Τα πάντα για το SKY HD

Τελικά όντως κάτι άλλαξε.
Η λήψη σας στην συχνότητα του Sky Atlantic HD, Sky1 HD κτλ πως είναι?
Είναι η μοναδική που έχω διακοπές και θα απλοποιήσω την εγκατάστασή μου για να την βελτιώσω.

πολύ καλή λήψη των HD εδώ και 2 μέρες τουλάχιστον, έχει επανέλθει ακόμα και το NHK HD & RT HD αλλά και πολλά μουσικά κανάλια

Επειδή έχεις 1 μέτρο πιάτο, είσαι ο πιο αξιόπιστος δείκτης του σήματος. Συνέχισε να μας ενημερώνεις. :ernaehrung004:

Αν πάρουμε την δέκτη μαζί μας σε διακοπές, θα μπορούμε να βλέπουμε τις εγγραφές μας και να χρησιμοποιούμε το on demand(με κατάλληλη μάσκα πάντα) ?
Και αν ναι, υπάρχει χρονικός περιορισιμός στο πόσο καιρό μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε χωρίς να λαμβάνει σήμα?

Βγάλε το καλώδιο της κεραίας και κανε μια δοκιμή . Δε νομίζω οτι εχει θέμα

Αν πάρουμε την δέκτη μαζί μας σε διακοπές, θα μπορούμε να βλέπουμε τις εγγραφές μας και να χρησιμοποιούμε το on demand(με κατάλληλη μάσκα πάντα) ?
Και αν ναι, υπάρχει χρονικός περιορισιμός στο πόσο καιρό μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε χωρίς να λαμβάνει σήμα?

ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω! το μόνο που μπορεί να σου προκύψει είναι να σου λήξει η κάρτα πριν να επιστρέψεις αν και κρατάει για 1-2 μήνες συνήθως.
θα κάνω μια δοκιμούλα, θα βγάλω καλώδιο σήματος και θα ξεκινήσω το δέκτη από το 0 (δηλ. θα βγάλω μπρίζα) για αν δω

έχω γράψει τόσα επισόδεια και δε ξέρω πότε θα καταφέρω να τα δω !

αν και θα εγγραφώ στο sky go extra ώστε να κατεβάζω ότι θέλω και έτσι δε θα χρειαστεί να κουβαλώ και δέκτες!

Να λήξει η κάρτα?
Δηλαδή αν σταματήσει να παίρνει σήμα, μετά από κάποιο καιρό λήγει?
Και αν συμβεί αυτό θέλουμε καινούρια?

Εγώ το έχω το sky go extra αλλά δεν είναι HD και ταινίες σε SD δεν έχω συνηθίσει να βλέπω.

όχι και καινούργια απλά κάνουμε ενεργοποίηση μέσα από το web

Να λήξει η κάρτα?
Δηλαδή αν σταματήσει να παίρνει σήμα, μετά από κάποιο καιρό λήγει?
Και αν συμβεί αυτό θέλουμε καινούρια?

Εγώ το έχω το sky go extra αλλά δεν είναι HD και ταινίες σε SD δεν έχω συνηθίσει να βλέπω.

Δυστυχώς χωρίς δορυφορικό σήμα δεν δουλεύει καλά το box. Δεν μπορείς να δεις τα recordings.

το φαντάστηκα γιατί στην αρχή ψάχνει να κατεβάσει πράγματα μέσω δορυφόρου!

Nαι ακριβώς. Θα προσπαθήσω με ένα πιατάκι που έχω εδώ(60άρι) να το εξαπατήσω ότι έχει σήμα(στις εύκολες συχνότητες του 2Α μήπως και καταφέρω να δω πριν πάρω άλλο πιάτο.

Το χρησιμοποιώ και εγώ το sky go αλλά θέλω να αδειάσω και τον σκληρό γιατί τον έχω φτάσει την χωρητικότητα στο 30% με τόσα που έχω γράψει να δω.

Βαλανε βλεπω αυξηση 2 λιρες. Με θρησκευτικη ευλαβεια καθε σεπτεμβρη τηρουν τις αυξησεις.
Βεβαια εχει ανταποδοτικα αλλα βρε παιδακι μου στα υψη το πηγανε οι ευλογημενοι. Βλεπω στα αγγλικα forums γκρινιαζουνε και οι Αγγλοι.
Ποσο μαλλον εμεις!

Τελικα η συνολικη αυξηση για μενα τουλαχιστο δεν θα ειναι 2 λιρες αλλα 4 διοτι η αυξηση των δυο λιρων ηταν το ποσοστο των πρωτων 13 ημερων του Σεπτεμβριου με την προ=ηγουμενη τιμη να καλυπτει το 2ο 15ημερο του Αυγουστου. ( Ο μηνας μου ειναι 14 του προηγουμενου με 14 του επομενου).
Ετσι μεσω chat εγραφα κοντα στη 1,5 ωρα να προσπαθω να κανω downgrade το πακετο και εκεινοι να προσπαθουν να με φορτωσουν και sky go και free broadband για δυο χρονια εφοσων εχω skysports. Τελκα να μη σας τα πολυλογω εκανα νεο συμβολαιο για 1 χρονο με την τιμη του full πακετου να διαμορφωνεται στις 65 λιρες αντι 71.
Του χρονου βλεπουμε.
Οσον αφορα τη νεα διαμορφωση των πακετων αν επιλεξεις family bundle (εχει το variety bundle + HD) και επιλεξεις και sky movies η τελικη τιμη δεν συμπεριλα;μβανει την HD εκδοση των ταινιων την οποια χρεωνουν αλλες 5,25 λιρες οποτα παμε αισιως στις 55. Λεω τωρα σε περιπτωση που καποιος θελει να αναδιαμορφωσει το πακετο του.

είμαι ήδη στο family bundle με 32 λίρες το μήνα και έβαλα δοκμαστικά το sky go extra

ίσως πάρω και την προσφορα Movies για 3 μήνες αλλά μέχρι εκεί.