Τα πάντα για το SKY HD

είχα κατεβάσει επεισόδια made in chelsea αλλά λήξανε και εξαφανίστηκαν από το σκληρό...

κατέφυγα σε άλλους δορυφόρους και κανάλια...

Μήπως ξέρει κάποιος αν το bitrate και συνεπώς η ποιότητα στο on demand είναι ίδια,καλύτερη ή χειρότερη από το αντίστοιχο στην live δορυφορική αναμετάδοση?

Ενεργοποιήθηκε χτες το 50άρι vdsl στο σπίτι και ξύνομαι να ασχοληθώ με το Ondemand του sky (μετά το update έχει γίνει τραγικό αν δεν είναι συνδεδεμένο το κουτί στο internet). Μέχρι χτες είχα ταχύτητες της τάξης των 3-4mbits για αυτό και δε μπήκα καν στη διαδικασία. Έχω καταλάβει τι χρειάζομαι από εξοπλισμό και η απορία μου είναι για το αν θα βγάλω άκρη με τα free vpn ή θα πρέπει να αγοράσω κάποια συνδρομή. Αν ναι θα ήθελα να μου συστήσετε κάτι δοκιμασμένο, γρήγορο και αξιόπιστο. Thanks

Strongvpn δοκιμασμένο 3 χρόνια τώρα και λογική τιμή ( στείλε μου pm το email σου αν θέλεις να σου στείλω μια πρόσκληση )

Πάνο, επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα με το tranfer και σε άλλους δύο δέκτες σαν το δικό, πάρε με τηλ...

Strongvpn δοκιμασμένο 3 χρόνια τώρα και λογική τιμή ( στείλε μου pm το email σου αν θέλεις να σου στείλω μια πρόσκληση )

Έχεις γνώση εάν δουλεύει και το netflix με το stronqvpn? Έχω μία ενεργή σύνδεση από Αγγλία αλλά είχα διαβάσει πως το netflix μπλόκαρε πολλά τέτοια vpn (με κάποιο τρόπο που δε καταλαβαίνω)

και πάλι πρόβλημα λήψης στα HD με το 1μ αυτή τη φορά λόγω ζέστης - μη καθαρής ατμόσφαιρας!

Φίλε δυστυχώς με το 1μ θα τα έχεις αυτά τα θέματα, εκτός αν μετακινήσουν λίγο κάποια στιγμή το beam.
Μακάρι να γίνει

δυστυχώς δε μπορώ να τοποθετήσω μεγαλύτερο!

όμως μόλις πέσει λίγο η δουλειά θα παραγγείλω νέο σταθερό πιάτο (gibertini) + LNB (black inverto ultra) και θα κάνω βελτιώσεις !!

το κινητό που έχω καλό είναι αλλά εδώ πάμε για τη μέγιστη δυνατή απόδοση!

Last edited by a moderator:
και πάλι πρόβλημα λήψης στα HD με το 1μ αυτή τη φορά λόγω ζέστης - μη καθαρής ατμόσφαιρας!

Στα υπόψη ότι σε gibertini 1m με μοτερ usals δεν υπάρχει πρόβλημα λήψης στην Αθήνα... δες λίγο την εγκατάσταση σου

έχω αυτή την εγκατάσταση αλλά μπορώ να βελτιώσω το LNB, να μικρύνω κατά πολύ το μήκος του καλωδίου και να απαλλαχτώ από τον ενδιάμεσο διακόπτη SPAUN

Ναι, ξέχασα να σου πω ότι το lnb είναι black ultra..

o spaun ποιος είναι ?

ο spaun μου επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ skybox και vuduo Που ελέγχει το μοτέρ.

βλέπω ότι έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον της πλατφόρμας για τα 3D

αύξησε το σήμα στο κανάλι (μεταφορά σε εύκολη δέσμη αν θυμάμαι καλά) και κάνει και επέκταση του προγράμματος.

συγνώμη που θα ποστάρω και πάλι απλά για ενημέρωση όσων ασχολούνται χθες το βράδυ κατέβαζα τα μέτριας δυσκολίας ΙΤV2-4 HD ενώ τα σχετικά εύκολα Sky1 HD & Atlantic HD ήταν εκτός λήψης, μεγάλος πονοκέφαλος οι 28 μοίρες ανατολικά λόγω των πολλών δορυφόρων και δεσμών!