Τα πάντα για το SKY HD

προσοχή δε παίρνουμε έτσι από εληνικά νούμερα

βάλε skype ¨η τουλάχιστον απόκρυψη.

σε ευχαριστω για την συμβουλη σου.
αλλα πωσ να βαλω αποκρυψη αφου σε ολα τα νουμερα που παιρνω μου βγαινει ελληνικο μηνυμα οτι ο αριθμοσ ειναι λαθοσ ?
αλλα και με skype να μιλησω,γραφει οτι παλι θελουν τηλεφωνικη επιβεβαιωση για την αλλαγη ?

γεια σασ.
θα μπορουσε παρακαλω να μου πει καποιοσ, γιατι καλωντασ τα τηλεφωνικα νουμερα εξυπηρετησησ του sky ,βεβαια βαζοντασ μπροστα τον κωδικο τησ χωρασ 0044 και πιο μπροστα #31# για αποκρυψη,μου ακουγεται το μυνημα στα ελληνικα,ο αριθμοσ ειναι λαθοσ ?
κανω κατι εγω λαθοσ στην κληση ?

ευχαριστω εκ τον προτερον.

Πάρε 004403332022135. Τα movies μπορείς να τα κανεις πλέον downgrade και απο το mysky. Τα υπόλοιπα μόνο τηλεφωνικά απο το νούμερο που σου έδωσα. Πάντα απόκρυψη μπροστά

Πάρε 004403332022135. Τα movies μπορείς να τα κανεις πλέον downgrade και απο το mysky. Τα υπόλοιπα μόνο τηλεφωνικά απο το νούμερο που σου έδωσα. Πάντα απόκρυψη μπροστά

πολύ καλό αυτό θα με βολέψει πάρα πολύ!

βέβαια έχω να ανοίξω το δέκτη τουλάχιστον 15 μέρες τώρα αφού λόγω πολλής δουλιάς δεν βρίσκω χρόνο να δω TV!

καλησπερα σου και σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.
περνω το νουμερο που μου εδωσεσ με #31# μπροστα για αποκρυψη και με το που τελειωνω την πληκτρολογηση ακουγεται ενασ ηχοσ που δειχνει οτι ειναι κατηλημενο για ενα δευτερολεπτο και μετα πεφτει η γραμμη.Κανω κατι λαθοσ ?

Απόκρυψη Αριθμού ανά Κλήση
Παρέχεται με αίτηση
Θα ήθελες κάποιες κλήσεις σου να παραμείνουν ανώνυμες;
Θέλεις εκείνος που καλείς να μη γνωρίζει το τηλέφωνο σου; Τώρα μπορείς! Κάθε φορά που πραγματοποιείς μια
κλήση, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αν θέλεις να εμφανιστεί ο αριθμός σου ή όχι.
Η υπηρεσία πρέπει να ενεργοποιείται πριν από κάθε σου κλήση, ενώ απενεργοποιείται αυτομάτως μετά το
τέλος της. Σημείωσε μόνο πως, αν διαθέτεις ήδη την υπηρεσία Απόκρυψη Αριθμού, δεν είναι δυνατόν να
ενεργοποιήσεις και την υπηρεσία Απόκρυψη Αριθμού ανά Κλήση.
Για να ενεργοποιήσεις την Απόκρυψη Αριθμού ανά Κλήση:
Ενεργοποίηση: * 31 * αριθμός κλήσης

Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

τελικα βρε παιδια θα μπορουσε κανενασ να μου πει γιατι δεν μπορω να βγαλω κληση στα τηλεφωνικα νουμερα του sky ?

Εχεις ΟΤΕ; Προσπάθησες απο το κινητό σου ;

εχω forthnet.αλλα ουτε απο σταθερο ουτε απο κινητο μπορω.με το που τελειωνω την πληκτρολογηση ακουγεται για 2-3 δευτερολεπτα ο ηχοσ που δηλωνει οτι ειναι κατελλημενο και μετα πεφτει η γραμμη.

Δοκίμασε στο 00443332022133

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν έπρεπε να βάλεις το μηδενικό μετα τα 4 άρια επισης αν θέλεις να μιλήσεις απευθείας με άτομο κάλεσε 00443442411653 παντα #31# μπροστα

Δοκίμασε στο 00443332022133

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν έπρεπε να βάλεις το μηδενικό μετα τα 4 άρια επισης αν θέλεις να μιλήσεις απευθείας με άτομο κάλεσε 00443442411653 παντα #31# μπροστα

Αν και το δοκιμασα και χωρισ το 0 οπωσ λεσ αλλα παλι τα ιδια.θα δοκιμασω και το νουμερο που μου εδωσεσ και θα σου πω.
παντωσ σεν ευχαριστω πολυ.

Τότε εχεις εσυ προβλημα, έκανα δοκιμή με forthnet και Vodafone κινητό και βγάζει κανονικά γραμμή

Τότε εχεις εσυ προβλημα, έκανα δοκιμή με forthnet και Vodafone κινητό και βγάζει κανονικά γραμμή

να σε ρωτησω και στα σταθερο με φορτηνετ βαζεισ παλι μπροστα #31# ?

Παρε απο το κινητό σου με #31# και εισαι οκ στη forthnet δεν την εχω την υπηρεσία απόκρυψης αλλα αυτο δεν εχει να κάνει με το προβλημα σου

Παρε απο το κινητό σου με #31# και εισαι οκ στη forthnet δεν την εχω την υπηρεσία απόκρυψης αλλα αυτο δεν εχει να κάνει με το προβλημα σου
τισ κλησεισ τισ εκανα απο 2 διαφορετικα vodafone κινητα και μου εβγαζε αυτο το προβλημα,,,

καλησπερα σου και σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.
περνω το νουμερο που μου εδωσεσ με #31# μπροστα για αποκρυψη και με το που τελειωνω την πληκτρολογηση ακουγεται ενασ ηχοσ που δειχνει οτι ειναι κατηλημενο για ενα δευτερολεπτο και μετα πεφτει η γραμμη.Κανω κατι λαθοσ ?

Λοιπόν επειδή το βράδυ που σου έγραψα το μήνυμα πήρα τηλέφωνο από το κινητό μου να κάνω μία διόρθωση.

Όταν παίρνω από κινητό iphone και σύνδεση cosmote δε χρειάζεται να βγάλω το μηδέν καθώς το iphone το βάζει σε μία παρένθεση και το διαχειρίζεται ανάλογα και το νούμερο που εμφανίζει στην οθόνη τουτ κινητού είναι 0044 (0) 3332022135

Όταν παίρνω από το σταθερό με σύνδεση ΟΤΕ πρέπει να βγάλω το μηδέν όπότε να πάρω #31#00443332022135.

Και τα δύο παραπάνω σενάρια δουλεύουν σε εμένα από την ημέρα που το ρώτησες.

Όταν είχα vodafone πάντως είχα προβλήματα στο να καλέσω 084xx (δεν υπήρχαν τα 0333, 0332 τότε) της Αγγλίας, βέβαια τα πράγμα έχουν αλάξει αρκετά τα τελευταία 5 χρόνια και δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Για forthnet σταθερή δε ξέρω να σου πω καθώς δεν είχα ποτέ.