Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Re: τα παντα για το SKY HD
Δεν νομιζω, ειναι αρκετα δυνατος στη χωρα μας... ειδικα με 1,5 μετρα πιατο !
Δεν νομιζω, ειναι αρκετα δυνατος στη χωρα μας... ειδικα με 1,5 μετρα πιατο !
H καλυτερη λυση για μενα που ειμαι ζαπακιας, ειναι 2 πιατα...
Ενα για Hotbird-astra kai ena gia Astra 28.2 kai παρακεντρα hellas sat.
To δευτερο καλο θα ειναι να εχει μεγεος τουλαχιστον 1.5μ για να εισαι σιγουρος και στις δυσκολες μερες.
Εχει δίκιο ο Γιάννης κι εγω έτσι τα εχω
name:380412343 H 29500 3/4
Μαζί με τα Sky One HD, Sky Screen 2 HD
Εγώ έχω γνωστό στην Αγγλία, αλλά φοβάται να το κάνει...
Για το multiroom καλυτερα να το ξεχασεις γιατι πρεπει να συνδεθει με τηλεφωνο οποτε θα καταλαβουν απο που μπαινεις.Πριν 3 χρόνια περίπου χρησιμοποίησα κι εγώ ένα φίλο για να γίνω συνδρομητής στο sky digital. Να μη γίνω κουραστικός για το πόσα λεφτά γλύτωσα! Αγόρασα τον pace με διπλό δέκτη μέσω ίντερνετ και μια πλήρη συνδρομή μέσω του φίλου με χρέωση της πιστωτικής μου. Κατόπιν σε ανοιχτή γραμμή με τον φίλο μου ενεργοποίησα την κάρτα. Όλα καλά με αυτό. Το μόνο που κάνω κάθε χρόνο είναι να τους παίρνω τηλ. απο το κινητό για να τους λέω τα στοιχεία της ανανεωμένης κάρτας μου. Το θέμα είναι ότι πλέον ο φίλος μου επέστρεψε και εγώ ήθελα να κάνω upgrade σε συνδρομή hd. Μάλιστα νομίζω ότι υπάρχει προσφορά για sky multiroom με ελάχιστη διαφορά (κοινώς να κρατήσω και τον παλιό pace). Μήπως έχει κανείς εμπειρία ή καμιά ιδέα για το αν μπορώ να κάνω κάτι;
Τελικά απάντησαν στο e-mail μου και μου ζητάνε 299 λίρες για το sky digibox hd συν 46 λίρες μεταφορικά, συν 103 λίρες για την κάρτα.
Επίσης για την ενεργοποίηση της κάρτας θέλουν 50 λίρες, συν άλλες 16 λίρες και κάθε χρόνο θέλουν άλλες 70 λίρες. Σε όλα αυτά προστίθεται και η συνδρομή.
Ένα άλλο που είπαν είναι αυτό: "A sky HD system needs two feeds from the sky dish."
Το οποίο τι σημαίνει;
Χρειάζομαι άλλο lnb από αυτό που έχω;
Τελικά απάντησαν στο e-mail μου και μου ζητάνε 299 λίρες για το sky digibox hd συν 46 λίρες μεταφορικά, συν 103 λίρες για την κάρτα.
Επίσης για την ενεργοποίηση της κάρτας θέλουν 50 λίρες, συν άλλες 16 λίρες και κάθε χρόνο θέλουν άλλες 70 λίρες. Σε όλα αυτά προστίθεται και η συνδρομή.
Ένα άλλο που είπαν είναι αυτό: "A sky HD system needs two feeds from the sky dish."
Το οποίο τι σημαίνει;
Χρειάζομαι άλλο lnb από αυτό που έχω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.