Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

H καλυτερη λυση για μενα που ειμαι ζαπακιας, ειναι 2 πιατα...
Ενα για Hotbird-astra kai ena gia Astra 28.2 kai παρακεντρα hellas sat.
To δευτερο καλο θα ειναι να εχει μεγεος τουλαχιστον 1.5μ για να εισαι σιγουρος και στις δυσκολες μερες.

Εχει δίκιο ο Γιάννης κι εγω έτσι τα εχω

Εχει δίκιο ο Γιάννης κι εγω έτσι τα εχω

Χωρια που με ξεχωριστο πιατο στις 28,2 εκμεταλευομαστε ολα τα πλεονεκτηματα του box. (ταυτοχρονα δυο εγγραφες, series link, συνεχη listings)
Ασχετο με το θεμα αλλα απο χτες στη θεση 412 εχουμε ακομα ενα HD καναλι το Eurosport HD:drummer:
Nikos

12343 H 29500 3/4
Μαζί με τα Sky One HD, Sky Screen 2 HD

Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Μπορεί κάποιος να μου στείλει πμ με ότι πληροφορία χρειάζομαι για να γίνω συνδρομητής στο πακέτο;
Ευχαριστώ.

Αν έχετε κάποιο γνωστό στην Αγγλία, τότε μπορεί να κάνει αυτός την αίτηση και να δηλώσει τα δικά σας στοιχεία (όνομα, πιστωτική κάρτα) με τη δική του διεύθυνση. Όταν του φέρουν τον εξοπλισμό τον στέλνει σε σας. Εσείς πρέπει να φροντίσετε να τοποθετήσετε πιάτο που να βλέπει στις 28 μοίρες. Διάμετρος πιάτου τουλάχιστον 1,2 μέτρα, αν μπορείτε και μεγαλύτερο.

Αν δεν έχετε γνωστό στην Αγγλία τότε πρέπει να βρείτε κάποιο μεσάζοντα για να φροντίσει για την Αγγλική σας διεύθυνση. Η εξυπηρέτηση αυτή κοστίζει βέβαια, και μάλιστα ακριβά. Τον μεσάζοντα κάνουν διάφορα μαγαζιά στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω κάποιο συγκεκριμένο...

Εγώ έχω γνωστό στην Αγγλία, αλλά φοβάται να το κάνει...

Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Εγώ έχω γνωστό στην Αγγλία, αλλά φοβάται να το κάνει...

Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθεί. Στην χειρότερη περίπτωση να σου κόψουν τη συνδρομή (σε σένα που έχουν το όνομά σου, όχι σε αυτόν).

Αυτό του έχω πει κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να τον πείσω...

Πριν 3 χρόνια περίπου χρησιμοποίησα κι εγώ ένα φίλο για να γίνω συνδρομητής στο sky digital. Να μη γίνω κουραστικός για το πόσα λεφτά γλύτωσα! Αγόρασα τον pace με διπλό δέκτη μέσω ίντερνετ και μια πλήρη συνδρομή μέσω του φίλου με χρέωση της πιστωτικής μου. Κατόπιν σε ανοιχτή γραμμή με τον φίλο μου ενεργοποίησα την κάρτα. Όλα καλά με αυτό. Το μόνο που κάνω κάθε χρόνο είναι να τους παίρνω τηλ. απο το κινητό για να τους λέω τα στοιχεία της ανανεωμένης κάρτας μου. Το θέμα είναι ότι πλέον ο φίλος μου επέστρεψε και εγώ ήθελα να κάνω upgrade σε συνδρομή hd. Μάλιστα νομίζω ότι υπάρχει προσφορά για sky multiroom με ελάχιστη διαφορά (κοινώς να κρατήσω και τον παλιό pace). Μήπως έχει κανείς εμπειρία ή καμιά ιδέα για το αν μπορώ να κάνω κάτι;

Με βλέπω να βάζω αγγελία:
Ζητείται Έλλην κάτοικος γηραιάς Αλβιώνας για διαμεσολάβηση ώστε να αποκτήσω sky digital hd!

Πριν 3 χρόνια περίπου χρησιμοποίησα κι εγώ ένα φίλο για να γίνω συνδρομητής στο sky digital. Να μη γίνω κουραστικός για το πόσα λεφτά γλύτωσα! Αγόρασα τον pace με διπλό δέκτη μέσω ίντερνετ και μια πλήρη συνδρομή μέσω του φίλου με χρέωση της πιστωτικής μου. Κατόπιν σε ανοιχτή γραμμή με τον φίλο μου ενεργοποίησα την κάρτα. Όλα καλά με αυτό. Το μόνο που κάνω κάθε χρόνο είναι να τους παίρνω τηλ. απο το κινητό για να τους λέω τα στοιχεία της ανανεωμένης κάρτας μου. Το θέμα είναι ότι πλέον ο φίλος μου επέστρεψε και εγώ ήθελα να κάνω upgrade σε συνδρομή hd. Μάλιστα νομίζω ότι υπάρχει προσφορά για sky multiroom με ελάχιστη διαφορά (κοινώς να κρατήσω και τον παλιό pace). Μήπως έχει κανείς εμπειρία ή καμιά ιδέα για το αν μπορώ να κάνω κάτι;
Για το multiroom καλυτερα να το ξεχασεις γιατι πρεπει να συνδεθει με τηλεφωνο οποτε θα καταλαβουν απο που μπαινεις.
Οσο για τα HD πρεπει να γινει κατι απο αγγλια γιατι πρεπει να αγοραστει ο HD δεκτης που δινουν (γυρω στα 250 ευρω ) και μετα να γινει η αναβαθμιση της καρτας.

Τελικά απάντησαν στο e-mail μου και μου ζητάνε 299 λίρες για το sky digibox hd συν 46 λίρες μεταφορικά, συν 103 λίρες για την κάρτα.
Επίσης για την ενεργοποίηση της κάρτας θέλουν 50 λίρες, συν άλλες 16 λίρες και κάθε χρόνο θέλουν άλλες 70 λίρες. Σε όλα αυτά προστίθεται και η συνδρομή.
Ένα άλλο που είπαν είναι αυτό: "A sky HD system needs two feeds from the sky dish."
Το οποίο τι σημαίνει;
Χρειάζομαι άλλο lnb από αυτό που έχω;

Τελικά απάντησαν στο e-mail μου και μου ζητάνε 299 λίρες για το sky digibox hd συν 46 λίρες μεταφορικά, συν 103 λίρες για την κάρτα.
Επίσης για την ενεργοποίηση της κάρτας θέλουν 50 λίρες, συν άλλες 16 λίρες και κάθε χρόνο θέλουν άλλες 70 λίρες. Σε όλα αυτά προστίθεται και η συνδρομή.
Ένα άλλο που είπαν είναι αυτό: "A sky HD system needs two feeds from the sky dish."
Το οποίο τι σημαίνει;

Ναι συνηθως στη συσκευασια εχει quad lnb το οποιο ομως δεν ειναι και το καλυτερο. Συνιστω edition twin lnb.
Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις 2 feeds αλλα τοτε μπορεις μονο να βλεπεις ενα καναλι και να γραφεις αυτο που βλεπεις.
Με 2 feeds γραφεις ενα καναλι και βλεπεις ενα αλλο η γραφεις 2 καναλια ταυτοχρονα και βλεπεις κατι απο το δισκο του sky HD box. Και γω ελεγα τι χρειαζομαι διπλο lnb αλλα δεν φανταζεσαι ποσο χρησιμο ειναι!
Νικος-bye-

Το οποίο τι σημαίνει;

Δηλαδή...αν κατάλαβα καλά με 630 περίπου έχεις σπίτι σου ενα sky digibox, με συνδρομή και απολαμβάνεις ενα απο τα καλύτερα μπουκέτα στον κόσμο με κανάλια HD για ένα έτος?

Η Nova με 600 /χρόνο σου "προσφέρει" το sport pack+value και για HD ούτε λόγος :violent-smiley-030:

Επειδή μ' ενδιαφέρει το θέμα, τελικά το πήρες το πακέτο της Sky?