Διαβαστε σχολιο της Ζεβρα για τον S6330.Θα μας τρελανουν
The profile/size of each reflector is EXACTLY the same as the SC600. A PID thermal regulation will be implemented using 288 brightness levels (all current regulated, but only a few are accessible by users). For safety, each battery is monitored and protected independently, so you can mix and match different ones (1-3, fully charged or partially charged/depleted, 2200/2600/2900 etc.).
Δυστυχως ειναι out of stock. Kαι το κουπονακι που το βαζεις? Πρεπει να κανεις sign up? Γιατι πηγα να πληρωσω με paypal και δεν ειδα τιποτα για κουπονι. Ειναι πολυ καλη τιμη, οντως.
Ειναι σε backorder και οπως λεει στην σελίδα του στο CPF θα παραλάβει σήμερα (10/1)
Ναι, κάνεις λογαριασμό, add to cart, go to checkout και λίγο παρακάτω βάζεις το κουπόνι!
αααχχ, η αντίσταση είναι μάταιη, order Nr 4378
Οταν θα βγεί ο Neutral (Μάρτιο μου απάντησαν από Zebra) θα πουληθεί ο Cool και θα τον αντικαταστήσει ο Neutral!
Δεν νομιζω να θυμαμαι οτι ο SC51 που εχω, εχει ακαλυπτη την πλακετα σαν των Explorer.
Αλλα και παλι θα σου ελεγα, επειδη εχω ολη τη σειρα explorer, και εχω χρησιμοποιησει παρα πολυ τους ΕΑ1 και ΕΑ2 (συμπεριλαμβανομενων και πτωσεων βεβαιως), μην σε προβληματιζει τοσο πολυ το θεμα της πλακετας.
Αν σου αρεσει κατι πολυ, ειναι κριμα να παρεις κατι αλλο επειδη υπηρξαν καποια περιστατικα πτωσεων που προκαλεσαν προβλημα στο φακο. Μπορει καλλιστα να συμβει σε καθε φακο. Η κακια στιγμη παντα παραμονευει.
Για μενα η σειρα explorer ειναι μακραν η πλεον απολαυστικη απο καθε αλλο φακο που εχω. Οπως εχω πει, ειναι εντελως ξεχωριστοι, εχουν τα παντα επανω τους και .. its a pleasure to play with them
Για οσους δεν πήραν μυρωδια, μια παρέα τύπων from USA βασανίσαν έναν Zebralight SC600 και έναν παρομοίου "σχήματος" ULTRAFIRE UF-T50 http://budgetlightforum.com/node/17191
Στα πόστ #135 και #182 φαίνονται οι φωτό, με αρκετά σχόλια
Ο Zebra, αν και με σπασμένο τζάμι, λειτουργεί ακόμη!!!