dimitris777
AVClub Enthusiast
....Θα κανω μια ερωτηση στο skyhelp να δω τι θα πουνε.
Καλημέρα Νίκο..
Όντως έτσι είναι με το on demand..
Προσωπικά μιλώντας, με δυσκολεύουνε και μ' αναγκάζουν να ανοίγω πιο δυνατά τον ήχο για να πιάνω τι λένε γμτ...
....Θα κανω μια ερωτηση στο skyhelp να δω τι θα πουνε.
Καλημέρα Νίκο..
Όντως έτσι είναι με το on demand..
Προσωπικά μιλώντας, με δυσκολεύουνε και μ' αναγκάζουν να ανοίγω πιο δυνατά τον ήχο για να πιάνω τι λένε γμτ...
Ωραίος! Μεγειά και αναμένουμε εντυπώσεις...
(
Δημητρη το βραδυ που δεν μ αρεσει να βαζω την τηλεοραση δυνατα εχω ενα ζευγαρι ασυρματα ακουστικα τα οποια επιστρατευω και πιστεψε με βοηθουν τα μεγιστα ειδικα σε υλικο χωρις υποτιτλους. Δοκιμασε το και θα εκπλαγεις ευχαριστα.
Οχι οτι δεν κανει φυσικα οποιοδηποτε ενσυρματο σετ ακουστικων απλα γλυτωνεις τα καλωδια!
Αν πατήσεις το back up όταν βλέπεις ένα κανάλι γυρίζει στη τελευταία επιλογή και με λεφτ παει στην προηγούμενηΘα ήταν τέλειο: αν σε πήγαινε στην τελευταία σου επιλογή στο remote και όχι πάλι απ την αρχή τα κανάλια.![]()
Αν πατήσεις το back up όταν βλέπεις ένα κανάλι γυρίζει στη τελευταία επιλογή και με λεφτ παει στην προηγούμενη
έκανα ένα manual update Και τώρα έχω κολλήσει στο πουθενά!
EDIT: όλα οκ απλά έπρεπε να ανάψω το δέκτη μετά το reboot!!!!!!!
Λογικο διοτι το νεο update δεν ειναι ακομα στο download stream.Αχά ! έχω την έκδοση R008.063.49.08P
και πριν την αναβάθμιση που έκανα πάλι αυτή είχα!!
να σας ρωτήσω μήπως σας ζεσταίνεται υπερβολικά πίσω αριστερά;; (απο τη μεριά των κουμπιών play κλπ) και της σειριακής)
Λογικο διοτι το νεο update δεν ειναι ακομα στο download stream.
Να υποθεσω οτι εχεις amstrad καθοτι ειναι τα πρωτα που αναβαθμιζονται παντα
Δεν εχει καποια διαφορετικη θερμοκρασια το κουτι οσο το πιανω τουλαχιστο απο επανω αριστερα εως κατω δεξια.
Παρακαλω,ίσως να έχει πρόβλημα το κουτί μου, θα δείξει...
ναι έχω AMSTRAD DRX890 500GB
ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.