Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Το πιο καλο απο τα καλα ειναι τα nm purifiers του κυριου Μενδρινου
αξιζουν καθε σεντ που ζητανε
Κανουν να επανεκτιμισετε το συστημα σας.
Οτι καλυτερο σε επιπεδο βελτιωσης περασε ποτε τα αυτια μου.

αξιζουν καθε σεντ που ζητανε
Κανουν να επανεκτιμισετε το συστημα σας.
Οτι καλυτερο σε επιπεδο βελτιωσης περασε ποτε τα αυτια μου.

simply the best :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Τα άκουσες και εσύ βρε θηρίο; -bye-

Το αστειο δεν ειναι οτι το ακουσα μονο εγω. Τα δοκιμασα με εναν φιλο που μου εφερε τα δικα του. Κατα την διαρκεια των δοκιμων (βαλε, βγαλε, ακου διαφορες) εμφανιστηκε και η γυναικα μου η οποια δεν ηξερε τι καναμε (την ειχα καθηλωσει στην κουζινα :grandpa:) και πεταει την ατακα "τωρα μαλιστα. το ρυθμισατε και παιζει υπεροχα". Αφου ξεπερναω το σοκ απο την ατακα της και αφου ειχε φυγει για να παει ξανα στην κουζινα καθισα και ξυλωσα τα περιμενα να ερθει. Οταν ηρθε και χωρις να ρωτησουμε τιποτα πεταει την επομενη ατακα." καλα εσεις δουλεια δεν εχετε και ρυθμιζετε και ξερυθμιζετε τα μηχανηματα?"

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σα

Το αστειο δεν ειναι οτι το ακουσα μονο εγω.

Κάτι τέτοια κάνει και η δικιά μου και με στέλνει αδιάβαστο... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σα

Το αστειο δεν ειναι οτι το ακουσα μονο εγω. Τα δοκιμασα με εναν φιλο που μου εφερε τα δικα του. Κατα την διαρκεια των δοκιμων (βαλε, βγαλε, ακου διαφορες) εμφανιστηκε και η γυναικα μου η οποια δεν ηξερε τι καναμε (την ειχα καθηλωσει στην κουζινα :grandpa:) και πεταει την ατακα "τωρα μαλιστα. το ρυθμισατε και παιζει υπεροχα". Αφου ξεπερναω το σοκ απο την ατακα της και αφου ειχε φυγει για να παει ξανα στην κουζινα καθισα και ξυλωσα τα περιμενα να ερθει. Οταν ηρθε και χωρις να ρωτησουμε τιποτα πεταει την επομενη ατακα." καλα εσεις δουλεια δεν εχετε και ρυθμιζετε και ξερυθμιζετε τα μηχανηματα?"

Εμενα η γυναικα μου: " ρε για δες που ακουγονται οι παστες!" (τα βλεπει σαν παστακια)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο

Εμενα η γυναικα μου: " ρε για δες που ακουγονται οι παστες!" (τα βλεπει σαν παστακια)...

Εγω δεν λεω πως τα αποκαλεσε γιατι προβλεπω να κανω banακια μετα :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

.

τι ειναι αυτα και που μπορουμε να τα βρουμε

τι ειναι αυτα και που μπορουμε να τα βρουμε

Τα έχει ο Γιάννης Μιχαηλός προς πώληση.

Και στο δικό μου σύστημα έκαναν πολλή καλή δουλειά τα purifiers του Μενδρινού.
Επίσης εξαιρετικά αντικραδασμικά που χρησιμοποιώ είναι:τα stillpoints( thanks Argi!!), Τα Resonators της Finite Elemente,τα απίστευτα ποδαράκια της Marigo Audio καθώς και πολλά προιόντα της Acoustic Revive.

Καποια στιγμή θα ανεβάσω photos.

Απάντηση: Re: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Και στο δικό μου σύστημα έκαναν πολλή καλή δουλειά τα purifiers του Μενδρινού.
Επίσης εξαιρετικά αντικραδασμικά που χρησιμοποιώ είναι:τα stillpoints( thanks Argi!!), Τα Resonators της Finite Elemente,τα απίστευτα ποδαράκια της Marigo Audio καθώς και πολλά προιόντα της Acoustic Revive.

Καποια στιγμή θα ανεβάσω photos.
νασαι καλα
εχω κατι δικο σου

συντομα θα εχω ακομα κατι προς δοκιμη οταν ειμαι ετοιμος
θα σου στειλω pm
σε ευχαριστω

Πώς λειτουργούν αυτά τα πραγματάκια;
Να κάλυπταν όλη τη συσκευή το καταλαβαίνω, αλλά όταν η αποιαδήποτε συσκευή έχει μεταλλικό περίβλημα για να αντιμετωπίζεται το ηλεκτροστατικό πεδίο και τα υψίσυχνα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ενώ για να αποσβεθεί ένα χαμηλόσυχνο χρειάζεται είτε πάρα πολύ μεγάλου πάχους μεταλλική θωράκιση ενώ εμπόδια που έχουν πολύ μικρές διαστάσεις σε σχέση με το μήκος κύματος, απλά δεν λειτουργούν ως εμπόδια.
Δεν αμφισβητώ δηλαδή πως μπορεί να αποσβαίνουν το η/μ κύμα μετατρέποντας το σε θερμότητα αλλά απλά δεν καταλαβαίνω πώς προστατεύουν μια συσκεύη χωρίς να τη περιβάλλουν.
Μια παράκληση σε όποιον τυχαίνει να τα έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή (ξέρετε ποιοι): πάνω τους "κολλάει" μαγνήτης;

εγω που τα δοκιμασα στο συστημα μου
δεν κολλαγαν
και μιλαμε για πολλα τεμαχια

Πώς λειτουργούν αυτά τα πραγματάκια;
Να κάλυπταν όλη τη συσκευή το καταλαβαίνω, αλλά όταν η αποιαδήποτε συσκευή έχει μεταλλικό περίβλημα για να αντιμετωπίζεται το ηλεκτροστατικό πεδίο και τα υψίσυχνα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ενώ για να αποσβεθεί ένα χαμηλόσυχνο χρειάζεται είτε πάρα πολύ μεγάλου πάχους μεταλλική θωράκιση ενώ εμπόδια που έχουν πολύ μικρές διαστάσεις σε σχέση με το μήκος κύματος, απλά δεν λειτουργούν ως εμπόδια.
Δεν αμφισβητώ δηλαδή πως μπορεί να αποσβαίνουν το η/μ κύμα μετατρέποντας το σε θερμότητα αλλά απλά δεν καταλαβαίνω πώς προστατεύουν μια συσκεύη χωρίς να τη περιβάλλουν.

Eύλογες οι απορίες σου( μας) για το πως λειτουργούν αλλά
αφήνοντας στην άκρη -νομίζω ο Ν.Μενδρινός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να απαντήσει σε ερωτήσεις μας- το θεωρητικό υπόβαθρο ένα έχω να πώ:
Δουλεύουν και δουλεύουν εξαιρετικά.

Μια παράκληση σε όποιον τυχαίνει να τα έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή (ξέρετε ποιοι): πάνω τους "κολλάει" μαγνήτης;

Οχι.Ακουμπητό στα μηχανήματα και με δετικά η ταινία για τα καλώδια

το εκπληκτικο ειναι μ'αυτα οτι ακους πραγματα που πριν απλα δεν υπηρχαν.
και οπως ειπε και ενας φιλος που τα ακουσε για πρωτη φορα "θα τα πουλησω ολα τα μηχανηματα μου και θα παρω ενα κασετοφωνο aiwa και θα το γεμισω purifiers!!!"

Υποκαθιστούν και τους ενισχυτές-ηχεία;:flipout:

Εντάξει παιδιά μην τρελλαίνεστε,πολύ διαφημιστική καμπάνια έχει πέσει...

Αν το σύστημά σας δεν παίζει γι' οποιοδήποτε λόγο(κρίκοι της αλυσσίδας,χώρος........),δεν θα παίξει γιατί θα τα...αγγίξουν αυτά τα παραφερνάλια.

Δυο πλευρες του νομισματος.
Γνωστος πωλητης μου ειπε οτι στο συστημα του δεν ακουσε διαφορες.
(βεβαια ειχε λιγα τεμαχια προς δοκιμη).
Δεκτο
Στο δικο μου συστημα οι διαφορες ηταν απιστευτες , δεν το λεω αυτο επηρεασμενος απο την παρουσια του κατασκευαστη και γνωστου ριβιουερ στο χωρο μου.
Το λεω γιατι να μεν στον ηχο ακουσα τεραστιες διαφορες,
στην εικονα παρολο οτι υπηρξε εν λινκ απο πιουριφαιερς απο την λευματοληψια- μεταφορα εικονας - πανω στον προβολεα.
Εκει διαφορα δεν ειδα.
Βασικο και καλο ειναι να υπαρχουν πιουριφαιερς παντου.
Και μια δοκιμη με ολικη καλυψη στο συστημα μας βοηθα να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.