Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Δεν ξερω δεν ειναι μονο το hdmi (αυτο που εχω εχει 4τραπλη θωρακιση)
αλλα και στο καλωδιο ρευματος , και πανω στο προβολεα
διαφορα δεν ειδα.
Συνολικα 5 πιουριφαιερς βαλαμε στο σετ προβολεα,
ενα σετ (εισοδο-εξοδο) στα καλωδια ρευματος -hdmi και ενα πανω στο τροφοδοτικο του προβολεα.
Και το ματι ειναι πολυ πιο ευαισθητο απο το αυτι.

Βασικά το ακριβώς ανάποδο: η ακοή είναι πολύ πιο ευαίσθητη από την όραση.

Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα.
Σε γενικές γραμμές το μάτι ξεγελιέται πολύ πιο εύκολα (χρώμα αλλάζει το δωμάτιο και αμέσως τα βλέπεις όλα αλλοιωμένα), έχει μικρότερη ικανότητα να ξεχωρίζει δύο "ίδια" χρώματα διαφορετικού όμως τόνου,(ίσως) έχει μικρότερο δυναμικό εύρος, κάνει refresh κάθε 1/10 του δευτερολέπτου και νομίζει πως κάτι που αναβοσβήνει 100 φορές το δευτερόλεπτο είναι ακίνητο :D.
Α! Επίσης υπάρχουν κάτι τύποι σαν το Κόπερφιλντ που βγάζουν το ψωμί τους εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες του (πλάκα κάνω).

Ως γνωστόν η ΕΜΙ (για ηλεκτρομαγνητικά πεδία μιλάμε έτσι;Οχι την δισκογραφική:flipout:),δεν εξαφανίζονται.Εμποδίζονται-απομονώνονται ή ανακατευθύνονται.....

Εδώ μερικές εταιρείες με πληροφορίες,προτάσεις και σχετικά υλικά

http://www.marktek-inc.com/

http://magnetic-shield.com/index.html εδώ μπορεί και να κάνετε και σχετικές ερωτήσεις.

Υλικά που αντιμετωπίζουν,με διάφορους τρόπους το πρόβλημα,υπάρχουν πολλά και χρησιμοποιούνται ευρέως,τόσο σε home εφαρμογές,όσο και σε βιομηχανικές-στρατιωτικές εφαρμογές.

Last edited:
Ως γνωστόν η ΕΜΙ (για ηλεκτρομαγνητικά πεδία μιλάμε έτσι;Οχι την δισκογραφική:flipout:),δεν εξαφανίζονται.Εμποδίζονται-απομονώνονται ή ανακατευθύνονται.....

Εδώ μερικές εταιρείες με πληροφορίες,προτάσεις και σχετικά υλικά

http://www.marktek-inc.com/

http://magnetic-shield.com/index.html εδώ μπορεί και να κάνετε και σχετικές ερωτήσεις.

Υλικά που αντιμετωπίζουν,με διάφορους τρόπους το πρόβλημα,υπάρχουν πολλά και χρησιμοποιούνται ευρέως,τόσο σε home εφαρμογές,όσο και σε βιομηχανικές-στρατιωτικές εφαρμογές.

Ωραία όλα αυτά και γνωστά.
Η ανακατεύθυνση όταν μιλάμε για μεγάλα μήκη κύματος σε σύγκριση με το φυσικό μέγεθος του αντικειμένου απλά δεν υφίσταται.
Από την άλλη το υλικό κατασκευής δεν είναι μαγνητικό.
Έχουμε δηλαδή ένα αντικείμενο με μικρό μέγεθος που είναι φτιαγμένο από μη μαγνητικό υλικό.
Πάλι δεν καταλαβαίνω πώς "εμποδίζει" την Η/Μ ακτινοβολία.

Αγαπητοι Φιλοι,

Ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε επαφη μαζι σας μεσω του av club .
Hθελα να σας ευχαριστησω για τα καλα σας λογια για τα προιοντα μου NM Sonic Purifiers.

Αποτελουν το αποσταγμα των εμπειριων μου ολα αυτα τα 35 χρονια που ασχολουμαι με το αγαπημενο μας χομπι, το Audio και το High End.

Πληροφοριες για τα νεα μου προιοντα θα δειτε στο website μου που www.nmsonic.com

Πραγματι τα προιοντα αυτα προσφερουν βελτιωσεις οταν τοποθετηθουν στα συστηματα. Εχουν λογο υπαρξης οπως πολλα αλλα αξεσουαρ. Πολλοι φιλοι του χωρου μας ακουσαν διαφορες -βελτιωσεις που δεν μπορουσαν να πιστεψουν πριν τα δοκιμασουν στο συστημα τους.
Ο καλυτερος και τελικος κριτης καθε ενος προιοντος ειναι ο ιδιοκτητης του συστηματος που θα το χρησιμοποιησει. Ολοι οι κατασκευστες μπορουν να ισχυριζονται και να υποσχονται πολλα για τις κατασκευες τους, αλλα μονο οι καταναλωτες για τους οποιους αυτα προοριζονται μπορουν να τα κρινουν και να αποφασισουν εαν πραγματι ειναι αξιολογα και κανουν αυτο που υποσχονται . Αρκει να ακολουθησουν τις οδηγιες του κατασκευαστη, να ειναι εμπειροι ακροατες , καλοπιστοι και οσο το δυνατον πιο αντικειμενικοι.

Ειμαστε στον ιδιο χωρο που ολοι μας αγαπαμε. Η μουσικη και τα μηχανηματα αναπαραγωγης της ειναι το κοινο χομπι και παθος μας, μας δινουν χαρα, γνωσεις, συγκινησεις και μας ενωνουν κανοντας μας μια μεγαλη ''μουσικη'' οικογενεια.

Θα ηταν χαρα μου να δωσω δειγματα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ NM Sonic Purifier σε reviewer του av club για δοκιμη ωστε να μου δοθει η δυνατοτητα να δωσω περισσοτερες και πιο συγκεκριμενες πληροφοριες που πιστευω οτι θα ενδιαφερουν αρκετους φιλους μας.

Ευχαριστω και παλι για τη θερμη υποδοχη και σχολια για τα προιοντα μου και συντομα πιστευω θα εχουμε μια πιο συχνη επικοινωνια.

Φιλικα

Νικος Μενδρινος

Η ανακατεύθυνση όταν μιλάμε για μεγάλα μήκη κύματος σε σύγκριση με το φυσικό μέγεθος του αντικειμένου απλά δεν υφίσταται.
Έχουμε δηλαδή ένα αντικείμενο με μικρό μέγεθος που είναι φτιαγμένο από μη μαγνητικό υλικό.

Κοίτα μην με μπλέκεις,μερικές πληροφορίες έδωσα.Εγώ...ελεύθερο ρεπορτάζ κάνω.

Απάντηση: Re: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Αγαπητοι Φιλοι,

Hθελα να σας ευχαριστησω για τα καλα σας λογια για τα προιοντα μου NM Sonic Purifiers.

Αποτελουν το αποσταγμα των εμπειριων μου ολα αυτα τα 35 χρονια που ασχολουμαι με το αγαπημενο μας χομπι, το Audio και το High End.

Πληροφοριες για τα νεα μου προιοντα θα δειτε στο website μου που www.nmsonic.com

Πραγματι τα προιοντα αυτα προσφερουν βελτιωσεις οταν τοποθετηθουν στα συστηματα. Εχουν λογο υπαρξης οπως πολλα αλλα αξεσουαρ. Πολλοι φιλοι του χωρου μας ακουσαν διαφορες -βελτιωσεις που δεν μπορουσαν να πιστεψουν πριν τα δοκιμασουν στο συστημα τους.
Ο καλυτερος και τελικος κριτης καθε ενος προιοντος ειναι ο ιδιοκτητης του συστηματος που θα το χρησιμοποιησει. Ολοι οι κατασκευστες μπορουν να ισχυριζονται και να υποσχονται πολλα για τις κατασκευες τους, αλλα μονο οι καταναλωτες για τους οποιους αυτα προοριζονται μπορουν να τα κρινουν και να αποφασισουν εαν πραγματι ειναι αξιολογα και κανουν αυτο που υποσχονται . Αρκει να ακολουθησουν τις οδηγιες του κατασκευαστη, να ειναι εμπειροι ακροατες , καλοπιστοι και οσο το δυνατον πιο αντικειμενικοι.

Ειμαστε στον ιδιο χωρο που ολοι μας αγαπαμε. Η μουσικη και τα μηχανηματα αναπαραγωγης της ειναι το κοινο χομπι και παθος μας, μας δινουν χαρα, γνωσεις, συγκινησεις και μας ενωνουν κανοντας μας μια μεγαλη ''μουσικη'' οικογενεια.

Θα ηταν χαρα μου να δωσω δειγματα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ NM Sonic Purifier σε reviewer του av club για δοκιμη ωστε να μου δοθει η δυνατοτητα να δωσω περισσοτερες και πιο συγκεκριμενες πληροφοριες που πιστευω οτι θα ενδιαφερουν αρκετους φιλους μας.

Ευχαριστω και παλι για τη θερμη υποδοχη και σχολια για τα προιοντα μου και συντομα πιστευω θα εχουμε μια πιο συχνη επικοινωνια.

Φιλικα

Νικος Μενδρινος

Ευχαριστούμε κε Μενδρινέ,για την συμμετοχή σας και την προσφορά σας.Πολύ ευχαρίστως να συμμετέχουμε άν οργανώσετε κάποια παρουσίαση των προϊόντων σας.

Καλώς ήρθατε στο φόρουμ μας κε Μενδρινέ.
Θα θέλατε να μας δώσετε μερικές πληροφορίες σχετικά με τις αρχές λειτουργίας των προϊόντων σας;

Ηχητικη Χυλοπιτα εισεπραχθη απο
1)φεριτες και διαφορα rings σε ιντερκονεκτς και καλωδια ρευματος

Δηλαδή;

Ηχητικη Χυλοπιτα εισεπραχθη απο
1)φεριτες και διαφορα rings σε ιντερκονεκτς και καλωδια ρευματος

Δηλαδή;
Δεν ακουσα καμμια διαφορα με την προσθηκη τους.

Αγαπητοι Φιλοι,

Φιλικα

Νικος Μενδρινος

Να ρωτησω ακριβως απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα ακριβως τα προιοντα σας??

Εκατσα και διαβασα σχεδον ολες της πληροφοριες του site και ως φυσικος που ειμαι μου εχουν δημιουργηθει καποιες αποριες.

Πολλες απο αυτες θα μου λυνοταν ευκολα αν ξεραμε απο τι υλικο τα κατασκευαζετε..

Γιαννης Νεστορας

Re: Απάντηση: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Η απολυτη απομονωση ενος συστηματος μονο με ενα τροπο μπορει να επιτευχθει.
Βαζοντας το μηχανημα που ενδιαφερομαστε μεσα σε ενα κλωβο faraday.
Και εδω ερχεται και η απορια μου για τα προιοντα του κυριου Μενδρινου και το υλικο κατασκευης τους.
Μεσα στο site αναφερει οτι λειτουργουν σαν ασπιδα. Αυτο εκ των πραγματων ειναι αδυνατο μονο και μονο απο την γεωμετρια των πραγματων που πουλα,
το οποιο και μπορει να αποδειχτει σχετικα ευκολα εφαρμοζοντας τις κλασικες εξισωσεις πεδιου του Maxwell.

Και για οσους ρωτησουν. Ο κλωβος faraday ειναι ενα απλο μεταλικο κουτι. Τελειως κλειστο χωρις κανενα ανοιγμα.....
Βαζοντας ενα τετοιο σε ενα μηχανημα μεχρι και το μαγνητικο πεδιο της γης κοβεις...:cool4:

Αν ενδιαφερεστε μπορω να σας εξηγησω πως δουλευει.

Aστο καλύτερα,μην μπούν ιδέες σε μερικούς-μερικούς...

Ολα τα έχουμε δεί.Μεταλλικό πλαίσιο-κουτί για τα μηχανήματα,δεν έχουμε δεί ακόμα:flipout:

Και στο δικό μου σύστημα έκαναν πολλή καλή δουλειά τα purifiers του Μενδρινού.
Επίσης εξαιρετικά αντικραδασμικά που χρησιμοποιώ είναι:τα stillpoints( thanks Argi!!), Τα Resonators της Finite Elemente,τα απίστευτα ποδαράκια της Marigo Audio καθώς και πολλά προιόντα της Acoustic Revive.

Καποια στιγμή θα ανεβάσω photos.

Magellan τα Marigo Feet τα πηρες απευθείας από τη Marigo ή έχει αντιπρόσωπο στην Ελλάδα? Εχω διαβάσει ότι είναι απίστευτα !!

Πως πάει το 5άρι ?