Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Δύο ερώτησεις κι από μένα. Έχω φίλο που μένει Αγγλία και μπορεί να μου στείλει το όλο πακέτο.
1. Πώς γίνεται η χρέωση στην δική μου πιστωτική που είναι ελληνική (eurobank)? Πρέπει να του στείλω την κάρτα μου?
2. Η χρέωση για τον πρώτο χρόνο θα γίνεται κάθε μήνα η μια κι έξω?

1. Δηλώνεις την κάρτα σου κανονικά. Δεν υπάρχει κάνένα πρόβλημα που είναι Eurobank.
2. Η χρέωση είναι σε μινιαία βάσει

Πρέπει δλδ να του στείλω απλά τον αριθμό της κάρτας ή την βάζω εγώ μέσα από το site. Μπερδεύτικα τώρα...αν πάει ο φίλος με την δική μου κάρτα δεν θα του πούνε τπτ που θα είναι σε άλλο όνομα?

Πρέπει δλδ να του στείλω απλά τον αριθμό της κάρτας ή την βάζω εγώ μέσα από το site. Μπερδεύτικα τώρα...αν πάει ο φίλος με την δική μου κάρτα δεν θα του πούνε τπτ που θα είναι σε άλλο όνομα?

Την παραγγελία πρέπει να την κάνεις εσύ και να δηλώσεις την διεύθυνση του φίλου σου. Όταν είναι να έρθουν θα παραλάβει εκείνος κάρτα και δέκτη και θα σου τα στείλει ή πας μια βολτούλα και στην αγγλία πίνεις 2 guiness και μια John Smith για κανα δυο μερούλες και τα φέρνεις πίσω εσύ.

xaxaxaxaxxax. Προφανώς μέσω Internet εννοείς να κάνω την παραγγελία.
Sorry που σε ζαλίζω, αλλά μπήκα στο site και για να προχωρήσεις σε παραγγελία πρέπει να βάλεις και τηλεφωνικό αριθμό αγγλίας. Επειδή δεν ξέρω αν ο φίλος έχει σταθερό...ξέρεις τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Κι από εδώ thx pitsos για τις πληροφορίες σου.
Μια ακόμη ερώτηση. Μπορεί ο δέκτης του Sky να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση και άλλων δορυφόρων ή είναι κλειδωμένος με το sky?

Κι από εδώ thx pitsos για τις πληροφορίες σου.
Μια ακόμη ερώτηση. Μπορεί ο δέκτης του Sky να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση και άλλων δορυφόρων ή είναι κλειδωμένος με το sky?

Είναι κλειδωμένος. Όσα LNB και αν έχεις μόνο το σήμα του 28αρει Astra κατεβάζει στο δέκτη.

Για τους γαύρους κάτοχους του πακέτου το βράδυ 21.45 στο Sky Sports HD1 Μπορντώ-Ολυμπιακός !!!

Για τους γαύρους κάτοχους του πακέτου το βράδυ 21.45 στο Sky Sports HD1 Μπορντώ-Ολυμπιακός !!!

Τσοντούλα σε HD;;;;Πλάκα κάνω μην αρπάξουν οι φίλοι Ολυμπιακοί!!!

είχε πριν απο λίγο στο sky sports hd 1 συνέντευξη του derbyshire και γενικά πως είναι η ζωή του στην Ελλάδα. Να βλέπεις τον mat να κάνει βόλτα με το αυτοκίνητό του στο Λαιμό της Βουλιαγμένης σε hd πραγματικά με έκανε να νιώσω απίστευτα όμορφα. Είναι οι πρώτες ελληνικές εικόνες σε HD, εικόνες απο δρόμους που και εγώ έχω οδηγήσει με το δικό μου αυτοκίνητο να τις δείχνουν στην Αγγλία σε κάθε PUB που λιώνουν στις μπύρες. Τελικά η Ελλάδα φαίνεται πολύ πιο όμορφη σε HD!!!!

Τουλάχιστον οι ξένοι μας βλέπουν σε HD, εμείς με τα βόδια και την ακατανόμαστη θα μας δούμε το 3000.

Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Είδα και εγώ τη συνέντευξη και τον αγώνα μετά, λόγω hd και μόνο!
Όντως τα πλάνα στο λαιμό ήταν πολύ όμορφα...

Όλοι το ίδιο σκεφτόμασταν. Καθώς έβλεπα τη συνέντευξη με ρώτησε ο κοπέλα μου αν βρίσκονται στο loss angeles. Όταν της είπα πως είναι ο λαιμός έπαθε πλάκα. Hd ή όχι δικαιολογείται γιατί είναι η ακριβότερη περιοχή της χώρας:)

Μπορούμε να έχουμε στο πιάτο μας 2LNB και με την χρήση ενός 2-1 diseqc να τα οδηγήσουμε μέσω του ομοαξονικού στον αποκωδικοποιητή και πριν από αυτόν να χρησιμοποιήσουμε πάλι ένα diseqc 1-2 (το ίδιο δλδ αλλά ανάποδα)?
Όλο αυτό γίνεται για την περίπτωση που είναι δύσκολο να τραβήξουμε δεύτερο ομοαξονικό.
Γενικά δουλεύει το Sky με diseqc και αν ναι να το προχωρήσω λίγο ακόμη, το σχέδιο που έχω κάνει παρακάτω είναι υλοποιήσιμο ή πετάω τούβλα?

Schematic.jpg

Καλημέρα,

έχω την εντύπωση πως το Sky Box δεν συνεργάζεται με DiSEqC πρωτόκολλα κλπ. Θα μ ενδιέφερε να βάλω ένα πιάτο ακόμη για τις 19 και 13 και να κατεβάσω ενα καλώδιο με DiSEqC στο HD Box αλλά, άλλο απο 28.2 δεν "βλέπει"..

Παλι ειδα ανακατανομες στις συχνοτητες. Ειδα οτι προστεθηκε το ITV1HD κανονικα πια και στη μισητη δεσμη 2D αλλα και σε δεσμη ευκολη για μας. Ταυτοχρονα ειδα να εξαφανιζεται το luxeHD και να αλλαζουν παλι τα pids στο PremiereHD (movies) αλλα και στο 3DTV.
Αντε να δουμε τι θα γινει μ αυτο το 3D καναλι εχω μεγαλη περιεργεια. Για μας τους απλους συνδρομητες βλεπω να μας ερχεται απο Σεπτεμβριο. Το moudial μαλλον θα παει στις pubs. Στο μεταξυ ανακοινωθηκε οτι μεχρι το Σεπτεμβριο τα HD καναλια θα φτασουν τα 50. Προσωπικα δεν καιγομαι αφου βλεπω κυριως ταινιες και ντοκυμοντερ . Ωστοσο θα ηθελα και το animal planetHD αλλα φανταζομαι οτι μαλλον θα ειναι μεσα στο νεο πακετο.
Νικος

Μπορούμε να έχουμε στο πιάτο μας 2LNB και με την χρήση ενός 2-1 diseqc να τα οδηγήσουμε μέσω του ομοαξονικού στον αποκωδικοποιητή και πριν από αυτόν να χρησιμοποιήσουμε πάλι ένα diseqc 1-2 (το ίδιο δλδ αλλά ανάποδα)?
Όλο αυτό γίνεται για την περίπτωση που είναι δύσκολο να τραβήξουμε δεύτερο ομοαξονικό.
Γενικά δουλεύει το Sky με diseqc και αν ναι να το προχωρήσω λίγο ακόμη, το σχέδιο που έχω κάνει παρακάτω είναι υλοποιήσιμο ή πετάω τούβλα?

View attachment 52414

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας επιβεβαίωσει αν μπορεί να δουλέψει η ιδέα του φίλου; και για να επεκτείνω την σκέψη, υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύουν και τα 2 LNB του SKY+; Με ανησυχεί μόνο το ομοαξωνικό καθώς α πο ότι ξέρω το καλώδιο θα έχει μόνο μια πόλωση αν δεν κάνω λάθος.

Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Αυτό με το δεύτερο διακόπτη δεν μπορεί να γίνει. Ωραία τα δύο lnb, μια χαρά και ο πρώτος διακόπτης αλλά μέχρι εκεί. Κάτω θα μπει ένα σπλίτερ και θα τροφοδοτηθούν δύο είσοδοι ή δύο δέκτες.
Δεν ξέρω κατά πόσο ο δέκτης του Sky συνεργάζεται με διακόπτες, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν κόβει την τάση προς στο lnb οπότε το εγχείρημα είναι άνευ αντικειμένου.

γειά σας βλέπω μια προσφορά στο site του sky για νέους συνδρομητές ότι με συμβόλαιο 12 μηνών δώρο η συσκευή,ισχύει αυτό και εδώ η όχι?

γειά σας βλέπω μια προσφορά στο site του sky για νέους συνδρομητές ότι με συμβόλαιο 12 μηνών δώρο η συσκευή,ισχύει αυτό και εδώ η όχι?

Σαφως και οχι. Οτι προσφορες βλεπεις στο site του sky ειναι μονο για το Ηνωμενο Βασιλειο.
Με private ομως vpn μπορεις να ξεγελασεις την ip στον υπολογιστη σου και να κατεβαζεις BBC ντοκυμοντερ και να τα βλεπεις μεσω iplayer.
Περισσοτερες πληροφοριες για οποιν ενδιαφερεται στο Hitech που κυκλοφορει.
Νικος