Τα πάντα για το SKY HD

Επίσης για οποίον ειναι συνδρομητής και ελέγχει 100% τη σύνδεση του μπορει να μειώσει το κόστος του 35% . Εγω μόλις έκλεισα χρόνο του πήρα τηλέφωνο και ζήτησα διακοπή με αφορμή το μεγάλο κόστος . Μου έδωσαν ημερομηνία λήξης και καμία αντί προσφορά , αλλα 5 ημέρες πριν τη τελευταία ημέρα με τηλ και μου έδωσαν 35% στο TV πακέτο και 50% στο HD, αλλα τίποτα στο espn . Τωρα με την πτώση της λιπαρά εχει μειωθεί σημαντικά το κόστος

Τους εχεις δωσει τηλ αγγλικο? Γιατι εγω μονο τους παιρνω τηλεφωνο εννοειται με αποκρυψη οποτε ακομα κι αν θελουν να τηλεφωνησουν δεν μπορουν.
Ισως κανω το ιδιο μολις συμπληρωσω χρονο το καλοκαιρι (με τη νεα μου καρτα). Οσο για το ESPN σκεπτομαι να το κοψω. Εκει δεν μπορουν κα κανουν εκπτωση γιατι απλα κανουν αναμεταδωση.
Ειμαι τοσο κολημενος 7 χρονια σερι με τον Sky που βγαζω καντηλες οσο σκεπτομαι οτι μπορει με την μετακινηση των συχνοτητων του ΙΝ να βλεπουμε σκοταδια τουλαχιστο στις συχνοτητες που τον αφορουν.

Εχω άτομο στην Αγγλία όπου ειναι η συνδρομή μου οπότε απο τον συγκεκριμένο έγινε η δουλεια , μπορείς όμως να πάρεις VoIP με αγγλικό νούμερο με πολλούς τρόπους , νομίζω και με Skype

Εχω άτομο στην Αγγλία όπου ειναι η συνδρομή μου οπότε απο τον συγκεκριμένο έγινε η δουλεια , μπορείς όμως να πάρεις VoIP με αγγλικό νούμερο με πολλούς τρόπους , νομίζω και με Skype

Χρησιμοποιω voip για να κανω τηλεφωνα με αποκρυψη αλλα εσυ εννοις να εχω αγγλικο νουμερο ωστε να μπορει να με καλει καποιος? Μηπως χρειαζεται voip τηλεφωνο τοτε?

Ακριβώς νομίζω οτι και το Skype σου δίνει αυτή τη δυνατότητα με χαμηλό κόστος

Ακριβώς νομίζω οτι και το Skype σου δίνει αυτή τη δυνατότητα με χαμηλό κόστος

Ευχαριστω,
Θα περιμενω να συμπληρωσω χρονο και θα ζητησω βοηθεια απο το skysatinternational που μου εκανε τη συνδεση. Αν αρνηθουν θα το κανω μονος μου,
Νικος

Ποιο router χρησιμοποιείς εσύ;

http://www.skroutz.gr/s/302006/TP-LINK-TL-WR1043ND.html
Χρησιμοποιω το παραπανω router το οποιο δεχεται ethernet απο το modem router της HOL. Ετσι οδηγω μονο το sky box με αγγλικη ip.
Βασικη προυποθεση ειναι να διαλεξεις router ποου να τρεχει συγκεκριμενο λογισμικο. Το router ερχεται απο τη μανα του με αλλο λογισμικο το οποιο πρεπει να αλλαξεις για να κανει τη δουλεια που θελεις. Επελεξα αυτο γιατι μπορει να την πατησεις και να δωσεις τσαμπα λεφτα αν επιλεξεις router το οποιο εχει version εκδοσης που δεν μπορει να δεχτει το λογισμικο που παιτειται. Δυστυχως δεν ειναι δυνατον να γνωριζεις την εκδοση παρα μονον οταν αγορασεις το router αλλα τοτε ειναι αργα. Η αλλη λυση ειναι να το παιξεις εκ του ασφαλους και να επιλεξεις καποιο με 100% συμβατοτητα και ενα τετοιο ειναι αυτο που σου αναφερω στο link.
Δουλευει απροβληματιστα μηνες τωρα. Αν αποοφασισεις να κανεις το βημα θα σε καθοδηγησω για το πως θα κανεις την αναβαθμιση και τη συνδεση.
Νικος

Εγώ έχω wind με το zte modem/router που δίνουν. Επειδή έτσι κι αλλιώς ήθελα να το αλλάξω μιας και είναι μάπα δεν υπάρχει κάποιο που να είναι modem και router μαζί να κάνει αυτή τη δουλειά; για να καταλάβω απλά θέλω η συσκευή να υποστηρίζει vpn tunnel;

Last edited by a moderator:
Εγώ έχω wind με το zte modem/router που δίνουν. Επειδή έτσι κι αλλιώς ήθελα να το αλλάξω μιας και είναι μάπα δεν υπάρχει κάποιο που να είναι modem και router μαζί να κάνει αυτή τη δουλειά; για να καταλάβω απλά θέλω η συσκευή να υποστηρίζει vpn tunnel;

Οχι δεν γινεται με ενα router modem.
O λογος ειναι απλος. Οι Ελληνικοι providers λειτουργουν με πρωτοκολλο PPOE (ισως καποιος και με PPOA).
Το VPN service τρεχει σε πρωτοκολλα PPTP & L2TP. Ακομα κι αν διαλεγες ενα modem router που να μπορουσε να διαχειριστει vpn δεν θα μπορουσε να τρεξει και τα δυο πρωτοκολλα ταυτοχρονα.
Ετσι η λυση ειναι η αγορα ενος router σκετου που να τρεχεις το πρωτοκολλο PPTP το οποιο θα τροφοδοτειται απο τη μια απο τις 4 ethernet θυρες του βασικου σου modem -router το οποιο θα τρεχει κανονικα το πρωτοκολλο του παροχου σου.
Υπαρχει και η λυση βεβαια που ανεφερε καποιος φιλος με τα DNS. Εκει απλα τροποποιεις το DNS του βασικου σου router -modem και συνδεεσαι σε διευθυνση αγγλικη η οποια αλλη.
Αυτη η λυση εχει το πλεονεκτημα του οτι εχεις ενα router modem και οχι ακομη ενα router αλλα εχει το μειονεκτημα να τρεχουν με αγγλικη διευθυνση ολες οι συσκευες που παιρνουν internet απο το βασικο σου modem router.
Αν δεν σε πειραζει αυτο μπορεις να επιλεξεις αυτη τη λυση αν και κρατω επιφυλαξεις για το ποσο ειναι συμβατο αυτο με τους παρπχους. Δεν ξερω οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη γι αυτη τη λυση.
Νικος

Αν δεν θέλεις να κανείς ακόμη την αγορά, κανε δοκιμή με το unotelly.com, το μονο αρνητικό ειναι οτι όταν αλλάζεις ip απο το provider πρεπει απο τον browser να κάνεις ένας refresh

Καλησπερα σασ και απο μενα.
να ρωτησω:
πωσ μπορω να αλλαξω το πακετο συνδρομησ του sky-digital ? ενοοω να αφαιρεσω η να προσθεσω καναλια.
Σασ ευχαριστω εκ τον προτερων.

Μόνο τηλεφωνικά μαζι τους, αλλα προσοχή αν κάλεσεις απο ελλαδα καλο ειναι να έχεις απόκρυψη και να γνωρίζεις όλα τα στοιχεία της συνδεσής σου

Μπορείς να προσθέσεις μέσω του mysky online και να αφαιρέσεις μόνο τηλεφωνικά. Όπως είπε και ο macgalileo φρόντισε να έχεις όλα τα στοιχεία πριν πάρεις τηλέφωνο και βάλε απόκρηψη.

ναι εχω ολα τα στοιχεια,γιατι εχω κανει συνδεση απο καποια εταιρεια στην αγγλια και μου εχουν δωσει ολα τα στοιχεια τησ συνδεσησ μου.αν και νομιζα οτι εφοσον εχω τα στοιχεια μπορω να κανω το αιτημα αλλαγησ και με e-mail.

Τελειωνει ομαλα απο οτι φαινεται η αναβαθμιση των δεκτων Amstrad 890,895 & 595 μεχρι τις 15 του μηνα χωρις προβληματα.
Ενα μικρο τεχνικο θεματακι που υπηρξε στη αρχη του roll out διορθωθηκε αμεσα με fix και ετσι απο την εκδοση R006....55 πηγαμε καρφι στην ...60.
Καποιο μαλιστα λενε (παρολο που δεν περιγραφεται στα τεχνικα χαρακτηριστικα) οτι ειδαν και μια σχετικη βελτιωση στην οξυτητα της εικονας.
Με το γερακισιο ματι μου μπορω να πω οτι και εγω εχω την ιδια εντυπωση οσο δηλαδη ειναι υποκειμενικα δυνατο να γινει αντιληπτη σε μια ηδη εξοχη εικονα.
Ενα αλλο νεο ειναι οτι το ESPN μας αφηνει χρονους στην πλατφορμα για οσους το εβλεπαν δηλαδη και ετσι απο 1η Αυγουστου αν δεν κανω λαθος σταματαει η αναμεταδωση του.
Νικος

Να προσθέσω οτι με τη συγκεκριμένη έκδοση δεν εντοπίστηκε ακόμη θέμα συγχρονισμού υπό τίτλων, μάλλον διορθώθηκε
Επίσης το ESPN μάλλον θα υπάρχει στη πλατφόρμα με συνδρομή απευθείας και όχι μέσω bskyb μιας και ειναι πλέον BT

BT SPORT 1 -2 HD ON BSKYB με έξτρα χρέωση και προσφορά μέχρι 01/08 αλλα το φοβάμαι απο τη πιθανή αλλαγή των δορυφόρων

Που by the way η bt θα δίνει δωρεάν σε όλους τους adsl χρήστες της ακόμα και μέσω sky. Lol δηλαδή. Εμείς έχουμε λιτότητα οι Άγγλοι λιώνουν τις τιμες τους. Νομίζω η συγκεκριμένη κίνηση θα φέρει και μειώσεις στις τιμες των sky sports.