Τα πάντα για το SKY HD

Εφτιαξα ενα λογαριασμο free testing αλλα δεν μπορει το router μου τουλαχιστον να συνδεθει ουτε σε PPTP oyte me OPENVPN.
Στο reboot my router stalls.
Back to the original plan sticking to hideipvpn that is.
Nick

τα box sets στο ondemand τα χρεωνόμαστε ή είναι δωρεάν; θέλω να δω κάτι παλιά επεισόδια !

τώρα που έχω σύνδεση λέω να το εκμεταλλευτώ!

Αν τα βλέπεις διαθεσιμα , σημαίνει οτι ειναι στο πακέτο που εχεις και δεν υπαρχει καποια επιπλέον χρέωση

Όλο το βάρος τώρα πλέον είναι στο on demand. Δεν είχα σύνδεση έως τώρα και έχανα πάρα πολλά. Τώρα όμως που βρήκα σύνδεση στα μέτρα μου βλέπω ένα σωρό πράγματα που με ενδιαφέρουν ακόμα και σε κανάλια στα οποία δεν λαμβάνω σήμα!

Όλο το βάρος τώρα πλέον είναι στο on demand. Δεν είχα σύνδεση έως τώρα και έχανα πάρα πολλά. Τώρα όμως που βρήκα σύνδεση στα μέτρα μου βλέπω ένα σωρό πράγματα που με ενδιαφέρουν ακόμα και σε κανάλια στα οποία δεν λαμβάνω σήμα!

Εκει ειναι ολο το μυστικο. Εχεις να δεις περιεχομενο απο καναλια που δεν βλεπουμε.
Πολυ καλη προσπαθεια
Μπραβο τους

Έφτασε σήμερα ο καινούριος δέκτης που περίμενα.
Λογικά αύριο θα βρω χρόνο να τον ενεργοποιήσω κτλ.

Θα γράψω εντυπώσεις.

Έφτασε σήμερα ο καινούριος δέκτης που περίμενα.
Λογικά αύριο θα βρω χρόνο να τον ενεργοποιήσω κτλ.

Θα γράψω εντυπώσεις.

Καλως τα δεχτηκες.
Καλες θεασεις. Συνδεσε τον και εννοειται οτι περιμενουμε εντυπωσεις.
Κυριως στη διαχειριση του ondemand καθως εκει θα δειξει τα δοντια του ο δεκτης αφου θα κανεις αμεση συγκριση του ιδιοκτησιακου δεκτη με αυτον που ειχες μεχρι τωρα.
Κανε κατευθειαν και forced update, ειμαι σιγουρος οτο ο δεκτης φοραει την εκδοση 8.
Με τις υγειες σου και παλι.

Ευχαριστώ Νίκο.Να είσαι καλά.

Ναι το on demand περιμένω και εγώ. Ελπίζω να βρω χρόνο σήμερα.

Έπεσε και σε περίοδο που από αθλητικά έχει μείνει μόνο το μπάσκετ, οπότε θα του δώσω να καταλάβει.

Το L2TP που το τσεκάρω τακτικά μέσω του υπολογιστή σταθερό είναι μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Eπίσης χρησιμοποιώ το Chromecast μέσω του ρούτερ που έχω περάσει το L2TP και λειτουργεί μια χαρά. Αφού λειτουργεί έτσι στο live streaming, πιστεύω θα είναι ΟΚ.

Eπίσης χρησιμοποιώ το Chromecast μέσω του ρούτερ που έχω περάσει το L2TP και λειτουργεί μια χαρά. Αφού λειτουργεί έτσι στο live streaming, πιστεύω θα είναι ΟΚ.

Chromecast Καλο μου ακουγεται.
Και μενα τελευταια το L2TP ειναι εξαιρετικα σταθερο. Σημερα ειναι η 4η συνεχομενη μερα χωρις αποσυνδεση.

Ναι είναι καλή φάση.

Αν ενδιαφέρεται κανένας έχω ένα δεύτερο Chromecast αχρησιμοποίητο προς πώληση σε χαμηλή τιμή.

Ναι είναι καλή φάση.

Αν ενδιαφέρεται κανένας έχω ένα δεύτερο Chromecast αχρησιμοποίητο προς πώληση σε χαμηλή τιμή.
και γω μπορώ να σας βρω πολύ φτηνό oπεnvpn account...