Τα πάντα για το SKY HD

IMG_20120102_235841.jpg
έστω και για μερικά δευτερόλεπτα!!
αμέσως μόλις περάσει σύννεφο κόβεται!

Εξακολουθω να εχω μηδενικο σημα στο συγκεκριμενο. Το οτι το εχουν στη δεσμη 2F με εχει τρελανει τελειως!
Περαν πασας λογικης

Με σημερινη στοχευση πιανουν οχι ολες λιγο καλυτερα στην Αθηνα. Χρειαζεται υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν οι αλλαγές για να δούμε τι θα γίνει... Πιστεύω οτι στο τέλος δεν θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα..

Νίκο εγω στο Βόλο με Gib 150 πιάνω σημερα (αέρας βροχή) την 12090 πολυ οριακά στα 3.5 dB. Τις υπόλοιπες που αναφέρεις καθόλου.

Νίκο εγω στο Βόλο με Gib 150 πιάνω σημερα (αέρας βροχή) την 12090 πολυ οριακά στα 3.5 dB. Τις υπόλοιπες που αναφέρεις καθόλου.

Σ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Ελπιζω να σταματησει εδω το κακο γιατι απο οτι εχω καταλαβει σχετικα με τις ελπιδες που εχουμε για τον 2G δεν προκειται να δουμε χαιρι αφου θα συνοδευσει τους νεους συγχρονους δορυφορους Ε & F και δεν θα μεταφερθουν συχνοτητες απο τους τελευταιους οπως ελπιζουμε. Τουλαχιστον ετσι λεει επισημα η SES ASTRA

Φίλοι, οι επίμαχες συχνότητες έχουν μεταφερθεί στον 2E και όχι στον astra 2F. Επίσης στην ενημέρωση για τις δορυφορικές συχνότητες το flysat.com είναι πάντα πιο άμεσο (καμία σχέση με το kingofsat).

Last edited:
το flysat μου βγάζει το sky news HD το οποίο λαμβάνω στην 12460 H μαζί με το Sky 3D που δε λαμβάνω και έχει να ενημερωθεί από 12.06.2014

αυτή τη στιγμή (και μόνο) έχω οριακή λήψη με κάποια σπασίματα που και που στα Movies.

πίστευα ότι δε θα ξαναδώ ποτέ εικόνα από αυτά!

να δούμε:
α) πότε θα σταθεροποιηθούν
β) ποιο θα είναι το όριο σε διάσταση πιάτου

πιστεύω ότι σε κάποιες περιοχές με 1,20 - 1,50 θα πρέπει να λαμβάνονται κανονικά

ή κάποιος που έχει 1,80 να μας πει...πιστεύω ότι αν είχα 1,80 δε θα τα έχανα καθόλου!

Έχω σταθερό giberdini 1.40 και έχω συνεχώς μηδενική ακόμα και το signal strength, προφανώς παίζει σόλο και η περιοχη

και να υποθέσω ότι δεν λαμβάνεις και τα sky 1, sky news, sky atlantic που είναι σε SD και ίσως ελαφρώς πιο εύκολα...

αυτή τη στιγμή βλέπω sky 2 μέσα στα σπασίματα
34g3iwz.jpg

προφανώς παίζει ρόλο και η περιοχη
Ασφαλώς. Στην Άρτα έχω πλήρη λήψη σε κάτοπτρο 125 cm (το ίδιο με σένα, δεν είναι 140 cm αλλά 125*134) με κέντρο 23.5°E. Δεν έχω συνδρομή στο πακέτο, απλώς βλέπω το σήμα στις συχνότητες.

και να υποθέσω ότι δεν λαμβάνεις και τα sky 1, sky news, sky atlantic που είναι σε SD και ίσως ελαφρώς πιο εύκολα...

αυτή τη στιγμή βλέπω sky 2 μέσα στα σπασίματα
34g3iwz.jpg

Οχι τιποτα no signal

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ασφαλώς. Στην Άρτα έχω πλήρη λήψη σε κάτοπτρο 125 cm (το ίδιο με σένα, δεν είναι 140 cm αλλά 125*134) με κέντρο 23.5°E. Δεν έχω συνδρομή στο πακέτο, απλώς βλέπω το σήμα στις συχνότητες.

ναι τα περιεργα των περιοχων. Παλαιοτερα ξεραμε οσο πιο βοριεα τοσο καλυτερα, μετα τον 2Ε οσα ξεραμε πηγαν περιπατο με τους θυλακες των footprints! To θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε και τι θα λεει το 1,80 αμφιβαλω αν εχει ληψη κι αυτο

Λιγουρευομαι ενα πιατο γερμανικο 1,85 το οποιο τσεκαρα και βγαζει τις συχνοτητες σχετικα καλα που σημαινει οτι εχει μετακινηθει η δεσμη δυτικοτερα.
Το τωρινο μου πιατο προφανως δεν το χρειαζομαι Giberdini αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι το ΟΡ120 η το 150. Θα ανεβω θα το μετρησω και θα επανελθω. Αν κανεις Χριστιανος το θελει για να βγαλω λιγο απο τα σπασμενα για την αγορα του 1,85 θα χαρω να τον ακουσω!

Νικο δεν νομιζω να ειναι 150. Το gibertini 150 εχει 1db διαφορά από τα 180 (πχ Mabo). Αν μαλιστα του βαλεις LNB φλαντζας με feedhorn τοτε κερδίζεις περίπου 1.5db και το συνολικό σου gain φτανει περιπου τα 45,7dB που ειναι καλυτερο από του 180. Για τσεκαρε το