Τα πιο όμορφα hi-end προϊόντα

Sorry Περικλή, αλλά το ματάκι ήταν σχετικό με την προηγούμενη συζήτηση.

Όσον αφορά τις φωτο που παρουσίασες, τα πικάπ είναι η μαγεία.. Τυχερός που έχεις και το Oracle. Καλές ακροάσεις..

mission pilastro ! γιατί δεν μπαίνει φωτό? κάνω upload και δεν την Εμφανίζει.... :nounder:

Last edited:
Ας τελείωσω πρός το παρών με τα ψηφιακά με δύο μοντέλα της σχετικά άγνωστης σε εμάς April.

Attachments

• april music Eximus T-1 cd.jpg
    april music Eximus T-1 cd.jpg
    33.4 KB · Views: 100
  • dp1_main.jpg
    dp1_main.jpg
    34.9 KB · Views: 82
Επίσης δύο κορυφαία cd της Sim Audio.Το Moon Limited Edition και το Andromeda, αμφότερα με εξαιρετική ποιότητα ήχου τα οποία πλησιάζουν το βινίλιο αρκετά (τουλάχιστον το Limited Edition το οποίο είναι και το προσωπικό μου cd, για το άλλο δεν έχω μπορέσει ακόμα να κάνω εμπεριστατωμένη ακρόαση μακράς διαρκείας αλλά που θα μου πάει κάπου θα το βρώ).

Attachments

• lg_mooneclipse_le.jpg
    lg_mooneclipse_le.jpg
    52.5 KB · Views: 86
  • lg_moonandromeda.jpg
    lg_moonandromeda.jpg
    74.6 KB · Views: 89
Να προσθεσω και γω ενα απο το 1984,
ΟΝΚΥΟ Grandsepter GS-1

Attachments

• Onkyo grandscepter GS-1.jpg
    Onkyo grandscepter GS-1.jpg
    32.4 KB · Views: 135
Απάντηση: Re: Τα πιο όμορφα hi-end προϊόντα

platon said:
Να προσθεσω και γω ενα απο το 1984,
ΟΝΚΥΟ Grandsepter GS-1
Συγνώμη αλλά αυτά είναι σαν ξύλινα κουτιά που έχουν εισαγωγή τουρμπίνας αεροπλάνου....
Βέβαια τα γούστα είναι υποκειμενικά, μην το πάρεις προσωπικά Πλάτωνα.

Απάντηση: Re: Τα πιο όμορφα hi-end προϊόντα

Μιχάλης Κορ. said:
Συγνώμη αλλά αυτά είναι σαν ξύλινα κουτιά που έχουν εισαγωγή τουρμπίνας αεροπλάνου....
Βέβαια τα γούστα είναι υποκειμενικά, μην το πάρεις προσωπικά Πλάτωνα.

πσσσ . . . αυτά φιλοξενούν άνετα και την συλλογή από Σβαρόφσκι ... σαν βιτρίνα

Re: Απάντηση: Re: Τα πιο όμορφα hi-end προϊόντα

Δημήτριος Ντοκατζής said:
πσσσ . . . αυτά φιλοξενούν άνετα και την συλλογή από Σβαρόφσκι ... σαν βιτρίνα
3 βατακια ομως αν τους δωσεις με τα Σβαρόφσκι μεσα ...:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πιο όμορφα hi-end προϊόντα

Panagiotis Manopoulos said:
3 βατακια ομως αν τους δωσεις με τα Σβαρόφσκι μεσα ...:music-smiley-005:
Μπορεί πράγματι ο ήχος τους να είναι κάτι το εξαιρετικό γιατί δεν τα έχω ακούσει φυσικά, απλά οπτικά είναι ...κάπως...

Εμένα πάλι μ αρέσουν πολύ. Ισως επειδή θεωρώ δεδομένο ότι ένα ηχείο οφείλει να έχει πολλά κυβικά.

Επαθα κι ένα ψιλοσόκ με την μάρκα.

Μπράβο Αντώνη που τα ανακάλυψες.

Ε, τότε θα σ' αρέσουν κι αυτά

Living Voice Airscout + RW24 bass unit. Μόνο 89 κιλά έκαστο.
Δυστυχώς, η βρετανική εταιρεία τα έχει καταργήσει πλέον από τους καταλόγους της...

Attachments

• LV_airscout_lille.jpg
    LV_airscout_lille.jpg
    8 KB · Views: 113
  • airscout_system.JPG
    airscout_system.JPG
    142.9 KB · Views: 109
Απάντηση: Επειδή αύριο γιορτάζει η Θεομήτωρ...

Σπύρος Κωστόπουλος said:
...είπα κι εγώ ο πτωχός να ζητήσω από τη Χάρη Της να βοηθήσει, μπας και καταφέρω και αποκτήσω τα ηχεία των ονείρων μου (φωτο): Jadis Eurythmie 11.

Η σύζυγος θεωρεί ότι κάλλιστα θα μπορούσαν να συνοδεύουν τον "Πειρασμό του Αγίου Αντωνίου" του Ιερώνυμου Μπος, αλλά εγώ τα βλέπω περισσότερο σαν έργο του Νταλί.

Όπως και να' χει, πρόκειται κατά την ταπεινή μου άποψη για το απόλυτο design στο High-End.
Δυστυχώς, με απόλυτα υψηλή τιμή έστω και δεύτερο χέρι -αν τα βρεις, βέβαια...//;-)

Σπύρο τώρα τα είδα και αμέσως μου ήρθε στο νου "Ο πειρασμός του Αγ. Αντωνίου" που είναι του Σαλβατόρ Νταλί . Οπότε δεν θάχεις λόγο να διαφωνείς με την γυναίκα σου. Πολύ όμορφα-bye-

Re: Απάντηση: Επειδή αύριο γιορτάζει η Θεομήτωρ...

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Σπύρο τώρα τα είδα και αμέσως μου ήρθε στο νου "Ο πειρασμός του Αγ. Αντωνίου" που είναι του Σαλβατόρ Νταλί . Οπότε δεν θάχεις λόγο να διαφωνείς με την γυναίκα σου. Πολύ όμορφα-bye-

Ο "πειρασμός του Αγ. Αντωνίου" βγαίνει και σε Μπός (όχι Hugo Boss):grinning-smiley-043

zz-one_gallery_04_B.jpg

Bow technologies ZZ one

Και δύο κλασικά κομμάτια...

...για τον κ. Αδαμίδη, που ζήτησε κάτι σε Marantz: προενισχυτής SC-91 και τελικός SM-91, αμφότερα της δεκαετίας του '70, πριν πουληθεί η ιστορική φίρμα του δρ. Saul Marantz στα ιαπωνικά κεφάλαια...//;-)

Attachments

• sc-91.jpg
    sc-91.jpg
    8.6 KB · Views: 88
  • sm-91.jpg
    sm-91.jpg
    9.2 KB · Views: 103
Άλλη μια αισθητική πρωτοπορία...

...της Yamaha (από τις αδυναμίες μου στο HiFi): ο τελικός ενισχυτής (FET, 2x90W) B-6, από το μακρινό 1981.

Δυστυχώς, άφησε περισσότερο εποχή για το περίφημο σχήμα κόλουρης πυραμίδας που υιοθετούσε, παρά για τις ηχητικές του επιδόσεις...//;-)

Attachments

• yamaha b6.jpg
    yamaha b6.jpg
    11.8 KB · Views: 91