Mήπως το έχει μόνο η TANNOY?Και τα dc2 που είχα το είχαν αυτό και όντος έκανε θεαματική δουλειά!!!
τα εχω παρει απο αλλου ωξω εννοηταιΛοιπόν δεν φανταζόμουν τι νόημα έχουν αλλά ΝΑΙ δουλεύουν
http://www.musicdirect.com/product/73265
νομίζω το καλύτερο tweak μαζί φυσικά και με τα vibrapod!
Έχω κάνει το "πείραμα" (εδώ και 14 χρόνια) με 4 ίδια CD Singles, όπου τα 3 βάφτηκαν με μαύρο, κόκκινο και πράσινο μαρκαδόρο και το τελευταίο έμεινε όπως ήταν.:grandpa: Έχει σημασία το χρώμα;
Εννοώ... Αν δεν είναι πρασίνισμα και είναι κοκκίνισμα ή μπλέδιασμα;
Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω ένα μαρκαδοράκι ειδικά για να γράφω πάνω στα CD... Αλλά είναι μπλε...
Βρε που καταντήσαμε...
Σε λίγο θα λέμε "Οι μπλε Stabilo κάνουν πιο υγρές τις μεσαίες ενώ οι πράσινοι τονώνουν τις χαμηλές"...![]()
κανεις ψαγμενος να εχει τοποθετησει σορμποθανη στα ποδαρακια του σι ντι υπαρχει παιδια ..? και τι διαφορα ακουσε?![]()
Μια γυναίκα που να μην καθαρίζει τον λαμπάτο με άζαξ και χλωρίνη.
εγω δοκιμασα σορμποθανη καθως και τα περισσοτερα απο τα αντικραδασμικα που κυκλοφορουν. Με τα μονο που ακουσα διαφορα/βελτιωση ηταν τα Stillpoints και τα Symposium Rollerblock Jr. Τα δευτερα ειναι καλυτερο value for money κατα τη γνωμη μου...[/quote
Εγω δοκιμασα σορβιτολη μια γλυκα που δεν σας λεω.
εγω δοκιμασα σορμποθανη καθως και τα περισσοτερα απο τα αντικραδασμικα που κυκλοφορουν. Με τα μονο που ακουσα διαφορα/βελτιωση ηταν τα Stillpoints και τα Symposium Rollerblock Jr. Τα δευτερα ειναι καλυτερο value for money κατα τη γνωμη μου...[/quote
Εγω δοκιμασα σορβιτολη μια γλυκα που δεν σας λεω.
μπραβο σου...
Έχω κάνει το "πείραμα" (εδώ και 14 χρόνια) με 4 ίδια CD Singles, όπου τα 3 βάφτηκαν με μαύρο, κόκκινο και πράσινο μαρκαδόρο και το τελευταίο έμεινε όπως ήταν.
Για μας τότε, ο ξεκάθαρος νικητής ήταν ο ΜΑΥΡΟΣ μαρκαδόρος.
Έκτοτε, βάφω όλα τα CD μου μαύρα!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.