Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Αγόρασε κανείς σας τους καινούργιους αποκωδικοποιητές του sky? Θα είμαι Αγγλία σε κανά μήνα και σκέφτομαι να χτυπήσω έναν (αν και ακόμα δαγκώνουν οι τιμές)

Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Παιδιά εάν κάποιος μπορεί να πάρει κατευθείαν από Αγγλία τον δέκτη και την συνδρομή, αξίζει σε σχέση με τους μεταπωλητές? Η να πάρω εδώ έναν μεταχειρισμένο δέκτη και να αγοράσω μόνο κάρτα?

Αν μπορείς να τα πάρεις από Αγγλία μόνος σου θα γλιτώσεις τη προμήθεια των μεσαζώντων. Ενοείται πως αξίζει αν έχεις τέτοια πρόσβαση. Επίσης ξέρεις φαντάζομαι πως παίζουν μόνο οι δέκτες του sky και όχι οποιοσδήποτε δέκτης. Επίσης η κάρτα πρέπει να παντρευτεί με τον δέκτη για αυτο αν τα πάρεις από Αγγλία φρόντισε να ενεργοποιήσεις τη κάρτα σου όσο είσαι εκεί και παράλληλα γίνεται και το πάντρεμα και αυτό γιατί για να γίνει η ενεργοποίηση-πάντρεμα χρειάζεται τηλεφωνική γραμμή εντός του ηνωμένου βασιλείου.

Με μεσάζοντες δε ξέρω πως ενεργοποιούν/παντρεύουν κάρτες.

Ερώτηση: οι λευκές κάρτες δουλεύουν πλέον κανονικά στις υποδοχές των Dreambox 800/8000 όπως δούλευαν παλιότερα οι μπλε κάρτες;

2 θεματάκια.

1. Την άλλη Τετάρτη Panathinaikos - Roma στο ESPN HD!!!! Μου φαίνεται ότι δεν θα πάω γήπεδο θα μείνω σπιτι να το δω απο espn.

2. Έχω χάσει sky Arts 1 HD, Sky Drama HD και αρκετά άλλα. Φταίει η κεραία μου (όντως πρέπει να αλλάξω το wave frontier) και η κακές καιρικές συνθήκες ή έχουν γίνει τίποτα αλλαγές στα feeds; π.χ. απο τα κανονικά έχω χάσει το sky sports 4 και το sky sportsnews.

Δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Εγώ συνεχίζω να τα έχω αυτά που περιγράφεις απροβλημάτιστα.

2 θεματάκια.

1. Την άλλη Τετάρτη Panathinaikos - Roma στο ESPN HD!!!! Μου φαίνεται ότι δεν θα πάω γήπεδο θα μείνω σπιτι να το δω απο espn.
Εμένα το espn hd με έχει ξενερώσει. Αν εξεραίσεις το NBA που έχει πολύ ωραία εικόνα όλα τα άλλα δε μου αρέσει καθόλου η ποιότητα τους για αυτό και το έχω κόψει.

Last edited:

Καλησπέρα,

μια ερώτηση παιδιά, ξέρετε αν ο Sky HD box (Pace για την ακρίβεια), συνεργάζεται με DiSEqc?

..δυο πιάτα (13,19Ε και 28,2Ε) στην ταράτσα, ένα καλώδιο να κατεβαίνει στο σαλόνι! Το έχει δοκιμάσει κανείς με sky box?

Πολυ καλη σκεψη.
Διαβασα τις προδιαγραφες του Thomson που εχω εγω αλλα δεν βρηκα τιποτα.
Νικος

Ξέρει κάποιος από σας αν υπάρχει θέμα με τις λευκές κάρτες sky uk σε dm800/8000;;;;

Παίζουν κανονικά; Υπάρχει κανένα θέμα με τα βόλτ; Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στη ρύθμιση;

Παιδια το εχω δυο βδομαδες και δεν μπορω να κανω εγραφες, λεει επικοινωνηστε με το σκαι.Οπως επεισης δεν εχει φορτωσει τιποτα στο anytime.Πεστε μου αν ξερετε κατι γι'αυτα.
Regards dbfan

Παιδια το εχω δυο βδομαδες και δεν μπορω να κανω εγραφες, λεει επικοινωνηστε με το σκαι.Οπως επεισης δεν εχει φορτωσει τιποτα στο anytime.Πεστε μου αν ξερετε κατι γι'αυτα.
Regards dbfan

ξέρεις να κάνεις upgrade το λογισμικό; αν οχι πες μας να σε βοηθήσουμε. Είναι μια τελευταία προσπάθεια πριν απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό. Επίσης κάνε ένα check στο mysky για να δεις μηπως κατα λάθος έχει απενεργοποιηθεί η υπηρεσία το Sky+.

Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να επισκευάσουμε δέκτη sky+HD στην Ελλάδα; Ξέρει κανείς να βοηθήσει σε περίπτωση που χρειαστούμε hardware βοήθεια;

Τι ειναι η υπηρεσια sky+?
Ok μπορω να κανω upgrade στο λογισμικο.
Στο thread αυτο καπου πιο πριν γραψει καποιος (δεν θυμαμαι ονομα) οτι υπαρχουν τεχνικοι που μπορουν να επισκευασουν δεκτη sky.
Ευχαριστω για την απαντηση νασαι καλα.
Regards dbfan

Παιδιά μία ερώτηση. Άνοιξα πριν από λίγο το μηχάνημα και πήγα να δω τον αγώνα της Έβερτον στο ESPN HD. Είμαι συνδρομητής και στο εν λόγω κανάλι, ωστόσο μου εμφανίζει το εξής: This Program Is Not Available. Έχω δει το κανάλι, το είχα ανοιχτό δηλαδή τόσο καιρό. Το εμφανίζει αυτό σε κάποιον άλλο; Τι μπορεί να συμβαίνει;

Παιδιά μία ερώτηση. Άνοιξα πριν από λίγο το μηχάνημα και πήγα να δω τον αγώνα της Έβερτον στο ESPN HD. Είμαι συνδρομητής και στο εν λόγω κανάλι, ωστόσο μου εμφανίζει το εξής: This Program Is Not Available. Έχω δει το κανάλι, το είχα ανοιχτό δηλαδή τόσο καιρό. Το εμφανίζει αυτό σε κάποιον άλλο; Τι μπορεί να συμβαίνει;

Αν δεν σου έφτιαξε κάνε ένα reset το μηχάνημα. Εγώ το βλέπω κανονικά

Έκανα reset αργότερα, μετά έδειχνε κανονικά το NBA All Star Game... Τι να πω... Ελπίζω να μη μου εμφανιστεί ξανά η αηδία αυτή... Έχει και τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη :)

2 θεματάκια.

2. Έχω χάσει sky Arts 1 HD, Sky Drama HD και αρκετά άλλα. Φταίει η κεραία μου (όντως πρέπει να αλλάξω το wave frontier) και η κακές καιρικές συνθήκες ή έχουν γίνει τίποτα αλλαγές στα feeds; π.χ. απο τα κανονικά έχω χάσει το sky sports 4 και το sky sportsnews.

Τελικά παλι καλά που πήγα στο γήπεδο γιατί στο ESPN HD ήταν μάπα ο αγώνας. Απο ότι είδα ναι μεν το έδειξε σε HD αλλά "ποιο HD Ελληνικό κανάλι άραγε" έδινε εικόνα στο ESPN οεεεο;;;; Μάλλον κανένα! Οπότε έδειξε Πανάθα σε κανάλι HD χωρίς να είναι HD!!!

Σου ξαναλέω είναι και το ίδιο το espn που έχει μάπα HD. Σε συνδιασμό με τη μοναδική εικόνα που στέλνει ο Αντ1, καταλαβαίνεις τι γίνεται.

Δύο ερώτησεις κι από μένα. Έχω φίλο που μένει Αγγλία και μπορεί να μου στείλει το όλο πακέτο.
1. Πώς γίνεται η χρέωση στην δική μου πιστωτική που είναι ελληνική (eurobank)? Πρέπει να του στείλω την κάρτα μου?
2. Η χρέωση για τον πρώτο χρόνο θα γίνεται κάθε μήνα η μια κι έξω?