις ;

Με 1,2 Giberdini Θεσσαλονικη δεν βλεπω τιποτα απο τις δυσκολες που ειναι τωρα στον 2Ε και 2F. Αν φυγουν οι συχνοτητες απο τον 1Ν δηλαδη πρακτικα σχεδον ολες θα εχουμε μαυρα σκοταδια φοβαμαι και σε οικοδομες πολυ δυσκολα βλεπω πιατα μεγαλυτερα του 1,5 μετρου.
Ο Θεος να με βγαλει ψευτη αλλα θα εχουμε χοντρο προβλημα.
Νικος

Είναι λογικό να μη βλέπεις 2f στη Θεσσαλνικη με 1.2 μιας και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εκπομπή σήματος στην ευρωπαϊκή μπάντα , το sky όταν θα παει στον 2f θα είναι στην Ευρωπαϊκή μπάντα και μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει τη πιάτο θα χρειαστεί

Είναι λογικό να μη βλέπεις 2f στη Θεσσαλνικη με 1.2 μιας και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εκπομπή σήματος στην ευρωπαϊκή μπάντα , το sky όταν θα παει στον 2f θα είναι στην Ευρωπαϊκή μπάντα και μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει τη πιάτο θα χρειαστεί

Oπότε μάλλον από το καλοκαίρι μέχρι να μπει το SKY στην 2f μαύρα σκοτάδια.

Oπότε μάλλον από το καλοκαίρι μέχρι να μπει το SKY στην 2f μαύρα σκοτάδια.

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Ας περιμενουμε να δουμε. Ωστοσο μεχρι να λειτουργησει η πανευρωπαικη δεσμη εχουμε και το ON demand οπου με VPN λογαριασαμο τουλαχιστον μπορουμε να κατεβαζουμε τα shows που θελουμε. Βεβαια δεν εχει την αμεσοτητα του δορυφορου αλλα τουλαχιστον ειναι εναλακτικη λυση. Με την δυσκολια που εχουμε στα καναλια του BBC απο τη μερα που εγινε διαθεσιμο με catch up εχω ξεσκιστει στα documentaries. Το μονο ας πουμε αρνητικο ειναι ο μεγαλος ογκος αρχειων. 1 Ωρα documentary BBCHD ειναι μεχρι και 3.8G. Ο χρονος να κατεβει ποικιλει αλλα ειναι μεγαλος.
Αλλα τουλαχιστο επαναλαμβανω εχουμε αυτη την ενναλακτικη. Το αλλο που ευχομαι ειναι τουλαχιστο η συχνοτητα του anytime που κατεβαζει τα showcases να παραμεινει προσβασιμη ωστε να εχουμε στο πιατο τις ταινιες της εβδομαδας και να κατεβαζουμε τα shows απο catch up.
Nikos

Λίγη βοήθεια παρακαλώ.
Έχω εδώ και πολλά χρόνια sky που αργότερα αναβάθμισα σε sky HD.
Είμαι στο Μαρούσι και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την λήψη των καναλιών. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να δω το itv1. Ανά διαστήματα το έβρισκα manual με συχνότητες που έβρισκα εδώ αλλά φέτος δεν μπορώ να βρω πληροφορίες πουθενά. Δεν με νοιάζει να είναι το απλά η το HD.
Υπάρχει συχνότητα που να μπορώ να το πιάσω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Last edited by a moderator:
Οχι δεν πλλρωνεις μια,
Αν το box σου ειναι καινουργιο και δεν ειναι Thomson τοτε με μια vpn συνδεση εχεις video on demand αναμεσα του και itv service, bbc service αλλα και αλλα περαν του showcase που εχεις ουτως η αλλως,
Βασικη επισης προυποθεση ειναι να αναβαθμισεις το box σου με το τελευταιο λογισμικο που ειναι διαθεσιμο αν δεν το εχει ηδη κανει μονο του. Αν οχι κανε force update.
Aν χρειαζεσαι βοηθεια feel free to ask
Nick

Δηλαδή το box μου πρέπει να έχει ethernet σωστά; το μοντέλο του box θα το δω από κάτω η στο μενού;

Ολα τα κουτια εχουν ethernet. Απλα τα thosmson τα εχει ο sky χεσμενα γιατι ειναι και παλια και εβγαζαν και προβληματα.
Ναι πηγαινε στο μενου και δες τι κουτι εχεις

Δεν νομίζω να έχω Thomson. Είναι HD box και μου το έδωσε το sky πριν ενάμιση χρόνο.
Είμαι υπόχρεος φίλε μου για τη βοήθεια σου. Δεν είμαι σπίτι τώρα για να το δοκιμάσω αλλά θα προσπαθήσω αύριο. Το vpn που είπες που θα το στήσω; στον υπολογιστή; ξέρεις καμιά καλή υπηρεσία vpn;

Και πάλι ευχαριστώ.

Παρακαλω,

Θα χρειαστεις ενα συμβατο router. Eidika για το sky box δεν γινεται να τρεχεις vpn apo υπολογιστη.
Ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο www.hideipvpn.com
Nikos

Μπορείς να δοκιμασίες και το hidemyass και το strongvpn, ειδικά το δεύτερο και αυτο απροβληματιστα. Και στις δυο περιπτώσεις πρεπει να αγοράσεις router .εναλλακτικα τον τελευταίο μηνα κάνω δοκιμές με το unotelly.com και δουλεύει άψογα με το πλεονέκτημα οτι δεν θέλει άλλο router και ταυτόχρονα εχει και την Αμερική χωρίς κανένα επιπλέον κόστος .

Επίσης για οποίον ειναι συνδρομητής και ελέγχει 100% τη σύνδεση του μπορει να μειώσει το κόστος του 35% . Εγω μόλις έκλεισα χρόνο του πήρα τηλέφωνο και ζήτησα διακοπή με αφορμή το μεγάλο κόστος . Μου έδωσαν ημερομηνία λήξης και καμία αντί προσφορά , αλλα 5 ημέρες πριν τη τελευταία ημέρα με τηλ και μου έδωσαν 35% στο TV πακέτο και 50% στο HD, αλλα τίποτα στο espn . Τωρα με την πτώση της λιπαρά εχει μειωθεί σημαντικά το κόστος