Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Γούστα είναι αυτά. Εγώ δοκίμασα τη τύχη μου με τα espn για 3 μήνες, μέσω μίας προσφοράς, όπου τα χρέψναν 4 λύρες το μήνα. Δε μου άρεσε καθόλου το hd τους και δε με ενδιαφέρουν και τα αθλήματα που δείχνουν αλλά όπως είπα είναι θέμα γούστου.

αν σου αρέσουν οι αμερικανιές είναι μια χαρα. Θα δεις πολύ baseball, American Football και άλλα. Το χειμώνα βέβαια δείχνει τα σημαντικότερα παιχνίδια της Ιταλίας, Γερμανίας και κάποια της Αγγλίας. Οπότε βλέπεις και κάνεις. Το HD τους δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Μια ερώτηση και απο εμένα. Το περασμένο χειμώνα που έβλεπα δεν είχε και πολλά παιχνίδια μικρότερων κατηγοριών στο πακέτο (championship και league one) χάνω κάτι ή απλά δεν τα δείχνουν;

Προσωπικά το ESPN HD με βόλεψε μια χαρά..

Παρακολούθησα αρκετά μάτς και όλους τους τελικούς του NBA αλλά και όλα τα ματς του Ιταλικού και Γερμανικού πρωταλθήματος της περασμένης σαιζόν.
Η εικόνα του είναι ΟΚ, δεν με χαλάει..

Η αλήθεια είναι πως τώρα το καλοκαίρι δεν έχει κάτι ενδιαφέρον για τα γούστα μου τουλάχιστο. Μπέιζμπολ και ράγκμπυ δεν με συγκινούν. Όμως όταν έχει LIVE Nascar είναι super!

431 ESPN AmrcaHD -bye-

Θεση 431 , εμφανιστηκε 21 του μηνα το μεσημερακι που ανοιξα ηταν εκει,
Εκανα ενεργοποιηση online μου ηρθε μηνυμα οτι χρειαζεται 48 ωρες μεγιστο.
Αντε να δουμε,

wtf. Εμένα δε μου το έχει εμφανίσει. Επίσης δε μου έχει εμφανίσει και τα 2 HD κανάλια που είπες πριν 10 μέρες ilise που είναι στον 2b.

wtf. Εμένα δε μου το έχει εμφανίσει. Επίσης δε μου έχει εμφανίσει και τα 2 HD κανάλια που είπες πριν 10 μέρες ilise που είναι στον 2b.

Παραξενο γιατι αυτο γινεται αυτοματα σε ολους.
Θα σου ελεγα να κανεις forced download αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα βοηθουσε. Οσο για τα αλλα 2 καναλια δεν εχουν εμφανιστει ουτε σε μενα αλλα και να ειχαν δωρο αδψρο αφου ανηκουν στον δυσκολο transponder 2D. Και το BBCHD εχουμε στο EPG αλλα δεν το βλεπουμε οποτε....
Το μεσημερι μου ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια ESPN. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την εικονα. Τωρα βλεπω NASCAR και την εχω κατεβρει. Ολο το απογευμα εβλεπα Baseball.
Nikos

Το μεσημερι μου ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια ESPN. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την εικονα. Τωρα βλεπω NASCAR και την εχω κατεβρει. Ολο το απογευμα εβλεπα Baseball.
Nikos

Με-γειά!
Πράγματι είναι εντυπωσιακό το Nascar. Χρώματα - χρώματα παντού! Κι εγω κολάω όταν έχει Live τις μάχες των οδηγών.

Επίσης χάρηκα ιδιαίτερα τους τελικούς του NBA με super εικόνα και ακόμη πιο super σχολιασμό παρόλο που αγωνιστικά δεν έλεγε και πολλά πράγματα.

Φαντάσου να είχαμε HD την εποχή του Τζόρνταν, Λάρυ Μπέρντ, Μάτζικ κλπ.
:worshippy:

Μου κατέβηκε και εμένα το espn america hd. No prob.

Με-γειά!
Πράγματι είναι εντυπωσιακό το Nascar. Χρώματα - χρώματα παντού! Κι εγω κολάω όταν έχει Live τις μάχες των οδηγών.

Επίσης χάρηκα ιδιαίτερα τους τελικούς του NBA με super εικόνα και ακόμη πιο super σχολιασμό παρόλο που αγωνιστικά δεν έλεγε και πολλά πράγματα.

Φαντάσου να είχαμε HD την εποχή του Τζόρνταν, Λάρυ Μπέρντ, Μάτζικ κλπ.
:worshippy:

Δημητρη εχω κολησει, υπεθετα απο οτι ακουγα οτι θα δω μια εικονα υποδεεστερη απο αυτη που εχουμε συνηθισει σαν HD αλλα τελικα ηταν τελεια. Βεβαια με ετσουξε λιγο γιατι 88,75 το sky wolrd + 12 ευρα το ESPN παμε 100 αλλα χαλαλι, μην ξεχνατε οτι εχω την ιρλανδεζικη καρτα. Στην Ιρλανδια ο sky κοστιζει παραπανω αλλα χαλαλι. Εχω βρει την υγεια μου και δεν το αλλαζω με τιποτα.
Στο μεταξυ οι ανθρωποι ειναι εξυπηρετικοτατοι, χτες αφου ειχαν περασει 48 ωρες και δεν ειχε ενεγοποιηθει το ESPN επικοινωνησα με mail με το sky και απαντησαν σε 15 λεπτα και προθυμοποιηθηκαν να μου κανουν την διαδικασια επι τοπου δινοντας τους ξανα online my personal details. Ετσι και εγινε η διαδικασια τελειωσε σε 10 λεπτα και με ενημερωνει ο εκπροσωπος οτι εχει ηδη ενεργοποιηθει η υπηρεσια και θα ερθει το σημα στην καρτα απο 10 λεπτα - 24 ωρες μεγιστο. Το σημα ηρθε σε 25 λεπτα ακριβως (ειδα online την υπηρεσια ESPN να προστιθεται στα υπολοιπα του πακετου μου sky world + sky3D)
Εννοειται οτι μπηκα online με server UK να φιλαμε τα ρουχα μας μην παθουμε καμμια πλακα και τρεχουμε!!
Νικος

Δημητρη εχω κολησει, υπεθετα απο οτι ακουγα οτι θα δω μια εικονα υποδεεστερη απο αυτη που εχουμε συνηθισει σαν HD αλλα τελικα ηταν τελεια. Βεβαια με ετσουξε λιγο γιατι 88,75 το sky wolrd + 12 ευρα το ESPN παμε 100 αλλα χαλαλι, μην ξεχνατε οτι εχω την ιρλανδεζικη καρτα. Στην Ιρλανδια ο sky κοστιζει παραπανω αλλα χαλαλι. Εχω βρει την υγεια μου και δεν το αλλαζω με τιποτα.Νικος

Ήταν ο πρώτος σου λογαριασμός; επειδή κανονικά η συνδρομη για sky world + hd + espn εμένα μου βγαίνει γύρω στα 77 - 80 ευρώ (ανάλογα με την διαφορά ισοτιμίας!) Αν είναι ο πρώτος σου λογαριασμός να ξέρεις ότι μέσα σου έχουν βάλει το χρονικό διάστημα απο την ενεργοποίηση των υπηρεσιών μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του πρώτου λογαριασμού + προπληρωμή για τον επόμενο μήνα της συνδρομής

Δεν είναι ο πρώτος του λογαριασμός. Αυτές είναι οι τιμές του SKY ROI. Τυχαίνει αυτή τη περίοδο να είναι ακριβότερα τα Ιρλανδέζικα πακέτα έναντι των Αγγλικών λόγο του ότι οι Ιρλανδοί έχουν ευρώ ενώ οι Αγγλοι λύρα και η ισοτιμία βολεύει.

Ήταν ο πρώτος σου λογαριασμός; επειδή κανονικά η συνδρομη για sky world + hd + espn εμένα μου βγαίνει γύρω στα 77 - 80 ευρώ (ανάλογα με την διαφορά ισοτιμίας!) Αν είναι ο πρώτος σου λογαριασμός να ξέρεις ότι μέσα σου έχουν βάλει το χρονικό διάστημα απο την ενεργοποίηση των υπηρεσιών μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του πρώτου λογαριασμού + προπληρωμή για τον επόμενο μήνα της συνδρομής

O καθε μου λογαριασμος ειναι 88,75 μηνες τωρα ο οποιος περιλκαμβανει το sky world + HD pack + sky+. Ειναι κατα τουλαχιστον 15 ευρω παραπανω απο οτι ο αντιστοιχος uk λογω ιρλανδεζικου λογαρισμου. Αν τωρα προσθεσουμε κι αλλες 12 ευρω (9 λιρες για την αγγλικη καρτα) για το ESPN παμε 100.
Νικος

Μολις ελεγξα τον λογαρισμο μου. Αντι του ποσου 88,75 που πληρωνω καθε μηνα βλεπω τωρα 81,25 και η δικαιολογια ειναι credit adjustment. Τι γινεται τωρα εδω? Αλλαξε η ισοτιμια?

Last edited:

Πράγματι παιδιά αλλάζει η ισοτιμία στο "φτερό"...

Ο λογαριασμός της VISA που παρέλαβα μόλις χθές ήταν 79 ευρώ (είμαι γραφείο και δεν θυμάμαι ακριβώς, πάντως είναι 78+).

Είναι ο πιό υψηλός απο τότε που έγινα συνδρομητής στο SKY με το πακέτο World+HD+Espn. Είχα ξεκινήσει γύρω στα 73 ευρώ.

Είχα ρωτήσει θυμάμαι τον Νίκο αν άξιζε το Word πακέτο - ήθελα τα sport μόνο - και μου είχε πεί πως αξίζει τα ευρά του...Είχες δίκιο φίλε! Δεν το αλλάζω με τίποτα-bye-

Ελληνική TV - Digea - Νοva και διάφορες άλλες πα....ριές, τέλος για μένα!

Εννοειται οτι μπηκα online με server UK να φιλαμε τα ρουχα μας μην παθουμε καμμια πλακα και τρεχουμε!!
Νικος

Εννοείς όταν κάνεις sign in στην υπηρεσία "my sky" μπαίνεις απο server uk?
Εγώ μπαίνω απο το σπίτι μου κανονικά...Λές να με κόψουν καμιά μέρα?:rifle: