Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Re: Απάντηση: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Ολα τα έχουμε δεί.Μεταλλικό πλαίσιο-κουτί για τα μηχανήματα,δεν έχουμε δεί ακόμα:flipout:
Παντως σοβαρα ενας κλωβος Faraday εξουδετερωνει ολα τα εξωτερικα Ηλεκτρομαγνητικα πεδια. Αυτο ειναι γνωστο εδω και ~150 χρονια!!!!!

Δεν ειναι τυχαιο αλωστε ωστε σε εφαρμογες που απαιτουν ενισχυτες και ηλεκτρονικα σε απολυτα ησυχο ηλεκτρομαγνητικα περιβαλλον τα βαζουν μεσα σε τετοιους κλωβους (πχ. στην ραδιοαστρονομια )

Απλα διαβαζοντας περι των αναφερθεντων προιοντων δε σου κρυβω οτι μου μπηκαν ιδεες στο μυαλλο οχι και πολυ καλες...

Magellan τα Marigo Feet τα πηρες απευθείας από τη Marigo ή έχει αντιπρόσωπο στην Ελλάδα? Εχω διαβάσει ότι είναι απίστευτα !!

Πως πάει το 5άρι ?

Καλώς τον!
Η MarigoAudio δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα προς το παρόν.
Καλύτερη τιμή θα έχεις αν τα πάρεις κατευθείαν από την εταιρία.

http://www.marigoaudio.com/Component_feet.htm

Αγαπητέ Magellan ευχαριστώ

τους έστειλα email και αναμένω απάντηση καθότι τα ράφια του rack μου είναι από αλεξίσφαιρο τζάμι 2 εκ και έχουν αποδειχτεί περίεργα στη συνεργασία τους με ποδαράκια

Re: Απάντηση: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Αγαπητε magellan τι ειναι αυτα τα Marigo Feet;
Και τι κανουν;

Αντικραδασμικά είναι Σάκη, μόνο που είναι εξαιρετικά.

Ρε σύ πάω στοίχημα,ότι αυτά που σου έδωσα είναι καλύτερα:AFADF0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Αντικραδασμικά είναι Σάκη, μόνο που είναι εξαιρετικά.

Και που τοποθετουνται;

Προς πληροφόρησή σας, σας παρουσιάζω τις εντυπώσεις μου από ένα προϊόν που χρησιμοποιώ. Πρόκειται για τα αντικραδασμικά από γραφίτη Q-Damper της εταιρείας A.R.T. http://www.arthifi.it/ENG q-damper.htm

Ο λόγος που τα προμηθεύτηκα, πριν από αρκετά χρόνια είναι η αλήθεια, ήταν γιατί ήθελα να αποκτήσω όγκο στις χαμηλές, καθώς τα Sonus Faber Grand Piano που μόλις είχα αποκτήσει, μου έδιναν την εντύπωση ότι υστερούσαν στο συγκεκριμένο τομέα. Όταν μου τα πρότεινε ο πωλητής στάθηκα πολύ επιφυλακτικός, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να τα «χώσω» για ένα ακόμη αξεσουάρ, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας μεν, αλλά που θα μου χάριζε την αίσθηση ότι έκανα ακόμη ένα βηματάκι στον δρόμο προς την υψηλή πιστότητα! Και ως εκ θαύματος: έκαναν δουλειά! Μετά από πολλά βάλε-βγάλε, σιγουρεύτηκα ότι οι χαμηλές απέκτησαν μια διαφορετική οντότητα και αφού απολάμβανα πλέον τον επιβλητικό ήχο του κόντρα μπάσου, διέγραψα από το μυαλό μου την ανάγκη για αγορά ενός sub, με το οποίο προκλητικά φλέρταρα εκείνη την περίοδο.
Αυτά, βέβαια, συνέβησαν τότε (πριν από 8 περίπου χρόνια) και δυστυχώς λόγοι ανωτέρας βίας (το μόνιμα απρόσεκτο σκούπισμα και σφουγγάρισμα της καθαρίστριας) με ανάγκασαν να τα αφαιρέσω από τις ακίδες των ηχείων, εφόσον ήθελα να τα προφυλάξω από μια διαφαινόμενη πτώση.

Αλλά ας έρθουμε στο σήμερα. Σε νέο χώρο πια –και με δεδομένη την απόφαση να σκουπίζω και να σφουγγαρίζω μόνος μου το δωμάτιο ακρόασης– επανέφερα τα Q-Dumper κάτω από τα αγαπημένα μου Sonus Faber.
Μα καλά, γιατί δεν ακούω καμιά διαφορά? Βάζω-βγάζω, βάζω-βγάζω... τίποτα!
Mήπως δεν κάνω κάτι καλά? Μα αυτό δεν γίνεται, ένας τρόπος υπάρχει.
Χμμμ, ας φωνάξω και κάποιον άλλο να μου πει τη γνώμη του. Μα κι αυτός τίποτα? Περίεργο...
Μάλλον θα φταίει ο χώρος, σκέφτηκα. Αλλά από την άλλη, όμως, δεν υπάρχει και τεράστια διαφορά, 40 τ.μ. ο προηγούμενος, 35 αυτός, συν του ότι έχω βάλει και μια ολόκληρη προίκα σε κουρτίνες...
Α, το βρήκα! Φταίει το υλικό στο δάπεδο. Στο προηγούμενο ήταν μάρμαρο, σε αυτό είναι πλακάκι. Αλλά τότε τι δουλειά κάνει αυτός ο γραφίτης, εφόσον παίζει σημαντικότερο ρόλο το τι υπάρχει από κάτω του?
Μπερδεμένα πράγματα, φίλοι μου. Μήπως, τελικά, χάλασε η ακοή μου ή μήπως ποτέ δεν υπήρξε βελτίωση στον ήχο???

Υ.Γ. Μήπως υπάρχει για πώληση κανένα subwoofer Sonus Faber Gravis?

Last edited: