Τα πάντα για το SKY HD

Να ρωτήσω, ένας δέκτης sky digital hd με 350 gb hard disk, χωρίς σύνδεση, θα μου χρησιμεύσει σε τίποτα εδώ στην Ελλάδα? Πχ για να βλέπω ελεύθερα hd κανάλια? Θα μπορώ να γράφω στον hard disk? Προέρχεται από συνδρομητή που έκανε αντικατάσταση με το νέο, των 2terrabyte.

Οχι σε ολα,
Χωρις καρτα ειναι τελειως αχρηστος.
Νικος

Last edited by a moderator:
επειδή καλόέμαθα ένα χρόνο τώρα με το sky δεν θα ήθελα να το χασω και ψάχνοντας συχνότητες και footprints αν και ασχετος βλέπω από το παρακάτω
http://www.flysat.com/skyuk.php
πως για παράδειγμα τώρα στην αθήνα όπου είμαι με 1,2 πι´το δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις συχνότητες που είναι στο Astra 2B - Southern Europe
το συγκεκριμέν είναι σχεδόν ίδιο με το eu beam foot print του astra 2f
άρα αν το sky πάει όλα τα κανάλια του στο eu beam 99% δεν θα έχουμε πρόβλημα
σωστά?
ξέρεις κανείς πότε θα πάνε εκει τα κανάλια? γιατί για το bbc ξεκινάει σήμερα

Το bbconeHD πηγε ηδη στον astra2f ετσι τουλαχιστο δειχνει το kingofsat αλλα εγω απο θεσσαλονικη με 1,2 μαυρα σκοταδια οπως και πριν.

Νικος

Κανεις δε ξερει ποτε θα ξεκινησουν να μετακομισουν. Ομως η πρωτη του 2F, η 11023Η, προκαλεσε πλυμμηρα μηνυματων απο ολη την Ευρωπη, κυριως απο οσους ειχανε ληψη των 1Ν εστω με μεγαλες κεραιες και τωρα βρησκονται στο μαυρο σκοταδι. Περισσοτερα για τον 2F θα γραφτουν εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/98743-Λήψη-Astra-2F-στην-Ελλάδα/page7

Χαιρετώ όλα τα μέλη του καινουργιου φορουμ που ανακαλυψα τυχαια στο ιντερνετ ψαχνοντας τροπους για να γινω συνδρομητης στο sky sport.
Λοιπόν επειδη μου αρεσει το ποδοσφαιρο θελω να βάλω το συγκεκριμενο πακετο.Επειδη απο δορυφορικα γνωριζω ελαχιστα θα χρειαστω λιγο την βοηθεια σας.
Ποια ειναι τα βηματα για την αγορα αυτου του πακετου?
Επισης θα χρειαστουμε δορυφορικο πιατο για τον astra 28.2?Αν ναι νομιζω οτι ειναι ανεφικτη η λήψη στην ελλαδα παρα μονο αν τοποθετησουμε ενα 3-αρι πιατο.
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Καλημέρα φίλε, πριν μπούμε σε κόστος απο που κλπ περίμενε μερικές ημέρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το σήμα, μιας και είμαστε ακριβώς στις αλλαγές των δορυφόρων και κανείς δεν ξέρει που θα κάτσει η μπίλια

Επεξεργασία:
Για καλό και για κακό να ενημερώσω τους φίλους των sky sports, ότι σύντομα θα είναι σε live streaming σαν now tv με roku.co.uk συσκευή και εναλλακτικά pc/Mac φυσικά , δεν ξέρω το κόστος αν θα είναι κάτω των 50 ευρώ που είναι τώρα το sky go ticket
Πάντως θα είναι μια καλή και εύκολη εναλλακτική λύση με καλή ποιότητα όπου υπάρχει καλό Internet και θέλουν sky sports, ακόμη και τα μαγαζιά πχ στη Κρήτη που δεν έχουν μαγάλα πιάτα

Last edited by a moderator:
Τελικά κάποιεσ συχνότητες πήγαν στην PE EU του Astra 1N σύμφωνα με το lyngsat
http://www.lyngsat.com/Astra-1N.html

Εδώ υπάρχει καλύτερει κάλυψη για mainland αλλά όχι για νότια Ελλάδα
Περιεργο τελικά όλο αυτό το θέμα με τον astra 2f, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα από οτι αρχικα έλεγαν ότι θα γίνει

Οι Αγγλοι ειναι πονηροι. Ξερουν οτι εχουν πελατες εκτος UK. Δεν ειναι διαθετημενοι να χασουν τοσες λιριτσες να πανε χαμενες.
ΝΙκος

Απάντηση: Re: Τα πάντα για το SKY HD

Οι Αγγλοι ειναι πονηροι. Ξερουν οτι εχουν πελατες εκτος UK. Δεν ειναι διαθετημενοι να χασουν τοσες λιριτσες να πανε χαμενες.
ΝΙκος

πολυ σωστα

Ακόμα δεν έχουν τελειώσει με τις αλλαγές, το βλέπω ολιγον τρελό να παρατήσουν τη Κύπρο....

Mε τον εξοπλισμό της υπογραφής μου κάνω πλήρης λήψη όλων των συχνοτήτων της Pan Europe.Με βροχή το σήμα ανεβοκατεβαίνει από 8.5 db -9.5db.

Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον ...προς το παρων περιμενουμε εξελιξεις και προσφορες.

Mε τον εξοπλισμό της υπογραφής μου κάνω πλήρης λήψη όλων των συχνοτήτων της Pan Europe.Με βροχή το σήμα ανεβοκατεβαίνει από 8.5 db -9.5db.

Αυτο ειναι πολυ καλο νομίζω για 0,85 πιάτο στην Αυλίδα
Θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε αν τα Χανιά ή το Ρέθυμνο πιάνουν με 1,2. Αν συμβαίνει αυτο τότε πιστεύω οτι με 1,20 θα έχουμε ελπίδες και στην αθηνα στη περίπτωση που πάνε στο 2f οι συχνότητες αργότερα

Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

Καλημέρα φίλε, πριν μπούμε σε κόστος απο που κλπ περίμενε μερικές ημέρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το σήμα, μιας και είμαστε ακριβώς στις αλλαγές των δορυφόρων και κανείς δεν ξέρει που θα κάτσει η μπίλια

Επεξεργασία:
Για καλό και για κακό να ενημερώσω τους φίλους των sky sports, ότι σύντομα θα είναι σε live streaming σαν now tv με roku.co.uk συσκευή και εναλλακτικά pc/Mac φυσικά , δεν ξέρω το κόστος αν θα είναι κάτω των 50 ευρώ που είναι τώρα το sky go ticket
Πάντως θα είναι μια καλή και εύκολη εναλλακτική λύση με καλή ποιότητα όπου υπάρχει καλό Internet και θέλουν sky sports, ακόμη και τα μαγαζιά πχ στη Κρήτη που δεν έχουν μαγάλα πιάτα

Μιλάς και για εκτός Βρετανίας έτσι? Γιατί αν δεν κάνω λάθος τώρα ισχύει μόνο σε UK και Ireland.

Λογικά θα είναι πιο χαμηλή η συνδρομή(ελπίζω να είναι το πολύ η μισή) και θα έχει περιορισμό να μην μπορούν να το πάρουν στην Βρετανία, όπως κάνουν οι Αμερικάνοι με το NBA League Pass.

Από ποδόσφαιρο, το SKY SPORTS έχει τα εξής(αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος παρακαλώ):

1)Premier League 115 live matches(Σάββατο 12.45,Κυριακή,Δευτέρα και εμβόλιμα) δηλαδή 4 live κάθε αγωνιστική και στις εμβόλιμες σχεδόν τα πάντα(δηλαδή ότι έχει η NOVA +την Δευτέρα)
2)Premier League Extended Coverage από τα μη μεταδιδόμενα
3)2 αγώνες League Cup ανά γύρο + αγώνες από Football League
4)30 ματς πρώτης επιλογής από την Scottish Premier League+ 5 ματς των Rangers
5)Champions League όλα τα ματς της Τετάρτης και έναν αγώνα της Τρίτης(δεύτερης επιλογής)
6)Ισπανικό πρωτάθλημα τουλάχιστον 4 ματς την εβδομάδα
7)Διάφορα παιχνίδια εθνικών(+προκριματικά Αγγλίας,Ιρλανδίας, Ουαλίας)

Το εκτός Βρετανίας δεν υπάρχει σαν έννοια επίσημα, θεωρητικά το sky ειναι για χρήση μόνο εντός UK, και όταν κανείς μια αγορά θα πρεπει να δηλώσεις μια εικονική διεύθυνση , ευτυχώς που δέχονται πιστωτικές κάρτες πολλές χορών . Για το streaming λοιπόν πέραν της οποιαδηποτες συνδρομής θα πρεπει να έχει και UK VPN κόστος περίπου 30 ευρώ το χρόνο και ταχύτητα dsl πάνω απο 4 mbps

Το εκτός Βρετανίας δεν υπάρχει σαν έννοια επίσημα, θεωρητικά το sky ειναι για χρήση μόνο εντός UK, και όταν κανείς μια αγορά θα πρεπει να δηλώσεις μια εικονική διεύθυνση , ευτυχώς που δέχονται πιστωτικές κάρτες πολλές χορών . Για το streaming λοιπόν πέραν της οποιαδηποτες συνδρομής θα πρεπει να έχει και UK VPN κόστος περίπου 30 ευρώ το χρόνο και ταχύτητα dsl πάνω απο 4 mbps

Για stream για εκτός Βρετανίας επίσημα(τύπου NBA League Pass) δεν παίζει?
Αυτό που λες τι διαφορά έχει με το SKY GO(που πληρώνεις χωρίς να έχει συνδρομή SKY)?

Δεν παίζει επίσημα αλλα αυτο δεν πρεπει να σε απασχολη, το sky go ειναι ακριβώς το ίδιο απλα αν είσαι συνδρομητής κανονικός τότε το έχεις ΔΩΡΕΝ για δυο συσκευές

Δεν παίζει επίσημα αλλα αυτο δεν πρεπει να σε απασχολη, το sky go ειναι ακριβώς το ίδιο απλα αν είσαι συνδρομητής κανονικός τότε το έχεις ΔΩΡΕΝ για δυο συσκευές

Υπάρχει κάποιος νόμος που το απαγορεύει αυτό(το να πουλάς σε άλλη χώρα)?
Γιατί οι Αμερικάνοι μια χαρά πουλάνε παγκοσμίως το NBA με live HD stream με 75 ευρώ/χρόνο(το βρίσκεις και με πολύ λιγότερα με εκπτωτικούς κωδικούς).
Εκτός αν οι Άγγλοι κοιμούνται ακόμα σε αυτό το θέμα.

Πάντως 42 ευρώ για Sky Sports+Entertainment ή 50 ευρώ για το Full είναι way too much για Ελλάδα.

Τα 32 στην Nova για το Sports Pack(μαζί με το Double-play-economy που είναι άλλα 22) είναι λίγα μπροστά σε αυτά, ειδικά αν θες PL,CH.L και Euroleague.

Aν μπορέσουν να κάνουν ένα αντίστοιχο worldwide πακέτο στη μισή τιμή, θα τραβήξει πολύ κόσμο.