Τα πάντα για το SKY HD

Εγω παντως ξεφορτωθηκα το ESPN απο τωρα μιας που θα σταματησει και η συνεργασια με τον Sky απο 31-7 και μετα.
Να δουμε τι θα γινει με μια πιθανη αλλαγη στους transponders γιατι αν πανε στον 1Ν την κατσαμε τη βαρκα.
Νικος

Το ίδιο έκανα και εγώ , δεν εχει και κάτι σημαντικό μέχρι και τον Οκτώβριο, ειδικά τώρα που το NBA ειναι με καλύτερες ώρες τις Κυριακές στο Sport 1

έχει δοκιμάσει κανείς (πρόσφατα) τη κάρτα και εκτός digibox ή πλέον έχουν "δεθεί" όλες με τον δέκτη?

Δεν είναι όλες δεμένες..ακόμα έχουν πολλές ελεύθερες !!!

Αν δουλεύαμε στον Sky θα μπορούσαμε να σου απαντήσουμε.....

Ρώτησα επειδή π.χ. η Nova είπε ότι 1/1/2014 δεν θα υπάρχουν μη παντρεμένοι δέκτες και έλεγα μήπως έβγαλαν καμια τέτοια ανακοίνωση και οι Άγγλοι.-bye-

Το μονο σχετικο που ξερουμε ειναι οτι και καλα το τελευταιο λογισμικο δενει την καρτα με τον δεκτη αν και δεν εχει ανακοινωθει κατι τετοιο στις τεχνικες προδιαγραφες του λογισμικου. Απο την αλλη ειμαι λιγακι καχυποπτος καθοτι καποια κουτια λογω προδιαγραφων βασικα λογω ανισχυρων επεξεργαστων δεν μπορουν ουτως η αλλως να δεχτουν το νεο λογισμικο. Αν λοιπον ισχυε κατι τετοιο τοτε παλι θα εμενε ενας μη ευκαταφρονητος αριθμων boxes που δεν θα ειχαν παντρεμενη καρτα εκτος κι αν κανει μια γερη καμπανια- προσφορα ο sky και αντικαταστησει τα παλια boxes με νεα.
Νικος

Ενδιαφέρον αυτό.

Η προσωπική μου άποψη είναι πως πακέτα με πάρα πολλούς συνδρομητές σαν τα Sky και ειδικά το αγγλικό, δεν θα καταφέρουν να παντρέψουν κάρτα και δέκτη στο 100%, επειδή το οικονομικό όφελος από κάτι τέτοιο(με υπόθεση εργασίας ότι μηδενίζει την πειρατεία που είναι πάρα πολύ αμφίβολο) είναι πολύ μικρότερο από το κόστος.

Θυμάμαι και κάτι posts ότι Sky Uk και Sky Italia θα παντρέψουν όλους τους HD δέκτες μέσα στο καλοκαίρι. Εκεί θα φανεί τι θα συμβεί. Προσωπικά αμφιβάλλω πολύ.

Άντε να δουμε τι θα γίνει και με τους δορυφόρους και με το πάντρεμα, για να δω αν θα βάλω Sky UK.
Το sky box HD σε τι τιμές παίζει?

Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

Να σου πω , το εχω πει πολλακις, τις ευκολιες που εχω απο το box δεν τις αλλαζω με κανενα αλλο δεκτη που θα μπορει να παιζει την καρτα απαντρευτη οποτε τουλαχιστο το θεμα του αν η καρτα παντρευτει η μεινει αρραβωνιασμενη λιγο με νοιαζει.
Το μεγαλο θεμα ειναι τι θα γινει αν μεταφερθουν HD καναλια που απολαμβανουμε σημερα σε δυσκολους transponders που ακομα και μεγαλα πιατα θα αδυνατουν να εχουν σημα. Εκει θα πεσει μεγαλο κλαμα.
Οσο για το sky box αν υποθεσουμε οτι το φερνεις απ εξω αντικαταβολη εχει κοντα στα 450 euros το 895 me 1,5T δισκο.
Βεβαια μπορει αν εχεις γνωστο να το φερεις απο Αγγλια με πολλους τροπους αλλα προτιμησα να γραψω την απευθειας προμηθεια με αντικαταβολη.
Νικος

Να σου πω , το εχω πει πολλακις, τις ευκολιες που εχω απο το box δεν τις αλλαζω με κανενα αλλο δεκτη που θα μπορει να παιζει την καρτα απαντρευτη οποτε τουλαχιστο το θεμα του αν η καρτα παντρευτει η μεινει αρραβωνιασμενη λιγο με νοιαζει.
Το μεγαλο θεμα ειναι τι θα γινει αν μεταφερθουν HD καναλια που απολαμβανουμε σημερα σε δυσκολους transponders που ακομα και μεγαλα πιατα θα αδυνατουν να εχουν σημα. Εκει θα πεσει μεγαλο κλαμα.
Οσο για το sky box αν υποθεσουμε οτι το φερνεις απ εξω αντικαταβολη εχει κοντα στα 450 euros το 895 me 1,5T δισκο.
Βεβαια μπορει αν εχεις γνωστο να το φερεις απο Αγγλια με πολλους τροπους αλλα προτιμησα να γραψω την απευθειας προμηθεια με αντικαταβολη.
Νικος

Δεν αμφισβητώ αυτό που λες για το sky box,αλλά θα γεμίσω δέκτες επειδή δεν θέλω να βλέπω μόνο Sky(ειδικά τα JSC δεν τα χάνω με τίποτα).

Το να μεταφερθούν τα HD σε δύσκολους αναμεταδότες δεν θα ήταν παράλογο από πλευράς Sky, που ξέρουν πως έχουν αρκετές overseas συνδρομές?

Κάτι ακόμα. Περιμένουμε πτώση των τιμών τώρα που βρέθηκε ανταγωνιστικό πακέτο?

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Αγαπητε φιλε ναι εχεις δικιο για τους πολλους δεκτες. Και ναι εχεις ξανα δικιο αν θελεις να βλεπεις πολλους δορυφορους με τον ιδιο δεκτη.
Το sky box για να λειτουργησει σωστα πρεπει να εχει dedicated dish ειδικα αν ειναι sky+box.
(Στειλε μου pm να σου πω για JSC)
Δεν με ανακουφιζει το οτι υπαρχουν πολλες συνδρομες εξωτερικου για να μη γινει η αλλαγη στους transponders με την λογικη της απωλειας χρηματων. Εκει πονταρω και γω αλλα ειμαι λιγακι ανησυχος γιατι 7 χρονια πλεον με sky εχω κολησει οσο δεν παει. Ειμαι συνδρομητης απο την εποχη που ειχε η HD πλατφορμα μολις 7 καναλια ενω σημερα αριθμει πανω απο 60.
Δεν εχει ανακοινωθει καμμια μειωση τιμων. Ανταγωνιστικα πακετα υπηρχαν παντα. Απλα τωρα μπηκε στο παιχνιδι και η ΒΤ. Δεν νομιζω να ειναι αυτο αφορμη για μειωση τιμων αν και θα μας οφελουσε ολους.
Παρακαλω δεν κανει τιποτα.
Νικος

Dedicated dish θα έχω αφού δεν μου αρέσουν τα κινητά.
Το sky box υποθέτω υποστηρίζει diseqc έτσι?

Kρίσιμο για το τι θα κάνει το Sky με τις τιμές είναι το τι θα γίνει με την μετάδοση της Premier League στα JSC.
Γιατί αν δείχνουν σε HD το αγγλικό με αγγλικό σχολιασμό στις 13, θα πάθει τεράστιο πλήγμα, αλλά λογικά θα έχει προνοήσει το Sky.

Last edited by a moderator:

Δυστυχως δεν υποστηριζει diseqc
Δυστυχως δεν ξερω απο ποδοσφαιρικα, δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο. Εννοεις οτι θα υπαρχει προβλημα αν ο σχολιασμος γινει στην αγγλικη γλωσσα απο δορυφορικη μεταδοση στις 13 αντολικα?

Νικος

Να το εξηγήσω αναλυτικότερα.

Στην Αγγλία, την Premier League την δείχνουν το Sky(3 αγώνες την εβδομάδα) και το BT(μέσω ESPN μέχρι τώρα 1 άγωνα την εβδομάδα).

Τους υπόλοιπους 6 αγώνες δεν τους δείχνουν στην Αγγλία live, για να πάνε οι Άγγλοι γήπεδο και τους δείχνουν τα ξένα πακέτα(μέχρι 2 απο τους 6 που μένουν το κάθε πακέτο, πλην του Abu Dhabi στην Μέση Ανατολή που τα έδειχνε όλα, κάτι που θα κάνει και το Al Jazeera από Αύγουστο).

Εννοείται πως τα σοβαρά ξένα πακέτα δείχνουν και τους 4 του Sky και του BT,δηλαδή συνολικά 6 την εβδομάδα.

Τώρα που κέρδισε το Αl Jazeera τα δικαιώματα για την επόμενη 3ετία,προκύπτει το εξής θέμα:

Τα JSC βρίσκονται σε δορυφόρο(Hotbird) που πιάνεται πολύ εύκολα στην Αγγλία, κάτι που δεν συνέβαινε με το Abu Dhabi.

Επίσης, το JSC έχει αγγλική περιγραφή σε αρκετούς αγώνες και με δεδομένο ότι έχει τα δικαιώματα για όλους τους αγώνες, θα μπορούσε θεωρητικά να δείχνει στον Hotbird σε HD όλα τα ματς της Premier League σε αγγλική περιγραφή.

Με κάτι τέτοιο, είναι προφανώς πως όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της Αγγλίας θα σταματούσαν το Sky και θα έβαζαν JSC, όπως και οι pubs που συνεπάγεται τεράστια ζημιά για το Sky που πλήρωσε 3 δις για τα δικαιώματα της Premier League την επόμενη 3ετία.

Οπότε προφανώς, η Premier League που καθοδηγείται από το Sky θα έβαλε κάποιον περιοριστικό όρο.

Πιθανώς όχι αγγλική περιγραφή ή όχι καθόλου Premier League στον Hotbird. Πιθανότερο το πρώτο.

Η σημασία της αγγλικής περιγραφής σε σχέση με το να ακούς αραβικό σχολιαστή νομίζω είναι προφανής για τους Άγγλους και όχι μόνο.

Last edited by a moderator: