Τα πάντα για το SKY HD

....Θα κανω μια ερωτηση στο skyhelp να δω τι θα πουνε.

Καλημέρα Νίκο..
Όντως έτσι είναι με το on demand..
Προσωπικά μιλώντας, με δυσκολεύουνε και μ' αναγκάζουν να ανοίγω πιο δυνατά τον ήχο για να πιάνω τι λένε γμτ...

Chating με ενα εκπροσωπο να τι ψαρεψα!
1.Subtitles are available on many channels and programmes, but not all. Whether a channel or programme carries Subtitles or not is dependent on the broadcaster.
2.Unfortunately, the technology used to provide subtitles for TV broadcasts is different for On Demand downloadable content. It is not possible to transfer these over to On Demand, as different versions of subtitles have to be made.
3.Our subtitles are played via a file directly from transmission and are not embedded onto the actual programme.
4.We are investigating options at the moment to increase the availability of subtitles for On Demand, but we cannot confirm when this will be available.
Τουλαχιστον ξερουμε οτι προσπαθουνε οι ανθρωποι!

Καλημέρα Νίκο..
Όντως έτσι είναι με το on demand..
Προσωπικά μιλώντας, με δυσκολεύουνε και μ' αναγκάζουν να ανοίγω πιο δυνατά τον ήχο για να πιάνω τι λένε γμτ...

Δημητρη το βραδυ που δεν μ αρεσει να βαζω την τηλεοραση δυνατα εχω ενα ζευγαρι ασυρματα ακουστικα τα οποια επιστρατευω και πιστεψε με βοηθουν τα μεγιστα ειδικα σε υλικο χωρις υποτιτλους. Δοκιμασε το και θα εκπλαγεις ευχαριστα.
Οχι οτι δεν κανει φυσικα οποιοδηποτε ενσυρματο σετ ακουστικων απλα γλυτωνεις τα καλωδια!

Ωραίος! Μεγειά και αναμένουμε εντυπώσεις...
(

Ευχαριστώ :)

Δημητρη το βραδυ που δεν μ αρεσει να βαζω την τηλεοραση δυνατα εχω ενα ζευγαρι ασυρματα ακουστικα τα οποια επιστρατευω και πιστεψε με βοηθουν τα μεγιστα ειδικα σε υλικο χωρις υποτιτλους. Δοκιμασε το και θα εκπλαγεις ευχαριστα.
Οχι οτι δεν κανει φυσικα οποιοδηποτε ενσυρματο σετ ακουστικων απλα γλυτωνεις τα καλωδια!

Συμφωνώ και εγώ σε αυτό.
Δεν το έχω κάνει για την ΤV, αλλά στο sky go μέσω PC όταν έβαλα ακουστικά, σταμάτησαν να μου ξεφεύγουν πράγματα χωρίς τους υπότιτλους.

Θα ήταν τέλειο: αν σε πήγαινε στην τελευταία σου επιλογή στο remote και όχι πάλι απ την αρχή τα κανάλια.:(
Αν πατήσεις το back up όταν βλέπεις ένα κανάλι γυρίζει στη τελευταία επιλογή και με λεφτ παει στην προηγούμενη

έκανα ένα manual update Και τώρα έχω κολλήσει στο πουθενά!

EDIT: όλα οκ απλά έπρεπε να ανάψω το δέκτη μετά το reboot!!!!!!!

Last edited:
έκανα ένα manual update Και τώρα έχω κολλήσει στο πουθενά!

EDIT: όλα οκ απλά έπρεπε να ανάψω το δέκτη μετά το reboot!!!!!!!

Οταν λες κολησες στο πουθενα?
Γιατι να κανεις manual update (εννοεις μαλλον το forced update) προτου βεβαιωθεις οτι το νεο firmware ειναι στο download stream?
Πολλα απο τα προβληματα που εμφανιζουν τα κουτια ξεκινουν απο αυτην ακριβως την αφετηρια.
Ελπιζω τωρα που μιλαμε να εισαι οκ.

ζήλεψα από το δικό σας update αν και δεν ήμουνα σίγουρος ότι έχετε και σεις amstrad!

ναι όλα εντάξει τώρα ευχαριστώ, έχω συντονιστεί στα Absolute80s & 90s και το φχαριστιέμαι!

New update fix on the way. Some report that the new fix has been sent to boxes.
The new fix is labeled as R009.066.7​7.08P and fixes the following bugs

Fix for issue causing some recordings to not have the padding applied to the start or end of the recording.
Fix for the issue which causes the time to be 1hr out on a stacks synopsis within the “New Series” tab.

While waiting for the new update and if you exoerience missing ends to some recordings please do the following,

Delete your series links, then delete your scheduled recordings then re-add your series links.

Those of you which have had the new R009.066.77.03P DO NOT proceed to a forced update to get the R009.066.77.08P fix.
Your box may roll back to R08.... version.
sky recommends to wait for it to get it updated automatically as the system itself knows when the box needs to be updated.

Αχά ! έχω την έκδοση R008.063.49.08P

και πριν την αναβάθμιση που έκανα πάλι αυτή είχα!!

να σας ρωτήσω μήπως σας ζεσταίνεται υπερβολικά πίσω αριστερά;; (απο τη μεριά των κουμπιών play κλπ) και της σειριακής)

Αχά ! έχω την έκδοση R008.063.49.08P

και πριν την αναβάθμιση που έκανα πάλι αυτή είχα!!

να σας ρωτήσω μήπως σας ζεσταίνεται υπερβολικά πίσω αριστερά;; (απο τη μεριά των κουμπιών play κλπ) και της σειριακής)
Λογικο διοτι το νεο update δεν ειναι ακομα στο download stream.
Να υποθεσω οτι εχεις amstrad καθοτι ειναι τα πρωτα που αναβαθμιζονται παντα
Δεν εχει καποια διαφορετικη θερμοκρασια το κουτι οσο το πιανω τουλαχιστο απο επανω αριστερα εως κατω δεξια.

Λογικο διοτι το νεο update δεν ειναι ακομα στο download stream.
Να υποθεσω οτι εχεις amstrad καθοτι ειναι τα πρωτα που αναβαθμιζονται παντα
Δεν εχει καποια διαφορετικη θερμοκρασια το κουτι οσο το πιανω τουλαχιστο απο επανω αριστερα εως κατω δεξια.

ίσως να έχει πρόβλημα το κουτί μου, θα δείξει...

ναι έχω AMSTRAD DRX890 500GB

ευχαριστώ.

ίσως να έχει πρόβλημα το κουτί μου, θα δείξει...

ναι έχω AMSTRAD DRX890 500GB

ευχαριστώ.
Παρακαλω,
Γενικα τα κουτια του sky δεν φημιζονται και για την καλη απαγωγη θερμοτητας. Δεν εχει σημασια αν εχεις κατι απο πανω αλλα θελουν αρκετο χωρο αριστερα και δεξια τους.

Δεν υπάρχει πρόβλημα θερμότητας. Μήπως τον έχεις σε κλειστό χώρο τον δέκτη ?

Πήρα να ακυρώσω τα sports για το καλοκαίρι και μου πρότειναν -50% (το κομμάτι που αναλογεί στα sports) για τους επόμενους 6 μήνες.