Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Απάντηση: Re: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Λοιπόν δεν φανταζόμουν τι νόημα έχουν αλλά ΝΑΙ δουλεύουν
http://www.musicdirect.com/product/73265
νομίζω το καλύτερο tweak μαζί φυσικά και με τα vibrapod!
τα εχω παρει απο αλλου ωξω εννοηται
σχετιακ με τα βαιμπρα δεν ειδα κατι
αλλα αφτο σηκωνει κουβεντα

Εμενα παντως μου φαινεται οτι απο τοτε που εβαλα κατω απο καθε ηχειο μου ενα χοντρο κοματι mdf (αν δεν κανω λαθος 3 εκατοστα παχος) ακουω καλυτερη αναλυση και ο ηχος τους απεκτησε πιο πολυ ... ογκο να το πω? Βεβαια λογικα ηρθαν και πιο ψηλα τα tweeter...

The Auric Illuminator CD Treatment
Μάρμαρο για βάση πικάπ-ακρυλικό πλατώ

Αναφέρομαι πάντα σε θεαματικές αλλαγές!

:grandpa: Έχει σημασία το χρώμα;
Εννοώ... Αν δεν είναι πρασίνισμα και είναι κοκκίνισμα ή μπλέδιασμα;
Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω ένα μαρκαδοράκι ειδικά για να γράφω πάνω στα CD... Αλλά είναι μπλε...

Βρε που καταντήσαμε...
Σε λίγο θα λέμε "Οι μπλε Stabilo κάνουν πιο υγρές τις μεσαίες ενώ οι πράσινοι τονώνουν τις χαμηλές"... :flipout:
Έχω κάνει το "πείραμα" (εδώ και 14 χρόνια) με 4 ίδια CD Singles, όπου τα 3 βάφτηκαν με μαύρο, κόκκινο και πράσινο μαρκαδόρο και το τελευταίο έμεινε όπως ήταν.

Για μας τότε, ο ξεκάθαρος νικητής ήταν ο ΜΑΥΡΟΣ μαρκαδόρος.

Έκτοτε, βάφω όλα τα CD μου μαύρα!!!

Ένα πάμφθηνο αντικραδασμικό για στήριξη των ηχείων από τον Ρίτσο. Είναι βαρύ, με τσοχάκι από κάτω, σε μέγεθος όσο περίπου το δίευρο και πάχος μισό εκατοστό. Νομίζω ότι έδωσα σύνολο για τα οχτώ κομμάτια 25 ευρώ.
Το ηχείο "ακινητοποιήθηκε" και άκουσα αμέσως εξαιρετικό δέσιμο του μπάσου. Από τις πιο αποδοτικές αγορές μου.

κανεις ψαγμενος να εχει τοποθετησει σορμποθανη στα ποδαρακια του σι ντι υπαρχει παιδια ..? και τι διαφορα ακουσε?-bye-

εγω δοκιμασα σορμποθανη καθως και τα περισσοτερα απο τα αντικραδασμικα που κυκλοφορουν. Με τα μονο που ακουσα διαφορα/βελτιωση ηταν τα Stillpoints και τα Symposium Rollerblock Jr. Τα δευτερα ειναι καλυτερο value for money κατα τη γνωμη μου...

εγω δοκιμασα σορμποθανη καθως και τα περισσοτερα απο τα αντικραδασμικα που κυκλοφορουν. Με τα μονο που ακουσα διαφορα/βελτιωση ηταν τα Stillpoints και τα Symposium Rollerblock Jr. Τα δευτερα ειναι καλυτερο value for money κατα τη γνωμη μου...[/quote

Εγω δοκιμασα σορβιτολη μια γλυκα που δεν σας λεω.

εγω δοκιμασα σορμποθανη καθως και τα περισσοτερα απο τα αντικραδασμικα που κυκλοφορουν. Με τα μονο που ακουσα διαφορα/βελτιωση ηταν τα Stillpoints και τα Symposium Rollerblock Jr. Τα δευτερα ειναι καλυτερο value for money κατα τη γνωμη μου...[/quote

Εγω δοκιμασα σορβιτολη μια γλυκα που δεν σας λεω.

μπραβο σου...

Δουλεια μου εκανε η παλια σουρμποθανη της Audioquest αλλα μονο στο πικαπ, στο CD μου εκανε το ακουσμα σουπα.

σχετικα με τα αντικραδασμικα παιζει απο το τι ειναι το ρακ και ποσο καλο ειναι
σε μια συγκριση πνακριβο ρακ-φινιτε ελεμντε ρεφερενς
και ενα απλο εξελιξις με συμποσιουμ
το δευτερο επαιξε καλυτερα και ειναι κλασεις φτηνοτερο
η δοκιμη εγινε με λαμπατο-πικαπ-πηγη
σε αλλου τυπου συσκευες δεν ηταν τοο μεγαλη η διαφορα
οσο αφορα τα αντικραδασμικα εχω δοκιμασει παρα παρα πολλα
σε πολλων ειδων συσκευες σε φτηνο ρακ
οσο αφορα τα στιλποιντς που ειχα προτεινει σε καποιους απο εδω
τα προτεινα μετα απο προταση απο φιλο αμερικανο
την μεγαλυτερη διαφορα την εκαναν τα πιουριφαιερς του μενδρινου
τοσο μεγαλη διαφορα στο φτηνοσυστημα μου δεν ξανα ακουσα

Έχω κάνει το "πείραμα" (εδώ και 14 χρόνια) με 4 ίδια CD Singles, όπου τα 3 βάφτηκαν με μαύρο, κόκκινο και πράσινο μαρκαδόρο και το τελευταίο έμεινε όπως ήταν.

Για μας τότε, ο ξεκάθαρος νικητής ήταν ο ΜΑΥΡΟΣ μαρκαδόρος.

Έκτοτε, βάφω όλα τα CD μου μαύρα!!!

εχω το cdplayer NJOE TJOEB 4000 , και μαζι με αυτο μου εδωσαν και ενα ενα μαυρο λαστιχενιο σκεπασμα για το cd . μου ειπε μαλιστα ο αντιπροσωπος να μην ξεχναω να το βαζω πανω απο το cd γιατι βελτιωνει την αναγνωσιμοτητα του cdplayer