Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Ενοώ πως πήρες στο 0800? Δε μπορώ να βρω τηλέφωνο του sky Που να μην είναι 0800

Ναι το τηλεφωνο που ειχε η καρτα του 3D πριν την ενεργοποιηση.
08442 410 092 Κανενα προβλημα μια χαρα δουλευει κι αυτο

Άψογος kover με κάλυψες απόλυτα. Από αυτά που μου λες δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τον γνωστό στην Αγγλία. Απλά θα φάει μια μικρή ταλαιπωρία με την εγκατάσταση.

Ενδιαφέρον οι αλλαγές που μπορείς να κάνεις online. Μπορείς online να αλλάζεις τελείως το πακέτο σου δηλαδή το καλοκαίρι 2μηνες να το γυρίσεις στο minimum μόνο τo Entertainment Pack και μετά να προσθέτεις πάλι τα αθλητικά?

Πως πήρες από Ελλάδα σε 0842 Αγγλικό? 0044 842? έτσι πάει?

Ναι batigoal μπορείς να κάνεις ό,τι αλλαγή γουστάρεις στο πακετο σου χωρίς κανένα περιορισμό και ανά πάσα στιγμή.

Πως πήρες από Ελλάδα σε 0842 Αγγλικό? 0044 842? έτσι πάει?

Ναι batigoal μπορείς να κάνεις ό,τι αλλαγή γουστάρεις στο πακετο σου χωρίς κανένα περιορισμό και ανά πάσα στιγμή.

Ακριβως, 0044 842....
Δοκιμασε το απο τηλεφωνο με αποκρυψη θα σκουσεις πρωτα ταινια η οποια σε καλοσοριζει και σου δινει επιλογες να ακολουθησεις αναλογα με το τι θελεις να κανεις.
Νικος

Δυο ακομα καναλια HD προσταθηκαν στο συνολο αλλα δυστυχως για μας ειναι και τα δυο στον δυσκολο transponder 2D οποτε δωρον αδωρον!
Νικος

Εχω πιάτο 1,25 Gibertini και πάνω του 3lnb (Hotbird 13,Eutelsat 16,Astra 19.2).
Γνωρίζει κανείς αν γίνετε να βάλω στα παραπάνω και τον Astra 2 (28.2) η πρέπει αναγκαστικά να πάω σε κινούμενο πιάτο για να τα έχω και τα 4?

Γνωρίζει κανείς αν γίνετε να βάλω στα παραπάνω και τον Astra 2 (28.2) η πρέπει αναγκαστικά να πάω σε κινούμενο πιάτο για να τα έχω και τα 4?

Ειναι μεγαλη αποσταση μεχρι τις 28.2 οποτε μαλλον πας για αλλο πιατο το οποιο θα σου ελεγα να το εχεις αποκλειστικα για sky. Τα παραπανω ισχυουν μονο για κλασικο πιατο οχι για turroidal.
Nick

Γίνεται !
Με κέντρο 28.2/28.5Ε ....

Παιδιά καλησπέρα,
εχω χάσει το ITV HD, το οποίο είναι και το μόνο κανάλι για εμας που έχουμε Sky HD oπου θα μπορoύμε να δούμε Μουντιάλ σε HD. Μήπως εχει κανείς πληροφόρηση σχετικά με το θέμα ? (το είχα κάνει add στα έξτρα κανάλια γιατι δεν το έπιανα κανονικά)

Παιδιά καλησπέρα,
εχω χάσει το ITV HD, το οποίο είναι και το μόνο κανάλι για εμας που έχουμε Sky HD oπου θα μπορoύμε να δούμε Μουντιάλ σε HD. Μήπως εχει κανείς πληροφόρηση σχετικά με το θέμα ? (το είχα κάνει add στα έξτρα κανάλια γιατι δεν το έπιανα κανονικά)

Κάποια αλλαγή έκανε ο Sky, πράγματι..Το είχα κ εγω στο EPG αλλά πλέον δεν έχω σήμα. Μπορείς όμως να το δείς ψάχνοντάς το απο το "add chanells". Είναι το κανάλι με τον αριθμό 7480 και συχνότητα 11973 V 27500 2/3.

Κρίμα όμως που χάσαμε το ITV HD απο το EPG..:(

Το δειχνουν τα ITV HD και BBC HD οπως και εδω η κρατικη τηλεοραση.

εγώ πάντως το itvHD το έχς κανονικά και στο epg και στα other chanel

Το περίεργο είναι πως κι εγώ το έχω στο epg, Νο 178, μάλιστα με signal quality σχεδόν τέλειο αλλά μου βγάζει "no satellite signal"!
Έτσι, αναγκάζομαι να βλέπω τους αγώνες απο το μενού "other channels" όπου το έχω αποθηκεύσει με Νο 7480.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξω την συχνότητα στο ITV που έχω στο EPG?

Έχω το ίδιο πρόβλημα από τότε που το itv Μπήκε στο planner. Συνεχίζω να το βλέπω μόνο από το other chanels:P

Η πιο πιθανη εξηγηση ειναι λογω εποχης η δεσμη του συγκεκριμενου transponder του καναλιου που βρισκεται στο epg να αδυνατιζει οποτε και να δινει no satelite sigmal καριβως οπως και το BBC HD που παρολο που ειναι στο epg λογω ιχνους μας δινει αναλογο αποτελεσμα.
To oti το βλεπουμε μεσω other channels οφειλεται οπως προειπα στο οτι ο συγκεκριμενος transponder δεν εχει τοσες απωλειες λογω καιρου οπως ο προηγουμενος.
Νικος
PS Πιστευω οτι θα ομαλοποιηθουν τα πραγματα παλι με το Φθινοπωρο.

Βεβαίως και γίνεται, το δικό μου set up: με 1,20 πιάτο κέντρο 28,2/5 και παράκεντρα 39 - 19,2 - 16 - 13......

Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

Αντώνη, υπάρχει κάποιο θέμα με φωτογραφίες της εγκατάστασής σου;:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

Αντώνη, υπάρχει κάποιο θέμα με φωτογραφίες της εγκατάστασής σου;:ernaehrung004:

No, άσε να χαλαρώσω λίγο και ανεβάσω μερικές να γελάσετε !!!!!:D