Τα πάντα για το SKY HD

στη ποιότητα σήματος είναι όντως πολύ ψηλά για κανάλι που το είχα χάσει εντελώς, μήπως όντως έχουν κάνει κάτι με τη δέσμη, εσύ είπαμε το λαμβάνεις αυτές τις μέρες ή το σήμα δεν είναι αρκετό;

Να σου πω δεν ειδα καθολου Ε! αλλα θα σου πω το μεσημερι. Αν εχω ακξομα σημα σημαινει οτι πρεπει να αλλαξε η δεσμη.

Καλημερα καλημερα,
Και εδω σκατουλες,
Απαντω και στον Βαιο.
Χτες ολη μερα τιποτα 0 σημα. Με ηλιοφανεια. Σημερα εχουμε παλι πολυ συννεφια και το πρωι πριν φυγω απο τη δουλεια ξανακοιταξα. 30% σημα
Αρα βγαζω το συμπερασμα οτι ισχυουν και τα δυο. Και το σημα ανεβασαν αλλα οχι τοσο ωστε να εχουμε συνεχως σημα εδω στα βορεια και οταν εχουμε παλι χρειαζεται μεγαλο πιατο και ειναι και λογω της συννεφιας. Πιστευω να ειναι το φαινομανο της γκελας. Δεν εξηγειται αλλιως με συννεφια να ερχεται το σημα και με πεντακαθαρο ουρανο να εχει 0 σημα!

Να ενημερωσω για το σημα,
Οσο αφορα τα καναλια syfyHD UniversalHD, E!HD, LifetimeHD,
Ολα απο χτες ειναι σταθερα με σημα ολη την ημερα. Ποιοτητα σηματος απο 20-40% (με βαση το μηκος της ασπρης μπαρας-εμπειρικα)
Με πιατο 155X165.
Ειχε χαθει εντελως το σημα μετα τις αλλαγες και καποια στιγμη επανηλθε δειλα δειλα και χανονταν κατα τη διαρκεια της ημερας. Χτες ειδα μεγαλη αυξηση στην ασπρη μπαρα που σημαιινει οτι μετακινηθηκε η δεσμη εστω και οριακα.
Θα ηθελα να γινει κατι και σε αλλες συχνοτητες οπως αυτη του NationalGeographicWildHD kai HistoryHD που χαθηκαν με με πονεσε πολυ. Και το χειτοερο εχουν επισης εξαφανιστει και οι standard definition εκδοσεις τους Μονο κατεβασμα πια. Ευτυχως που υπαρχειμ κι αυτη η δυνατοτητα

Συνεπώς αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι σχετικά καλή. Και πέρυσι όμως έτσι ξεκίνησε η χρονιά δηλαδή κουτσά στραβά τα κατέβαζα τα κανάλια αυτά, στη συνέχεια όμως με το χειμώνα χαθήκανε. Δηλαδή η καλύτερη περίοδος λήψης είναι αυτή που διανύουμε.

Παρόλα υπάρχει αισθητή αύξηση στο σήμα και ίσως δούμε μια διαφορά σε σχέση με πέρυσι και για την υπόλοιπη χρονιά!

...στα Γρεβενα με πιατο 1,10 televes
syfyHD UniversalHD, E!HD-61% και LifetimeHD-67%
οντως εχει ανεβει το σημα σε ολες τις συχνοτητες...αφου τωρα βλεπω και το sky news
στην 12207V που πριν δεν ειχα καθολου σημα, και με οχι καλα κεντραρισμενο πιατο αφου
κατεβαζω και τα ολλανδικα καναλια του αστρα 23.5

Γενικά οι δορυφόροι στις 28 μοίρες από ότι θυμάμαι τα τελευταία χρόνια εξασθενούν το καλοκαίρι και δυναμώνουν μετά.

Ελπίζουμε να παραμείνει έτσι η κατάσταση.

Τελικα μετα απο μερες που το παρακολουθω το θεμα δεν ειναι το θεμα σταθερο. Χανεται τελειως και επανερχεται.
Και εχει αμεση σχεση με τον καιρο.
Σε ξαστερια δεν εχει καθολκου σημα.
Με βαρια συννεφια το σημα ανεβαινει μεχρι και 30% ποιοτητα
Αντε τωρα βγαλε ακρη

πάλι τρελάθηκε το σήμα! αυτή τη στιγμή μεσημεριάτικα πιάνω τα fox news, more 4 HD, film 4 HD, History HD, Nat Geo & Wild HD, CI HD, sky atlantic και άλλα!

Αυτα Βαιε ειναι στον 2F αν θυμαμαι καλα. Που σημαινει οτι εσυ μαλλον εισαι κοντα στο spot της Αθηνας,
Σε καθε περιπτωση ...καλοριζικα!

αν πρόσεξες τη διατύπωσή μου έγραψα "αυτή τη στιγμή" που σημαίνει ότι όλα ήταν προσωρινά αλλά και για ένα απόγευμα καλά ήταν!!

Ανέβηκα σήμερα στην ταράτσα με ένα φίλο για να φτιάξουμε το πιάτο στις 28 και μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα από το πόσο δυνατά έρχονται οι συχνότητες, ειδικά του 2Ε.

Νομίζω έχει ενισχυθεί το σήμα σε σχέση με πριν από κάποιους μήνες και είναι σχεδόν στο επίπεδο που ήταν όταν πρωτοανέβηκε ο δορυφόρος.

κάτι πρέπει να έχει αλλάξει, τώρα βλέπω άνετα ακόμα και το MORE 4 HD, Film 4 HD, TCM HD. History HD, fox news, sky+1, sky atlantic +1 και άλλα....

Παντως δεν φαινεται κατι στο kingofsat. Και εδω πανω εχω για δευτερο συνεχομενο 24ωρο συνεχως σημα στα 4 καναλια που αναφερω συνεχως αλλα ουτε λογος για History TLC. Μαυρη μαυριλα

Παδια να ρωτησω και εγω κατι. Στα καναλια του 2F δεν εχω καθολου σημα τα βραδακια που καθομαι να δω κανα NatGeo.
Στο 2Ε ειμαι μια χαρα. Δεν θυμαμαι τετοιο θεμα το καλοκαιρι η προηγουμενα χρονια.
Συμβαινει κατι με το δορυφορο η ν βγαλω το πεδιομετρο και να αρχισω να "στοχευω"?
Ευχαριστω