Τα πάντα για το SKY HD

Πως αλλαξαν δοιρυφορο. Αλλαξαν χτες αλλα απο οπτι βλέπω παραμανουν στον 2F. Πως ειναι ευκολη η ληψη? Βορεια δεσμη δεν ειναι αυτη?

Πήγαν πίσω στον eutelsat. Εύχομαι να μην πανε όμως στη συνέχεια στο 2c που έρχεται στις 28

Πως αλλαξαν δοιρυφορο. Αλλαξαν χτες αλλα απο οπτι βλέπω παραμανουν στον 2F. Πως ειναι ευκολη η ληψη? Βορεια δεσμη δεν ειναι αυτη?

dvb-s2 11604v29500 3/4 qpsk

Ευχαριστω, Σημερα φανηκαν και στο kingofsat και στη νεα θεση καθως χτες τα ειχε μονο στον 2F. Εκπεμπουν λοιπον και στον 28Α και στον 2F.
Μακαρι να ξαναμετακομιζε τουλαχιστο το WatchHD. Το μονο που μου λειπει σε HD.

Έχεις κανένας ακόμα Thompson HD?

Διάβασα για προβλήματα σε μερικά μοντέλα σήμερα επειδή δεν θα τους αναβαθμίζουν πλέον ή κάτι τέτοιο.

Εχω ειχα 6 χρονια Thomson και μου ειχε αλλαξει τον αδοξαστο. Τι μπλε οθονες τι fail recordings τι no satelite signals. Ηθελε τουλαχιστο μια φορα την εβδομαδα (στις καλες του μερες) hard reset.
Αυτα φυσικα που γραφω τα εβγαλε στην πορεια ιδιαιτερα τον τελευταιο 1/5 χρονο. Τι του αλλαξα δισκο τι του εβαλα νεα psu τιποτα αυτο. Μουλαρι,
Ετσι με αφορμη τις νεες υπηρεσιες το καλοκαιρι του 2012 το σουταρα και πηρα ενα amstrad (895) και βρηκα την υγεια μου.
Ασχετο αλλα ακομα δεν μου ηρθε το νεο EPG. To εχει κανεις?

..Ετσι με αφορμη τις νεες υπηρεσιες το καλοκαιρι του 2012 το σουταρα και πηρα ενα amstrad (895) και βρηκα την υγεια μου..

Καλημέρα Νίκο & Χρόνια Πολλά για τις ημέρες:)
Αλήθεια τι χρειάζεται για να πάρουμε άλλο κουτί? Έχω τον Pace ο οποίος τρώει κάτι κολήματα κάποιες φορές..
Μπορώ μεσα απο το mysky - μιας και το sky sat international φαίνεται να μην υπάρχει..

Απάντηση: Re: Τα πάντα για το SKY HD

Έχεις κανένας ακόμα Thompson HD?

Διάβασα για προβλήματα σε μερικά μοντέλα σήμερα επειδή δεν θα τους αναβαθμίζουν πλέον ή κάτι τέτοιο.

Ξεκίνησε το chipset pairing να γίνεται υποχρεωτικό. Τα πρώτα κανάλια που δε παίζουν πλέον σε Thompson και φυσικά δε παίζουν και σε δέκτες του εμπορίου, είναι τα Sky Arts 1 HD, Sky Arts 2 HD, Natgeo HD, History HD και Crime HD. Σε καναδυό βδομάδες δε θα παίζει κανένα HD.

Δημητρη καλημερα και Χρονια Πολλα.
Ημουνα φαινεται απο τους τυχερους και το ειχα παρει πριν κλεισει το skysatinternational.
Εψαξα ομως και σου βρηκα αγορα απο το amazon μαλιστα το νεο μοντελο με 2Τ.
Αυτο το store στελνει και Ελλαδα.
Δες εδω http://www.amazon.co.uk/gp/product/...act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A27RN1VPVXZF5E
Mην επιχειρησεις απο το mysky καθως γιναται μεν αλλα με αποστολη σε αγγλικη διευθυνση.

Καλησπέρα Νίκο,

Το είδα κι εγώ στο amazon uk και μάλιστα είναι πιο φθηνός απο το sat-buyer που υποτίθεται είναι ειδικό στον εξοπλισμό SKY.
Διάβασα όμως σε κάποια αγγλικά forum πως αν πάρεις νέο κουτί πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του SKY για να γίνει pair η κάρτα με το νέο κουτί...
Είναι όντως έτσι ή βάζω την κάρτα μέσα και δουλεύει κανονικά το σύστημα..? Πως το έκανες εσύ?

Δημητρο πρωτα απ' όλα χρονια πολλα σε σενα και την οικογενεια,
ναι ακριβως ετσι, τους παιρνεις τηλεφωνο (με αποκρυψη) και ζητας να γινει pair η κάρτα με το νεο κουτί.

Δημητρο πρωτα απ' όλα χρονια πολλα σε σενα και την οικογενεια,
ναι ακριβως ετσι, τους παιρνεις τηλεφωνο (με αποκρυψη) και ζητας να γινει pair η κάρτα με το νεο κουτί.

εεεπ.! Γεια σου Αντώνη και Χρόνια Πολλά!
Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου και πάντα με υγεία :)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν τελικά αλλάξω κουτί θα κάνω την διαδικασία..Προς το παρόν μένω με το Pace..

Δημητρη βαζεις την καρτα και οπως λεει ο φιλος παιρνεις απο αποκρυψη. Πρεπει βεβαια να εισαι διαχειριστης του λογαρισμου σου γιατι παντα ζητουν guarantee ημερομηνια γεννησης και την κρυφη σου ερωτηση την απαντηση της οποιας ξερεις μονο εσυ (κι αυτοι). Αν δεν τα θυμασαι και εχεις τα στοιχεια του λογαρισμου σου στο mysky φαινονται ολα μια χαρα. Ειναι μια πολυ ευκολη διαδικασια μην κολωνεις ουτε στιγμη.
Οσον αφορα το κουτι ειναι κλασεις φθηνοτερο και απο το skysatinternational(οταν λειτουργουσε)
Ευτυχως εχουμε ακομα ενα σημειο αγορας. Ανησυχω μονο για το τι θα γινει αν αποφασισουν παλι να αλλαξουν καρτες. Εκει θα εχουμε σοβαρο προβλημα χωρις διαμεσολαβηση

Re: Απάντηση: Re: Τα πάντα για το SKY HD

Ξεκίνησε το chipset pairing να γίνεται υποχρεωτικό. Τα πρώτα κανάλια που δε παίζουν πλέον σε Thompson και φυσικά δε παίζουν και σε δέκτες του εμπορίου, είναι τα Sky Arts 1 HD, Sky Arts 2 HD, Natgeo HD, History HD και Crime HD. Σε καναδυό βδομάδες δε θα παίζει κανένα HD.

A μάλιστα ευχαριστώ.
Δεν έχω κοιτάξει τον δικό μου γιατί είμαι επαρχία τώρα.

Οπότε θα μείνω με τον Pace και τέλος λογικά οι "μαγκιές" που γίνονταν με τον Thompson. Κρίμα αλλά ήταν too good για να μείνει παραπάνω καιρό.

Ανησυχω μονο για το τι θα γινει αν αποφασισουν παλι να αλλαξουν καρτες. Εκει θα εχουμε σοβαρο προβλημα χωρις διαμεσολαβηση

Δύσκολο το βλέπω να ξαναλλάξουν άμεσα.
Ποιος ο λόγος δηλαδή?
Για καινούριες κάρτες έχω διαβάσει για τους καινούριους συνδρομητές.

Last edited:
Σε μενα εγινε μαλλον Τριτη ξημερωματα. Ειχαμε μια ιδεα για τις διαφορες απο την εφαρμογη sky+. Πολυ καλη αισθητικη αναβαθμιση και λειτουργικη. Συμφωνω και με οσους ειδαν και μια μικρη διαφορα υπερ του μαυρου στην εικονα (avforum)

Παρήγγειλα τον Αmstrad DRX 895 με 2 TB από ένα μαγαζί στο Λονδίνο μέσω e-bay.
160 λίρες και 30 λίρες τα μεταφορικά, άρα περίπου 240 ευρώ σύνολο.
Τον περιμένω σε 5-10 μέρες.
Θα γράψω εντυπώσεις εννοείται.

http://www.ebay.com/itm/131152662142?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Ωραίος! Μεγειά και αναμένουμε εντυπώσεις...

Συμφωνώ με τον Νίκο για το νέο software update. Ωραία βελτίωση το dark blue.
Θα ήταν τέλειο: αν σε πήγαινε στην τελευταία σου επιλογή στο remote και όχι πάλι απ την αρχή τα κανάλια.
και αν είχαν υπότιτλους στο on demand :(

Καλημερα Δημητρη,
Ξερεις πιο ειναι το παρακενο? Οι ταινιες για παραδειγμα που κατεβαινουν αυτοματα στο ondemand showcase καθε Παρασκευη (καλη ωρα σημερα) εχουν σχεδον στο 100% τους υποτιτλους. Απο την αλλη οτιδηποτε κατεβασω μονος μου ondemand δεν εχει υποτιτλους ποτε.
Αρα συμπεραινουμε οτι αυτη καθαυτη η υπηρεσια μπορει να δωσει υποτιτλους. Το θεμα ειναι γιατι λειτουργει ετσι το συστημα.
Θα κανω μια ερωτηση στο skyhelp να δω τι θα πουνε.