Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Μπορεί να δωσει την δικη σου καρτα και εχει διαφορετικο billing address και address κατοικιας. Αρκετοι το εχουν κανει ετσι.
Το ιδανικο βεβαια θα ηταν να το βαλει στην δικια του καρτα και να του τα δινεις ανα 3 ή 6 μηνες μαζεμενα. Αυτο το λεω γιατι πριν απο μερικους μηνες, μετα απο πιεσεις αλλων παροχων (δικαστικα )σε διαφορα κρατη (Ισπανια Κυπρος μεσα σε αυτα) ο sky εκοψε αρκετες συνδρομες που ειχαν πιστωτικες καρτες εκτος UK. Αυτο τωρα το αναφερω για κάθε ενδεχομενο.

Νεοτερη ενημερωση για το χρονο ενεργοποιησης των HD καναλιων κανει λογο για μεσο ορο 4 εβδομαδες κατι που μπορει να φτασει ακομα και τις 12 λογω την πολυ μεγαλης ζητησης.
Δεν μας τα λενε καλα νομιζω, και ελπιζω να υπερβαλουν εκει στο τμημα εξυπηρετησης πελατων του SKY...
Και ολα αυτα για να παρουν τις 30 λιρες που ειναι το κοστος του σεταρισματος απο τον ειδικο που θα φερει το HD box στο σπιτι...

Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Οπότε ουσιαστικά ο 1ος μήνας δωρεάν πάει περίπατο.
Και αν είσαι κάτοικος Βρετανίας, βλέπεις μόνο τα sd?

καλησπερα
το έχει κανείς σε dream την κάρτα ?
αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί σήμερα ήρθε και δεν θέλω τώρα δεύτερα καλώδια και τέτοια
περιμενω pm
ευχαριστω

Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Οπότε ουσιαστικά ο 1ος μήνας δωρεάν πάει περίπατο.
Και αν είσαι κάτοικος Βρετανίας, βλέπεις μόνο τα sd?
Η καρτα λειτουργει κανονικα με το τρεχων καθεστώς και απλα περιμενεις να ερθουν να φερουν το HD box.
Για τον ακριβη χρονο ενεργοποιησης θα υπαρξει ενημερωση.

καλησπερα
το έχει κανείς σε dream την κάρτα ?
αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί σήμερα ήρθε και δεν θέλω τώρα δεύτερα καλώδια και τέτοια
περιμενω pm
ευχαριστω

Προσοχή, αν ειναι νεα καρτα nds3, σε ενσωματωμένο card reader dm800-dm8000 ....καιγεται οσονούπω, καθώς απαιτεί μικρότερη τάση απο αυτήν που παρέχουν τα reader. Επίσης καίγεται και σε smargo plus smartreader (μπορείς να βρεις το σχετικό thread κανα μήνα πίσω). Αν άλλαξε κατι εν τω μεταξύ και βρέθηκε λύση που να παρακάμπτει το πρόβλημα δεν το γνωρίζω...

Επισης μια πληροφορια για τις καινουριες (ασπρες) καρτες του SKY, να μην μπουν την πρωτη φορά στο sky box γιατι θα κλειδωσουν τα premium καναλια (movies, sports, κλπ).
Προφανως αυτο ενδιαφερει αυτους που χρησιμοποιουν την καρτα τους σε καποιο αλλο δεκτη εκτος του επισημου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Προσοχή, αν ειναι νεα καρτα nds3, σε ενσωματωμένο card reader dm800-dm8000 ....καιγεται οσονούπω, καθώς απαιτεί μικρότερη τάση απο αυτήν που παρέχουν τα reader. Επίσης καίγεται και σε smargo plus smartreader (μπορείς να βρεις το σχετικό thread κανα μήνα πίσω). Αν άλλαξε κατι εν τω μεταξύ και βρέθηκε λύση που να παρακάμπτει το πρόβλημα δεν το γνωρίζω...
Οχι, δεν άλλαξε τίποτα. Θέλει εξωτερικό reader που δουλεύει με τάση 3.3V

ok thanks
είναι NDS2 και το διαβάζει κατευθείαν το emu, βρήκα άκρη απλά βιάστηκα λίγο να γράψω
ευχαριστώ όσους ανταποκρίθηκαν:grinning-smiley-043 -bye-

ok thanks
είναι NDS2 και το διαβάζει κατευθείαν το emu, βρήκα άκρη απλά βιάστηκα λίγο να γράψω
ευχαριστώ όσους ανταποκρίθηκαν:grinning-smiley-043 -bye-

OK, παντως απ όσο ξέρω το αγγλικό πακέτο θα αλλάξει όλες τις κάρτες nds2 με nds3 μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε θα χρειαστείς και τα υπόλοιπα που γράφτηκαν!

Απάντηση: Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

OK, παντως απ όσο ξέρω το αγγλικό πακέτο θα αλλάξει όλες τις κάρτες nds2 με nds3 μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε θα χρειαστείς και τα υπόλοιπα που γράφτηκαν!

το ξέρω Vorie και για αυτό είπα βιάστηκα να γράψω τα είχα διαβάσει αλλά χωρίς να δώσω την πρέπουσα σημασία
οι nds3 δουλεύουν κανονικά με external reader (και σε 800αρι με usb)
εάν δεν βρουν τίποτε άλλο μέχρι να έρθει η καινούρια θα αναγκαστώ να βρω ένα reader

Δηλαδή οι καινούριες κάρτες ούτε στους readers του 7020 θα δουλεύουν;

Τελικά ξέρουμε πότε θα "βγει" το Anial Planet HD ??

Το νέο EPG για τους Ε***007 ?

Code:
New CCcam 2.1.0 --> Sky it nds3 Works directly in internal slot of DM500 & DM8000 !!!!

δεν αναφέρει ώμος με τη cfg

Και δεν ψήνεται η κάρτα;

τι να σου πω τώρα ότι όχι ??????
θα με βαρας μετά οπότε ασε να δούμε να το γράψουν και σε αλλα φορα
πάντως είναι μια καλή ένδειξη νομίζω αν αληθεύει

το νέο epg πάει μόνο στους δέκτες του sky ?

Ναι και εγω διαβασα οτι καρτα πραγματικα ψηνεται αμα τωρα το cccam κανει την δουλεια του και αναγκασει το reader να ριξει τα volt λιγακι ισως δουμε εικονα!!!

το νέο epg πάει μόνο στους δέκτες του sky ?

Φαντάζομαι πως ναι.
Μέσα στον Μάιο ευελπιστώ να έχω το δικό μου skybox hd, αλλά αν δεν σιγουρευτώ ότι η κάρτα δεν ψήνεται στον 800/8000 δεν πρόκειται να τη βάλω ποτέ εκεί...

Φαντάζομαι πως ναι.
Μέσα στον Μάιο ευελπιστώ να έχω το δικό μου skybox hd, αλλά αν δεν σιγουρευτώ ότι η κάρτα δεν ψήνεται στον 800/8000 δεν πρόκειται να τη βάλω ποτέ εκεί...

Σιγουρα ποτε!!!!!!-bye-