Τα πάντα για το SKY HD

Απάντηση: Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Δηλαδή...αν κατάλαβα καλά με 630 περίπου έχεις σπίτι σου ενα sky digibox, με συνδρομή και απολαμβάνεις ενα απο τα καλύτερα μπουκέτα στον κόσμο με κανάλια HD για ένα έτος?

Η Nova με 600 /χρόνο σου "προσφέρει" το sport pack+value και για HD ούτε λόγος :violent-smiley-030:

Επειδή μ' ενδιαφέρει το θέμα, τελικά το πήρες το πακέτο της Sky?

Θες και την μηνιαία συνδρομή που είναι παραπάνω από τη νόβα....

Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

@dimitris777
Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.
Περιμένω και μια απάντηση από φίλο του οποίου το παιδί σπουδάζει στην Ουαλία μήπως και το πάρω με τη διεύθυνσή του...

Re: τα παντα για το SKY HD

Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι δεν δουλεύουν (με τον Thomson official HD δέκτη) πάντα οι interactive υπηρεσίες. Ειδικά εκείνες που διαλέγεις π.χ. μεταξύ 6-8 παιχνιδιών στο CL πατώντας το κόκκινο κουμπί.

Έχει κανείς άποψη επι του θέματος ???

Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι δεν δουλεύουν (με τον Thomson official HD δέκτη) πάντα οι interactive υπηρεσίες. Ειδικά εκείνες που διαλέγεις π.χ. μεταξύ 6-8 παιχνιδιών στο CL πατώντας το κόκκινο κουμπί.

Έχει κανείς άποψη επι του θέματος ???

το τηλ. ειναι συνδεμενο στον δεκτη;

Δεν νομίζω ότι εχει να κάνει με το τηλέφωνο.Αν η κάρτα είναι Αγγλίας θα παίζει , αν είναι ROI δεν παίζει.

Σε μένα για παράδειγμα όλα τα NFL Games είναι interactive και επιλέγω παιχνίδια οκ , αλλά τα ποδόσφαιρα χτες δεν παίζανε ...

Καλησπέρα σε όλους. -bye-

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω Sky HD και να κόψω τη Νόβα . Έχω ψάξει και διαβάσει αρκετά για το θέμα αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις :

1) Skyhd δέκτης + κάρτα μου ζητάνε απο Ελλάδα 1000 ευρώ . Θα μπορούσατε να μου προτείνετε εναλλακτικές λύσεις απο ελλάδα ή εξωτερικό ? Βασική προϋπόθεση να είναι αξιόπιστες και αν συμβεί κάτι να μπορώ να τους βρω.

2) Εκτός απο την συνδρομή ,η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι 57 λίρες το Sky World μαζί με HD , πληρώνω έξτρα κάποιο πάγιο ποσό 1 φορά κάθε χρόνο ?

Ευχαριστώ πολύ :a0210:

Καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολα τα παιδια.
Μεχρι σημερα μετα απο σχεδον 2 χρονια ολα καλα με το skyHD αλλα
1. σε λιγο καιρο αλλαζει η πιστωτικη μου καρτα και πρεπει να στειλω στο sky τα νεα στοιχεια της καρτας
2. Δεν μπορω να το κανω online διοτι εχω τη ROI card και δεν υποστηριζεται η online αλλαγη στοιχειων
Γνωριζει κανεις στο τηλεφωνο που θα παρω τι ακριβως θα ζητησουν περα απο τα στοιχεια συνδρομης τα οποια φυσικα εχω?
Εννοω μηπως ζητησουν card holder name? Εχω αγγλικο ονομα στη συνδρομη αλλα πληρωνονται απο την ελληνικη visa συνεπως δεν μπορω να πω το πραγματικο μου ονομα.
Καποιος που να το εχει κανει να με διαφωτισει παρακαλω....:hmmmm2:

ΥΓ. Να σας πω να κουφαθειτε? Στο νεο μου λογαριασμο βλεπω μειωση της συνδρομης κατα 1,5 ευρω ετσι απο 86 ευρα που πληρωνα στο SKy world + HD subscription τωρα ηρθε 84,5. Πρωτοφανες για τα Ελληνικα χρονικα την ιδια στιγμη μαλιστα που και μονο ο αριθμος των καναλιων HD εχει ξεπερασει τα 25.
Μηπως να το δουν οι νεοι ιδιοκτητες της NOva που παρα τις προσδοκιες των συνδρομητων για μειωσεις τιμων στα πακετα τους το μονο που εκαναν ηταν να προσθεσουν online πληρωμη του λογαριασμου των συνδρομητικων υπηρεσιων τους? :violent-smiley-030:
Νικος

Παίδες χαιρετώ κι εγώ και εύχομαι χρόνια πολλά. Έβαλα το Sky HD εδώ και λίγες ημέρες και θέλω να ρωτήσω κάποιον που θα ξέρει να μου απαντήσει στα εξής...

Σε διάφορες περιπτώσεις απ' όσο γνωρίζω, τα Sky Sports κανάλια καλύπτον παραπάνω από έναν αγώνα παράλληλα (πχ. στο Champions League). Για να μπορώ να αλλάξω τον αγώνα που βλέπω και να παρακολουθήσω έναν άλλο, χρειάζομαι dialer;

Αν ναι, θέλω να ρωτήσω κάτι για το dialer... α) Έρχεται προγραμματισμένο από το κατάστημα που θα το προμηθευτώ για να κάνει κλήσεις από Ελλάδα; β) Δουλεύει πάνω σε ADSL γραμμή ή θα πρέπει να το συνδέσω στο τηλεφωνικό βύσμα;

ΥΓ. Να σας πω να κουφαθειτε? Στο νεο μου λογαριασμο βλεπω μειωση της συνδρομης κατα 1,5 ευρω ετσι απο 86 ευρα που πληρωνα στο SKy world + HD subscription τωρα ηρθε 84,5. Πρωτοφανες για τα Ελληνικα χρονικα την ιδια στιγμη μαλιστα που και μονο ο αριθμος των καναλιων HD εχει ξεπερασει τα 25.
Μηπως να το δουν οι νεοι ιδιοκτητες της NOva που παρα τις προσδοκιες των συνδρομητων για μειωσεις τιμων στα πακετα τους το μονο που εκαναν ηταν να προσθεσουν online πληρωμη του λογαριασμου των συνδρομητικων υπηρεσιων τους? :violent-smiley-030:
Νικος

Η μείωση είναι λόγω της αλλαγής της ισοτιμίας Ευρώ - Στερλίνας !!

Η μείωση είναι λόγω της αλλαγής της ισοτιμίας Ευρώ - Στερλίνας !!

Η ισοτιμια λιρας και euro ειναι πλεον ισα βαρκα ισα νερα συνεπως η μειωση ειναι κλασεις μικροτερη απο την πραγματικη δυναμη της ισοτιμιας.
Πιστευω οτι ειναι αλλοι οι λογοι της μειωσης οπως προσελκυση νεων πελατων στο πακετο του sky η και μεταφορα νεα συνδρομη στο skyHD.
Nikos
Παρολα αυτα καθε μειωση ειναι ευπροσδεκτη!

To κακό με αυτή τη λίρα είναι πως ανεβοκατεβαίνει συνέχεια....
Σήμερα πάλι πήγε στο 0,87 από 0,94 που είχε φτάσει....

Τελικα επειδη σημερα εχω ραντεβου με τον ''δορυφορα''τι πιατο ακριβως να του ζητησω ωστε να πιανω απροσκοπτα ολα τα HD καναλια του SKY?Υπαρχει μαρκα συγκεκριμενη κ σε πιατο αλλα κ σε lnb που κανει καλυτερα την δουλεια?Επισης καποιος φιλος μου ειπε οτι να βαλω τριπλο η τετραπλο lnb θα καταφερω να πιανω κ τον ORF HD .Αυτο αληθευει λετε?

Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Τελικα επειδη σημερα εχω ραντεβου με τον ''δορυφορα''τι πιατο ακριβως να του ζητησω ωστε να πιανω απροσκοπτα ολα τα HD καναλια του SKY?Υπαρχει μαρκα συγκεκριμενη κ σε πιατο αλλα κ σε lnb που κανει καλυτερα την δουλεια?Επισης καποιος φιλος μου ειπε οτι να βαλω τριπλο η τετραπλο lnb θα καταφερω να πιανω κ τον ORF HD .Αυτο αληθευει λετε?

Διαλεξε ενα πιατο τουλαχιστο 1,20 (αν αντεχεις πηγαινε σε 1,40) αλλα παλι εξαρταται απο την γεωγραφικη περιοχη σου.
ενα ποιοτικο πιατο οπως giberdini εχει καλυτερη απολαβη σε σχεση με ενα αλλο μη επωνυμο στις ιδιες διαστασεις.
LNB twin EDITION. Πραγματικα καλο με παρα πολυ καλη απολαβη. Προσωπικα μου τιναξε το σημα απο το 50% σε 75% με το ιδιο πιατο.
Θα πιανεις ολα τα HD καναλια εκτος του BBCHD
Οσο για το ORF ειναι στις 19 ενω ο SKY stiw 28E. Καμμια σχεση το lnb. Μιλαμε για διαφορετικη τροχιακη θεση.
Νικος

Φιλε νικο ευχαριστω πολυ,θα μεταφερω αυτουσια τις απαιτησεις στον δορυφορα με τον οποιο τελικα εχω σημερα ραντεβου στις 10 μετα απο αλεπαλληλες ακυρωσεις.Ειναι αληθεια τοσο δυσευρετοι αυτοι οι τυποι?????????
Θα επανερθω μετα την εγκατασταση με εντυπωσεις....

ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ?

Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Κατι ακουγεται τελευταια (www.avforums.com), και δεν μου αρεσει καθολου, οτι δηλαδη ο sky προσανατολιζεται στην αλλαγη ολων των καρτων του μεχρι τον Μαιο. Οι κακες γλωσσες λενε οτι αυτο θα αρχισει απο τον Απριλιο και θα υπαρχει μια περιοδος ενος μηνα για την ενεργοποιηση της νεας καρτας αφου η παλια θα κλειδωσει. Ο λογος που λενε οτι θα γινει, συλλεγοντας πληροφοριες απο οπου μπορω, ειναι η καλυτερη προστασια απο σπασιματα κωδικων, η απροβληματιστη συνεργασια της με το νεο epg που ερχεται 11 Μαρτιου, και η ταχυτητα του επεξεργαστη της που θα λυσει καποια κοληματα που παρουσιαζουν οι δεκτες pace & samsung.
Δεν ξερω ειλικρινα αν υπαρχει δοση αληθειας σε ολη αυτη την φημολογια το κακο ειναι οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια και ναι μεν οι φιλοι μας οι Αγγλοι δεν ανησυχουν αφου η νεα καρτα θα ταχυδρομηθει σπιτι τους η στη διευθυνση που εχουν δηλωσει τελος παντων, αλλα εμεις οι εκτος Αγγλιας μαλλον θα εχουμε προβλημα. Εχετε τα ματια και τα αυτια σας ανοικτα να δουμε τι θα κανουμε και πως θα αντιμετωπισουμε το προβλημα οταν και αν ερθει η ωρα.
Νικος

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ?

Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Κατι ακουγεται τελευταια (www.avforums.com), και δεν μου αρεσει καθολου, οτι δηλαδη ο sky προσανατολιζεται στην αλλαγη ολων των καρτων του μεχρι τον Μαιο. Οι κακες γλωσσες λενε οτι αυτο θα αρχισει απο τον Απριλιο και θα υπαρχει μια περιοδος ενος μηνα για την ενεργοποιηση της νεας καρτας αφου η παλια θα κλειδωσει. Ο λογος που λενε οτι θα γινει, συλλεγοντας πληροφοριες απο οπου μπορω, ειναι η καλυτερη προστασια απο σπασιματα κωδικων, η απροβληματιστη συνεργασια της με το νεο epg που ερχεται 11 Μαρτιου, και η ταχυτητα του επεξεργαστη της που θα λυσει καποια κοληματα που παρουσιαζουν οι δεκτες pace & samsung.
Δεν ξερω ειλικρινα αν υπαρχει δοση αληθειας σε ολη αυτη την φημολογια το κακο ειναι οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια και ναι μεν οι φιλοι μας οι Αγγλοι δεν ανησυχουν αφου η νεα καρτα θα ταχυδρομηθει σπιτι τους η στη διευθυνση που εχουν δηλωσει τελος παντων, αλλα εμεις οι εκτος Αγγλιας μαλλον θα εχουμε προβλημα. Εχετε τα ματια και τα αυτια σας ανοικτα να δουμε τι θα κανουμε και πως θα αντιμετωπισουμε το προβλημα οταν και αν ερθει η ωρα.
Νικος

Απ όσο άκουσα εγω πρωτα θα αλλάξουν καρτες στο ιταλικό πακέτο (διαδικασ'ία που εχει ήδη ξεκινήσει ή ξεκινάει άμεσα) και μετα στο αγγλικό. Ετσι κι αλλιώς πάντως αυτοί όταν αλλάζουν δεν χρονοτριβούν ιδιαίτερα, οπότε μαλλον ισχυει αυτό

Θα σας ενημερωσω αυριο για την αλλαγη γιατί ο δικός μου εξω θα με παρει να μου πει τι γινεται