Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Κοντά στα 90 ευρώπουλα... Δεν πρέπει να έχω αισθανθεί μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς στη ζωή μου... Ακόμα έχω νεύρα από το πρωί... Anyway, είμαι για πάνω από ένα μήνα με το ρημάδι το μήνυμα μέσα στη μέση της οθόνης και δεν την πάλεψα άλλο...

Και καλά το κόστος της κάρτας και κάτι άλλες παπαριές που μου κλαιγόταν ο τύπος για μεταφορικά... Απλά σήμερα με το που ξύπνησα είδα στην πιστωτική μου μία χρέωση 1560!!! Πήρα την τράπεζα και μου είπε ότι είναι από το ίδιο κατάστημα. Ελπίζω να έχει γίνει λάθος γιατί αλλιώς θα έχουμε τρεχάματα...

Και καλά το κόστος της κάρτας και κάτι άλλες παπαριές που μου κλαιγόταν ο τύπος για μεταφορικά... Απλά σήμερα με το που ξύπνησα είδα στην πιστωτική μου μία χρέωση 1560!!! Πήρα την τράπεζα και μου είπε ότι είναι από το ίδιο κατάστημα. Ελπίζω να έχει γίνει λάθος γιατί αλλιώς θα έχουμε τρεχάματα...

Τετοιο ποσο φοβαμαι οτι αγορασε προπληρωμενο χρονο 1 ετους. Δεν εκανε κανονικο λογαριασμο και χρεωση ανα μηνα! Και παλι πολλα μου φαινονται.
Για ξεκαθαρισε το τοπιο. Φανταζομαι οτι εγινε απο ελληνικο καταστημα.
Περιμενουμε νεα σου
Νικος
ΥΓ. Ευχομαι να πανε ολα καλα

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανε αυτό αν το έκανε γι αυτό το λόγο γιατί η παλαιά συνδρομή που είχα χρεωνόταν με το μήνα. Και συνδρομή όλου του χρόνου να αγόρασε και πάλι:
α) θα έπρεπε να μου το πει από την αρχή (το ποσό δεν είναι 40- 50 να πεις "δεν πάει κι αυτό να τελειώνουμε)
β) δε βγαίνει και τόσο, γιατί το μηνιαίο κόστος έφτανε τα 60- 70. Είναι too much...

Κάνω από σήμερα με fax αίτημα αμφισβήτησης στην κάρτα. Το ποσό έχει δεσμευτεί, αλλά δεν έχει χρεωθεί ακόμα. Απλά θέλω να δει και η τράπεζα ότι μόλις το εντόπισα, το αμφισβήτησα...

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον;

Η μ@μ@κία έγινε από τον έξω συνεργάτη του εδώ. Χρέωσε στην πιστωτική μου, πράγματα άλλου πελάτη... Nice :P

Μου είπαν ότι θα τα αφαιρέσουν εντός των επόμενων ημερών.

Πάλι καλά...

Η μ@μ@κία έγινε από τον έξω συνεργάτη του εδώ. Χρέωσε στην πιστωτική μου, πράγματα άλλου πελάτη... Nice :P

Μου είπαν ότι θα τα αφαιρέσουν εντός των επόμενων ημερών.

Πάλι καλά...

Ωραια τελος καλο ολα καλα,
Καλες θεασεις,
Νικος

Το πήρατε το e4 HD? Οραίο πράμα ρε παιδάκι μου. Είναι και free όπως τα itv chanel 4 για αυτούς που δεν έχουν sky?

Αμε,
Αν και απο οτι ειδα μεγαλο μερος του προγραμματος ειναι upscaled και οχι native HD καλοδεχουμενο.
Επισης εσκασε μυτη και το MGMHD.
Εχουμε και το ChristmasHD μεσα σε λιγοτερο απο 20 μερες προστεθηκαν 3 καναλια HD ανεβαζοντας τον αριθμο σε πανω απο 36.
Well done SKY
Nick

Το christmas hd δεν είναι καινούργιο κανάλι. Είναι μετονομασία κάποιου υπάρχοντος λόγω των εορτών. Το mgm το είδα σήμερα, δε το είχα παρατηρήσει. Το e4 δουλευεί ακριβώς όπως το channel 4 HD, upscale πολύ καλής ποιότητας φυσικά όπως και το μητρικό κανάλι. Σύντομα έρχεται sky2HD και sky sports 4 HD (ex-skysports extra)

Το christmas hd δεν είναι καινούργιο κανάλι. Είναι μετονομασία κάποιου υπάρχοντος λόγω των εορτών. Το mgm το είδα σήμερα, δε το είχα παρατηρήσει. Το e4 δουλευεί ακριβώς όπως το channel 4 HD, upscale πολύ καλής ποιότητας φυσικά όπως και το μητρικό κανάλι. Σύντομα έρχεται sky2HD και sky sports 4 HD (ex-skysports extra)

Δεν ειχα παρατηρησει οτι το ChristmasHD ηταν μετονομασια αλλου καναλιου. Εγω περισσοτερο βλεπω ταινιες και documentaries.
Οσο για το κουφο της υποθεσης εχω την Ιρλανδεζικη καρτα και δεν βλεπω CH4HD. Απο την αλλη το Ε4HD ειναι παλι κομματι του Ε4 που ομως φαινεται μια χαρα στο planner. Τι παιζει δεν μπορω να καταλαβω, Οχι οτι μου λειπει εχω παραπανω HD απο αυτα που βλεπω απλα το κουβεντιαζουμε.
Οσο για το Sky2HD & skysports extraHD καλως να ορισουν, ομως θα με ενδιαφερε περισσοτερο η HD εκδοση του animal planet που ενω εκπεμπει σε Σκανδιναυικο δορυφορο και μαλιστα απο Αγγλια δεν εχει ενσωματωθει ακομα στο προγραμμα του Sky.
Νικος

Αμε,
Αν και απο οτι ειδα μεγαλο μερος του προγραμματος ειναι upscaled και οχι native HD καλοδεχουμενο.
Επισης εσκασε μυτη και το MGMHD.
Εχουμε και το ChristmasHD μεσα σε λιγοτερο απο 20 μερες προστεθηκαν 3 καναλια HD ανεβαζοντας τον αριθμο σε πανω απο 36.
Well done SKY
Nick

Εγώ γιατί τα βγάζω 33; 32 αν υπολογίσεις σαν 1 το Crime/Bio που μοιράζονται τις ώρες. Δεν υπολογίζω τα FTA Luxe HD, ITV HD και BBC HD (το τελευταίο και να ήθελα ... δεν), τα PPV box office και τα Anytime

Σαφως και τα υπολογιζω ολα,
Εκτος φυσικα απο τα Anytime HD που ειναι απλα εκδοσεις των ηδη υπαρχοντων.
Υπολογιζω και τα FTA Luxe HD, ITV HD και BBC HD ασχετα επισης αν το τελευταιο για μας ειναι απιαστο ονειρο.
Οπως επισης και τα PPV HD που ασχετα αν εμεις δεν θελουμε να τα πληρωνουμε extra εκπεμπουν κυριως ταινιες πρωτης προβολης σε HD.
Ακομα ομως κι αν δεν τα υπολογιζαμε ποια πλατφορμα της ευρυτερης γειτονιας μας εχει πανω απο 30 καναλια υψηλης ευκρινειας?
Νικος

Σαφως και τα υπολογιζω ολα,
Εκτος φυσικα απο τα Anytime HD που ειναι απλα εκδοσεις των ηδη υπαρχοντων.
Υπολογιζω και τα FTA Luxe HD, ITV HD και BBC HD ασχετα επισης αν το τελευταιο για μας ειναι απιαστο ονειρο.
Οπως επισης και τα PPV HD που ασχετα αν εμεις δεν θελουμε να τα πληρωνουμε extra εκπεμπουν κυριως ταινιες πρωτης προβολης σε HD.
Ακομα ομως κι αν δεν τα υπολογιζαμε ποια πλατφορμα της ευρυτερης γειτονιας μας εχει πανω απο 30 καναλια υψηλης ευκρινειας?
Νικος

Δεν ανέφερα τα 33 για να πω πως είναι λίγα!!! Κάθε άλλο! Απλώς έλεγα μήπως έχω χάσει κάποιο. Οπότε 33 (το 1 μισό/μισό) + 3 FTA + 2 PPV = 38!!!

Δεν ανέφερα τα 33 για να πω πως είναι λίγα!!! Κάθε άλλο! Απλώς έλεγα μήπως έχω χάσει κάποιο. Οπότε 33 (το 1 μισό/μισό) + 3 FTA + 2 PPV = 38!!!

Σωστο, Αυτο ακριβως λενε και οι Αγγλοι στη διαφημιση τους,
Τωρα πανω απο 36 καναλια....
Νικος

Παίδες να ρωτήσω και κάτι τεχνικό; Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί... Άλλαξα σήμερα ενισχυτή και πήρα έναν με HDMI υποδοχές, οπότε έχω πετάξει τα κέρατά μου πάνω του. Το Sky HD απ' ότι βλέπω, μέσω HDMI βλέπει μόνο στερεοφωνικό ήχο και όχι Dolby Digital. Απ' όσο έψαξα σε διάφορα ξένα forum, στην αρχή ο Sky είχε πει ότι το 5.1 προσφέρεται μόνο μέσω οπτικής. Παίζει τέτοιο πράγμα ακόμη; Ας βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει για να μην τρελαθώ...

Παίδες να ρωτήσω και κάτι τεχνικό; Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί... Άλλαξα σήμερα ενισχυτή και πήρα έναν με HDMI υποδοχές, οπότε έχω πετάξει τα κέρατά μου πάνω του. Το Sky HD απ' ότι βλέπω, μέσω HDMI βλέπει μόνο στερεοφωνικό ήχο και όχι Dolby Digital. Απ' όσο έψαξα σε διάφορα ξένα forum, στην αρχή ο Sky είχε πει ότι το 5.1 προσφέρεται μόνο μέσω οπτικής. Παίζει τέτοιο πράγμα ακόμη; Ας βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει για να μην τρελαθώ...

Ναι δεν εχει αλλαξει κατι. Ηχος DD μονο μεσω οπτικης ινας αλλιως περιοριζεσαι στο στερεοφωνικο σημα που περναει μεσω HDMI.
Νικος

Αν είναι δυνατόν!!! Φαντάζομαι ότι αυτό δε λύνεται με μία απλή αναβάθμιση σε επίπεδο firmware, είναι ζήτημα μηχανήματος δηλαδή...

Αν είναι δυνατόν!!! Φαντάζομαι ότι αυτό δε λύνεται με μία απλή αναβάθμιση σε επίπεδο firmware, είναι ζήτημα μηχανήματος δηλαδή...

Οχι δεν ειναι θεμα μηχανηματος ειναι θεμα καθαρα λογισμικουΤο θεμα ειναι αν ποτε ο σκy θα ενεργοποιησει την υπηρεσια οπως και αλλες αλλωστε οπως την θυρα usb η ακομα και την θυρα SATA.
Νικος

Καλησπέρα και χρόνια καλά και skydigtalika. Έχω μια ερώτηση και μια μάλλον καλή πληροφορία να δώσω στο πρώτο μήνυμα μου. Εδώ και περίπου 1,5 μήνα έχω sky digital και έχω κατα ενθουσιαστεί. Είχα κόψει την ΤV εντελώς και τώρα δεν μπορώ να ξεκολλήσω! anyway. Η πληροφορία πρώτα.

Στην αρχή που δεν πολυ ήξερα (όχι οτι τώρα ξέρω παρα πολλά) νόμιζα ότι είναι υποχρεωτικό να έχω συνδεδεμένο τον δέκτη σε τηλ γραμμή.
Ψάχνοντας λοιπόν πως μπορεί να καλει ο δέκτης το κέντρο του Sky αγόρασα μια συσκευή ( http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14485 ) για να κάνει κλήσεις ο δέκτης μέσω Skype. Η κλήση πραγματοποιείτε μεν αλλά δεν καταφέρνει να συνδεθεί με το κέντρο του sky ( η γραμμή πέφτει). Το θέμα όμως είναι ότι ο δέκτης αναγνωρίζει ότι είναι συνδεδεμένος με τηλ. γραμμή. Δεν ξέρω πως και γιατί πάντως εγώ εχθές είδα το hangover απο το sky box office παρά το ότι με ενημέρωσε ότι κοστίζει 3.91 λίρες. Προχθές είδα τον Harry Potter στο box office! μέσω του mysky δεν είδα να με έχουν χρεώσει για κάτι, εδώ και κάποιες μέρες που έχω χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες. Τη συσκευή την αγόρασα απο το ebay http://cgi.ebay.co.uk/USB-Internet-...K_Computing_Networking_SM?hash=item53dee7654b με τα μεταφορικά μου πήγε γύρω στις 14 λίρες!

Η ερώτηση τώρα. Είμαι Αθήνα, πρέπει να αλλάξω κάτοπτρο γιατί τώρα δουλεύω με wave frontier. Η ερώτηση μου είναι αν θα δω κάποια διαφορά αν αντι να βάλω 1,8 βάλω 2,4 κάτοπτρο ή αν επιλέξω το μεγάλο gibertini δω κάποια διαφορά σε σχεση με το 2,4. Μη παω να βάλω το 2,4 χωρις πραγματικό λόγω.

Last edited: